|
|
|
|
Posted: Tue Oct 19, 2004 8:51 am
Lethiel Kukus Telandrel Ja wiedzialem, ze tak bedzie.... Ja wiedzialem... ja mówiłem "nie jedz tyle ciasteczek" blaugh hieh .. xd .. uwielbiam Halame 3nodding ło dżizas eek pierwszy raz ktoś wie o co mi loko eek normalnie chyba ci pomnik wystawię *tulimy tulimy* jesteś boska, bejbe wink heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 19, 2004 8:52 am
Kukus Lethiel Kukus Telandrel Ja wiedzialem, ze tak bedzie.... Ja wiedzialem... ja mówiłem "nie jedz tyle ciasteczek" blaugh hieh .. xd .. uwielbiam Halame 3nodding ło dżizas eek pierwszy raz ktoś wie o co mi loko eek normalnie chyba ci pomnik wystawię *tulimy tulimy* jesteś boska, bejbe wink heart hieh whee *przytulas*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 19, 2004 8:52 am
Lethiel BeeWolf Lethiel *wlazi mu na plecy* oki .. tio podsadź mnie 3nodding I co widzisz coś czy to ona ?? :> oby tak bo mi posladki zmarzly ! *zdejmooje podszewke* mam 3nodding 4laugh Dziekuje zaklada majteczki z podszewką .. kurcze Let ale ty mi zaszyłas kieszenie :> ..gdzie ja teraz pre... Portfel wsadze ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 19, 2004 8:53 am
Kukus nic mu się nie stanie... już o to zadbam... poza tym, promowanie kultury i wynoszenie kobiety na piedestał chyba nikogo nie razi tutaj... nieprawdaż, ferajna? *charakterystyczny uklon* nas klient nac paaaaan *kolejny uklon* dziekuje biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bee dlaczego Ty biegasz goly po gildii stare ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf Lethiel *wlazi mu na plecy* oki .. tio podsadź mnie 3nodding I co widzisz coś czy to ona ?? :> oby tak bo mi posladki zmarzly ! Kukiczek nic mu się nie stanie... już o to zadbam... poza tym, promowanie kultury i wynoszenie kobiety na piedestał chyba nikogo nie razi tutaj... nieprawdaż, ferajna? bo ze nic mu sie nie stanie bede go grobił wlasna piersia albo i nawet cudza ! wolę byś robił to cudzą... powiedzmy młode "B" w porywach do "C", bo "D" jest ciężkie w obsłudze w ruchu blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 19, 2004 8:54 am
BeeWolf Lethiel BeeWolf Lethiel *wlazi mu na plecy* oki .. tio podsadź mnie 3nodding I co widzisz coś czy to ona ?? :> oby tak bo mi posladki zmarzly ! *zdejmooje podszewke* mam 3nodding 4laugh Dziekuje zaklada majteczki z podszewką .. kurcze Let ale ty mi zaszyłas kieszenie :> ..gdzie ja teraz pre... Portfel wsadze ?? ech..... *bieshe nozyczki i rozcina kieszonki* proshu 3nodding xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 19, 2004 8:54 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 19, 2004 8:56 am
Omega Sun Bee dlaczego Ty biegasz goly po gildii stare ? na mnie nie patrz... ja wiem, że to mooj brat... ale ja na niego nie mam siły... jest niereformowalny
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 19, 2004 8:56 am
Kukus chcesz to moge Ci troche oddac
Dos straszliwy duet znowu w akcji, czekamy na trojaczka ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 19, 2004 8:57 am
Telu -> Jak tu zostanie kamien na kamieniu do tego czasu to moze sie nawet udac biggrin ~pioruny i blyskawice z offu~
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 19, 2004 8:57 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 19, 2004 9:00 am
Lethiel ech..... *bieshe nozyczki i rozcina kieszonki* proshu 3nodding xd dziekuje ... siada na ziemi i zasypia bede za jakies 50 minutek papa !!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf Omega Sun Bee dlaczego Ty biegasz goly po gildii stare ? No bo ja tak zawsze kochanie przeciez ubrany chodze ...!! :*:* ..hhihi ... wiem, ze masz swietne cialko, ale moglbys sie ubrac, bo jeszcze sie rozchorujesz wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf Lethiel ech..... *bieshe nozyczki i rozcina kieszonki* proshu 3nodding xd dziekuje ... siada na ziemi i zasypia bede za jakies 50 minutek papa !! papatki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|