|
|
|
|
Posted: Sat Nov 05, 2005 1:00 pm
Kiray Twisted_Exile Kiray a wiesz ze jak nie zadziala bimberek to zaczne cie laskotac xd *pokazuje jej wielkie pioro* gonk gonk gonk *sakczac razem z krzeslem probuje uciec* gonk gonk gonk gonk rofl mrgreen twisted *przytrzumuje ja* no to co bedziesz wspolpracowac? *szarpie sie jak dzika kotka probujac sie wydostac* gonk tylko nie laskotanie xd mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 05, 2005 1:01 pm
racqel jak zrobiles ze komp sam gra w tetrisa? bo ja bym zrobil tak samo i niech mi nabije rekord xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 05, 2005 1:09 pm
Twisted_Exile Kiray Twisted_Exile Kiray a wiesz ze jak nie zadziala bimberek to zaczne cie laskotac xd *pokazuje jej wielkie pioro* gonk gonk gonk *sakczac razem z krzeslem probuje uciec* gonk gonk gonk gonk rofl mrgreen twisted *przytrzumuje ja* no to co bedziesz wspolpracowac? *szarpie sie jak dzika kotka probujac sie wydostac* gonk tylko nie laskotanie xd mrgreen twisted nie wydostaniesz sie...to sa solidne liny i krzeslo to zatanczysz mi? no chociaz troche
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 05, 2005 1:09 pm
Kiray Twisted_Exile Kiray Twisted_Exile Kiray a wiesz ze jak nie zadziala bimberek to zaczne cie laskotac xd *pokazuje jej wielkie pioro* gonk gonk gonk *sakczac razem z krzeslem probuje uciec* gonk gonk gonk gonk rofl mrgreen twisted *przytrzumuje ja* no to co bedziesz wspolpracowac? *szarpie sie jak dzika kotka probujac sie wydostac* gonk tylko nie laskotanie xd mrgreen twisted nie wydostaniesz sie...to sa solidne liny i krzeslo to zatanczysz mi? no chociaz troche nie bede tanczyc tanca erotycznego bo ty takiego nie zatanczyles rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 05, 2005 1:12 pm
Twisted_Exile Kiray Twisted_Exile Kiray Twisted_Exile Kiray a wiesz ze jak nie zadziala bimberek to zaczne cie laskotac xd *pokazuje jej wielkie pioro* gonk gonk gonk *sakczac razem z krzeslem probuje uciec* gonk gonk gonk gonk rofl mrgreen twisted *przytrzumuje ja* no to co bedziesz wspolpracowac? *szarpie sie jak dzika kotka probujac sie wydostac* gonk tylko nie laskotanie xd mrgreen twisted nie wydostaniesz sie...to sa solidne liny i krzeslo to zatanczysz mi? no chociaz troche nie bede tanczyc tanca erotycznego bo ty takiego nie zatanczyles rofl mrgreen twisted to chociaz taki na wpolerotyczny...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 05, 2005 1:14 pm
Kiray to chociaz taki na wpolerotyczny... rofl a na czym taki polega rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 05, 2005 1:20 pm
Twisted_Exile Kiray to chociaz taki na wpolerotyczny... rofl a na czym taki polega rofl mrgreen twisted dziewczyno ja ci mam wszystko mowic...troche wlasnej inicjatywy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 05, 2005 1:22 pm
Kiray Twisted_Exile Kiray to chociaz taki na wpolerotyczny... rofl a na czym taki polega rofl mrgreen twisted dziewczyno ja ci mam wszystko mowic...troche wlasnej inicjatywy przywiazana nic nie zrobie mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 05, 2005 1:24 pm
Twisted_Exile Kiray Twisted_Exile Kiray to chociaz taki na wpolerotyczny... rofl a na czym taki polega rofl mrgreen twisted dziewczyno ja ci mam wszystko mowic...troche wlasnej inicjatywy przywiazana nic nie zrobie mrgreen twisted pewnie bede tego zalowal *rozcina liny*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 05, 2005 1:26 pm
Kiray Twisted_Exile Kiray Twisted_Exile Kiray to chociaz taki na wpolerotyczny... rofl a na czym taki polega rofl mrgreen twisted dziewczyno ja ci mam wszystko mowic...troche wlasnej inicjatywy przywiazana nic nie zrobie mrgreen twisted pewnie bede tego zalowal *rozcina liny* esz *wchodz na stol kreci chwilke biodrami opuszcza lekko koszlke ze widac ramie puszcza mu oczko i zeskakuje* mrgreen twisted rofl rofl rofl rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 05, 2005 1:29 pm
Twisted_Exile esz *wchodz na stol kreci chwilke biodrami opuszcza lekko koszlke ze widac ramie puszcza mu oczko i zeskakuje* mrgreen twisted rofl rofl rofl rofl rofl *sie poslinil* odrazu mi lepiej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 05, 2005 1:30 pm
Kiray Twisted_Exile esz *wchodz na stol kreci chwilke biodrami opuszcza lekko koszlke ze widac ramie puszcza mu oczko i zeskakuje* mrgreen twisted rofl rofl rofl rofl rofl *sie poslinil* odrazu mi lepiej *podaje mu reczniczek* zadowolone dziecko rofl *szuka bimbru* mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 05, 2005 1:32 pm
Twisted_Exile Kiray Twisted_Exile esz *wchodz na stol kreci chwilke biodrami opuszcza lekko koszlke ze widac ramie puszcza mu oczko i zeskakuje* mrgreen twisted rofl rofl rofl rofl rofl *sie poslinil* odrazu mi lepiej *podaje mu reczniczek* zadowolone dziecko rofl *szuka bimbru* mrgreen twisted *podaje bimber* i to jak heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 05, 2005 1:34 pm
Kiray Twisted_Exile Kiray Twisted_Exile esz *wchodz na stol kreci chwilke biodrami opuszcza lekko koszlke ze widac ramie puszcza mu oczko i zeskakuje* mrgreen twisted rofl rofl rofl rofl rofl *sie poslinil* odrazu mi lepiej *podaje mu reczniczek* zadowolone dziecko rofl *szuka bimbru* mrgreen twisted *podaje bimber* i to jak heart to sie ciesze ze moglam kogos uszczesliwic ^^ to moze teraz ty zatanczysz rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 05, 2005 1:38 pm
Twisted_Exile to sie ciesze ze moglam kogos uszczesliwic ^^ to moze teraz ty zatanczysz rofl mrgreen twisted ja juz tanczylem...poza tym jestem taki meczony
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|