Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 3744 3745 3746 3747 3748 3749 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Omega Sun
Captain

PostPosted: Tue Oct 19, 2004 4:28 am

Delisa
No wlasnie Omega : to bym super pomysl aby stworzyc taki przewodnik po gai (oczywiscie poski ^^) dziekuje za niego 4laugh (narazie pomogl mi w tym ze np. nie widze eventa a mam kolo avatarka ta buzke i teraz wiem ze na dole jest ten napis co daje automatycznie skrzynke prezent lub pinklinka ^^)

Ciesze sie, ze Ci sie przydal ^^. Przewodnik wczesniej czy pozniej musial powstac, poniewaz (jak zapewne zauwazylas) na forum czesto pojawiaja sie te same pytania i wszystkich powoli meczylo w kolko odpowiadanie na nie. Poza tym nie wszyscy znaja tak dobrze angielski aby znalezc wiekszosc potrzebnych informacji na forum Q&F.
Spory wklad pracy w tworzenie przewodnika wlozyla MissTao (m.in. tworzac "Przewodnik dla Handlowcow") oraz Point0 piszac tlumaczenie FAQa gai (chociaz prosil by nie wspominac o tym oficjalnie )
PostPosted: Tue Oct 19, 2004 4:34 am

Omega Sun
Delisa
No wlasnie Omega : to bym super pomysl aby stworzyc taki przewodnik po gai (oczywiscie poski ^^) dziekuje za niego 4laugh (narazie pomogl mi w tym ze np. nie widze eventa a mam kolo avatarka ta buzke i teraz wiem ze na dole jest ten napis co daje automatycznie skrzynke prezent lub pinklinka ^^)

Ciesze sie, ze Ci sie przydal ^^. Przewodnik wczesniej czy pozniej musial powstac, poniewaz (jak zapewne zauwazylas) na forum czesto pojawiaja sie te same pytania i wszystkich powoli meczylo w kolko odpowiadanie na nie. Poza tym nie wszyscy znaja tak dobrze angielski aby znalezc wiekszosc potrzebnych informacji na forum Q&F.
Spory wklad pracy w tworzenie przewodnika wlozyla MissTao (m.in. tworzac "Przewodnik dla Handlowcow") oraz Point0 piszac tlumaczenie FAQa gai (chociaz prosil by nie wspominac o tym oficjalnie )

racja ^^ muszial wreszcie powstac ^^ teraz przynajmniej nowicjusze nie beda sie o wszystko pytac tutaj w temacie glownym ^^ (jeszcze pamietam jak to JA bylam nowicjuszka ^^ moje pierwsze rzeczy - niebieska sukienka i bialo-niebieska bluzka ^^ wtedy 1k to bylo dla mnie nie do zdobycia ^^a teraz co miesiac wydaje co najmniej 8k ^^)

Delisa

Delisa

PostPosted: Tue Oct 19, 2004 4:37 am

zaraz zaraz ..... juz jestem na gai od ..... 5 miesiecy eek wow ale ten czas mija sweatdrop ale jestem szczesliwa ze sie o niej dowiedzialam whee whee whee
PostPosted: Tue Oct 19, 2004 4:39 am

Delisa

racja ^^ muszial wreszcie powstac ^^ teraz przynajmniej nowicjusze nie beda sie o wszystko pytac tutaj w temacie glownym ^^ (jeszcze pamietam jak to JA bylam nowicjuszka ^^ moje pierwsze rzeczy - niebieska sukienka i bialo-niebieska bluzka ^^ wtedy 1k to bylo dla mnie nie do zdobycia ^^a teraz co miesiac wydaje co najmniej 8k ^^)

Ja tez przynajmniej tyle wydaje, bo kupuje ci miesiac dwa listy. Co do ubranek to mam ich juz sporo. Teraz odlozylam sobie troszke goldow, chcialam kupic cos nowego i nic mi sie nie podoba na tyle zebym musiala to miec xp Czekam na nowa dostawe, az dodadza cos bardziej w moim typie wink

Omega Sun
Captain

Lethiel

Tipsy Lunatic

PostPosted: Tue Oct 19, 2004 4:42 am

witajcie 4laugh ... o ile ktos tu jest xd
PostPosted: Tue Oct 19, 2004 4:44 am

Lethiel

hejka 4laugh
omega - ja tez kupuje 2 listy miesiecznie ^^ nie moge sie dowiedziec co w nich bedzie whee nie moge sie tez doczekac nowych ubranek whee jeszcze tylko 6 dni whee whee whee

Delisa

Omega Sun
Captain

PostPosted: Tue Oct 19, 2004 4:45 am

Lethiel

jest wink

Witaj Lethiel smile
PostPosted: Tue Oct 19, 2004 4:48 am

Delisa
Lethiel

hejka 4laugh
omega - ja tez kupuje 2 listy miesiecznie ^^ nie moge sie dowiedziec co w nich bedzie whee nie moge sie tez doczekac nowych ubranek whee jeszcze tylko 6 dni whee whee whee

witaj 4laugh *przytulas*
ja mam jeden list 3nodding

Lethiel

Tipsy Lunatic

Ozzwald

PostPosted: Tue Oct 19, 2004 4:48 am

Dzień dobry... biggrin
PostPosted: Tue Oct 19, 2004 4:49 am

Omega Sun
Lethiel

jest wink

Witaj Lethiel smile

4laugh *przytulas*

Lethiel

Tipsy Lunatic

Omega Sun
Captain

Delisa
Lethiel

hejka 4laugh

ciekawe co tym razem dadza surprised

Ozzwald
Dzień dobry... biggrin

witaj *przytulas* 4laugh

Lethiel

Tipsy Lunatic

Delisa

PostPosted: Tue Oct 19, 2004 4:50 am

Ozzwald
Dzień dobry... biggrin

hejka 4laugh
PostPosted: Tue Oct 19, 2004 4:51 am

musze juz leciec sad papatki

Delisa

Lethiel

Tipsy Lunatic

PostPosted: Tue Oct 19, 2004 4:51 am

Delisa
musze juz leciec sad papatki

sad .. papa ..
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 3744 3745 3746 3747 3748 3749 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games