|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 18, 2004 11:33 am
troche pozno ale jadlam kolacje czesc Ciri
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 18, 2004 11:34 am
Okej, ja też juz znikam, do jutra robaczki! ..3.. ..2.. ..1.. *puff* *znika z szelestem liści*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 18, 2004 11:34 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 18, 2004 11:35 am
Delisa Cirilla Delisa Cirilla Telandrel Czesc, Cirilla. Jak juz wczoraj wspominalem nowa fryzura fantastyczna to do mnie? jesli tak to dziękuje... heh, czemu tu jest tak malo ludzi z okolic szczecina? eek z okolic szczecina eek ja jestem ze szczecina 4laugh ja ja whee naparwde?! fajnie!! nie wiedzilam, ja mieszkam niedaleko szczecina ^^ pod szczecinem, Pilichowo, za Głębokim jesli kojarzysz. ^^ kojarze ^^ musze juz leciec sad papatki bede jutro 3nodding ^^ paaaaaa!!! do zobaczenia Delein...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 18, 2004 11:40 am
cos mi nie wychodzi crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 18, 2004 11:41 am
Cirilla cos mi nie wychodzi crying link wpisz do nawiasu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 18, 2004 11:42 am
Sayokun Cirilla cos mi nie wychodzi crying link wpisz do nawiasu dzięki SAYO, I witaj ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 18, 2004 11:45 am
Cirilla Sayokun Cirilla cos mi nie wychodzi crying link wpisz do nawiasu dzięki SAYO, I witaj ^^ ja tylko podałem i lecę pisać dalej wypracowanie na polski sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 18, 2004 11:46 am
Sayokun Cirilla Sayokun Cirilla cos mi nie wychodzi crying link wpisz do nawiasu dzięki SAYO, I witaj ^^ ja tylko podałem i lecę pisać dalej wypracowanie na polski sad powodzenia... znofu zostane sama... xd papapa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 18, 2004 11:48 am
Cirilla Sayokun Cirilla Sayokun Cirilla cos mi nie wychodzi crying link wpisz do nawiasu dzięki SAYO, I witaj ^^ ja tylko podałem i lecę pisać dalej wypracowanie na polski sad powodzenia... znofu zostane sama... xd papapa jestem jeszcze ja smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 18, 2004 11:51 am
ufff, ^^ to o czym pogadamy? smile biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 18, 2004 11:53 am
Cirilla ufff, ^^ to o czym pogadamy? smile biggrin mam pytanko czy "Król Artur" Sapkowskiego jest jakas dalsza czescia Wiedzmina?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 18, 2004 11:53 am
Tez jeszcze gdzies tu bladze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 18, 2004 11:56 am
ok zbieram sie juz, bo stara strasznie zrzedzi :c/ kurde no... mam juz tego dosc... dobra do zobaczonka, bo nie wiem czy bede miala potem czas wink papatki 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 18, 2004 11:57 am
*wyglada zza framugi* Czesc wszystkim! Jak leci?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|