|
|
|
|
Posted: Mon Oct 18, 2004 10:36 am
Lorak Setsuna Dragonclaw Lorak Setsuna Dragonclaw Lorak Witam wszystkich *wyŦ#8218;ania siĦ#8482; z morku* ^^ cze loraczku heart *pshytula sie mocno* say surprised tworz 3nodding pa cornelia 3nodding Hej Setsu *całuje* heart ^^*pshytula sie* I jak minął dzionek mojej kotce? bardzo dobshe 3nodding a tobie misiu? heart cze melania, ozzwald 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 18, 2004 10:37 am
Miss_Karina Melania Moon hejka wszystkim KARINA! *SCISKA* KOPE LAT MOOONISIAAA!!!!!!! jak dlugo sie nie widzialysmy!!!! ^^ co u ciebie przez tyle czasu sie dzialo? wink biggrin
Heyka Ozz po staremu wink podaj mi swoj nr gg 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 18, 2004 10:38 am
Melania Moon Miss_Karina Melania Moon hejka wszystkim KARINA! *SCISKA* KOPE LAT MOOONISIAAA!!!!!!! jak dlugo sie nie widzialysmy!!!! ^^ co u ciebie przez tyle czasu sie dzialo? wink biggrin
Heyka Ozz po staremu wink podaj mi swoj nr gg 3nodding a mi swój nr tel. ... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 18, 2004 10:38 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 18, 2004 10:39 am
Melania Moon Miss_Karina Melania Moon hejka wszystkim KARINA! *SCISKA* KOPE LAT MOOONISIAAA!!!!!!! jak dlugo sie nie widzialysmy!!!! ^^ co u ciebie przez tyle czasu sie dzialo? wink biggrin
Heyka Ozz po staremu wink podaj mi swoj nr gg 3nodding juz sluze ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 18, 2004 10:39 am
Ozzwald Melania Moon Miss_Karina Melania Moon hejka wszystkim KARINA! *SCISKA* KOPE LAT MOOONISIAAA!!!!!!! jak dlugo sie nie widzialysmy!!!! ^^ co u ciebie przez tyle czasu sie dzialo? wink biggrin
Heyka Ozz po staremu wink podaj mi swoj nr gg 3nodding a mi swój nr tel. ... blaugh i zdjęcie 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 18, 2004 10:40 am
Lorak Setsuna Dragonclaw Lorak Setsuna Dragonclaw Lorak Setsuna Dragonclaw Lorak Witam wszystkich *wyŦ#8218;ania siĦ#8482; z morku* ^^ cze loraczku heart *pshytula sie mocno* say surprised tworz 3nodding pa cornelia 3nodding Hej Setsu *całuje* heart ^^*pshytula sie* I jak minął dzionek mojej kotce? bardzo dobshe 3nodding a tobie misiu? heart cze melania, ozzwald 3nodding No mi tez dobrze ale poczatkowo to jakis taki zdolowany bylem wink nio ciekawe dlaczego... 3nodding blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 18, 2004 10:40 am
Sayokun Ozzwald a mi swój nr tel. ... blaugh i zdjęcie 3nodding o nie nie ma mowy blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 18, 2004 10:42 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
No nie wiem może chyba coś o tym wiesz wink heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Sayokun Ozzwald a mi swój nr tel. ... blaugh i zdjęcie 3nodding o nie nie ma mowy blaugh pokaaaaaaaż xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 18, 2004 10:43 am
Delein Miss_Karina Sayokun Ozzwald a mi swój nr tel. ... blaugh i zdjęcie 3nodding o nie nie ma mowy blaugh Ej no jak ja pokazalam swoja facjate, to ty na pewno...musisz! a gdzie pokazalas? biggrin bo i ja nie wiem jak ty wygladasz wink biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 18, 2004 10:43 am
hejka 4laugh wrocilam whee (sorka za spoznienie [mowilam ze przyjde o 19:00] dalam siorze wejsc a ona jak zwykle dala mi poooooooozniej niz mowila xp )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 18, 2004 10:44 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 18, 2004 10:45 am
Delisa hejka 4laugh wrocilam whee (sorka za spoznienie [mowilam ze przyjde o 19:00] dalam siorze wejsc a ona jak zwykle dala mi poooooooozniej niz mowila xp )cze xd pokarz zdjęcie twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|