|
|
|
|
Posted: Sat Nov 05, 2005 12:06 pm
Twisted_Exile Kiray no dobra... *wyciaga rece przed siebie, ma zacisniete piesci z kciukami do gory* sam mistrz Jas Fasola mnie tego uczyl *lekko rusza biodrami a rekoma zatacza kolka i zgina kciuki* *siedzi i sie slini* wieeeeeeeeeeeeeeeeeeecej rofl mrgreen twisted sexy wink jasne ze sexy...ja caly jestem sexy cool *schodzi ze stolu i siada na fotelu* no a teraz ty towarzyszko wskakuj na stol i rozruszaj swojego Generala jak bys sie pozbyla jakiejs czesci garderoby to ja sie wcale nie obraze mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 05, 2005 12:08 pm
Baliaur *siada na stolu* *wali piesciami w stol i krzyczy* Kiray dawaj !wiecej ciala! c mrgreen rofl xd rofl ty tez wskakuj na stol...jeszcze nigdy nie widzialem tanczacej zombie... a jak nie wiesz jak to proboj tanczyc tak jak ja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 05, 2005 12:13 pm
Kiray Twisted_Exile Kiray no dobra... *wyciaga rece przed siebie, ma zacisniete piesci z kciukami do gory* sam mistrz Jas Fasola mnie tego uczyl *lekko rusza biodrami a rekoma zatacza kolka i zgina kciuki* *siedzi i sie slini* wieeeeeeeeeeeeeeeeeeecej rofl mrgreen twisted sexy wink jasne ze sexy...ja caly jestem sexy cool *schodzi ze stolu i siada na fotelu* no a teraz ty towarzyszko wskakuj na stol i rozruszaj swojego Generala jak bys sie pozbyla jakiejs czesci garderoby to ja sie wcale nie obraze mrgreen *wlazi na stol i zaczyna stepowac* rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 05, 2005 12:17 pm
Twisted_Exile *wlazi na stol i zaczyna stepowac* rofl mrgreen twisted bo nie dostaniecie wiecej bimberku shake your a**!! @Bal wlasnie jestes na slobzie, a ja daje ci rozkaz...wskakuj na stol i tancz ku chwale Ruskich Pierogow mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 05, 2005 12:19 pm
Kiray Twisted_Exile *wlazi na stol i zaczyna stepowac* rofl mrgreen twisted bo nie dostaniecie wiecej bimberku shake your a**!! @Bal wlasnie jestes na slobzie a daje ci rozkaz...wskakuj na stol i tancz ku chwale Ruskich Pierogow mrgreen pffffffffffff i co jeszcze mam sie rozebrac do bielizny i tanczyc taniec erotyczny i klasc stopy ci na ramionach ponetnie pochylajac sie xd xd xd xd xd xd xd xd twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 05, 2005 12:24 pm
Kiray Twisted_Exile *wlazi na stol i zaczyna stepowac* rofl mrgreen twisted bo nie dostaniecie wiecej bimberku shake your a**!! @Bal wlasnie jestes na slobzie, a ja daje ci rozkaz...wskakuj na stol i tancz ku chwale Ruskich Pierogow mrgreen *wlazi mu na plecy i smyra po poliku* Nie badz wredny noo rolleyes , daj pozyc pirate 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 05, 2005 12:26 pm
Twisted_Exile Kiray Twisted_Exile *wlazi na stol i zaczyna stepowac* rofl mrgreen twisted bo nie dostaniecie wiecej bimberku shake your a**!! @Bal wlasnie jestes na slobzie a daje ci rozkaz...wskakuj na stol i tancz ku chwale Ruskich Pierogow mrgreen pffffffffffff i co jeszcze mam sie rozebrac do bielizny i tanczyc taniec erotyczny i klasc stopy ci na ramionach ponetnie pochylajac sie xd xd xd xd xd xd xd xd twisted czytasz mi w myslach mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 05, 2005 12:27 pm
Kiray Twisted_Exile Kiray Twisted_Exile *wlazi na stol i zaczyna stepowac* rofl mrgreen twisted bo nie dostaniecie wiecej bimberku shake your a**!! @Bal wlasnie jestes na slobzie a daje ci rozkaz...wskakuj na stol i tancz ku chwale Ruskich Pierogow mrgreen pffffffffffff i co jeszcze mam sie rozebrac do bielizny i tanczyc taniec erotyczny i klasc stopy ci na ramionach ponetnie pochylajac sie xd xd xd xd xd xd xd xd twisted czytasz mi w myslach mrgreen xd wpierw musialbys mnie s**c xd *siada na stole i nic nie robi **patrzy na Kiraya* no bansuj mala bansuj mrgreen mrgreen mrgreen mrgreen mrgreen mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 05, 2005 12:35 pm
Twisted_Exile xd wpierw musialbys mnie s**c xd *siada na stole i nic nie robi **patrzy na Kiraya* no bansuj mala bansuj mrgreen mrgreen mrgreen mrgreen mrgreen mrgreen twisted *szuka czegos w magazynie* znalazlem *wychodzi trzymajac w reku lejek, sznur i beczkolke spirytusu* powiadasz ze mam cie s**c nic prostszego *wiaze Twist do krzesla*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 05, 2005 12:36 pm
Baliaur *wlazi mu na plecy i smyra po poliku* Nie badz wredny noo rolleyes , daj pozyc pirate 4laugh hmm...niech pomysle mam *robi szybkie mac mac* teraz juz nie musisz tanczyc... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 05, 2005 12:37 pm
Kiray Twisted_Exile xd wpierw musialbys mnie s**c xd *siada na stole i nic nie robi **patrzy na Kiraya* no bansuj mala bansuj mrgreen mrgreen mrgreen mrgreen mrgreen mrgreen twisted *szuka czegos w magazynie* znalazlem *wychodzi trzymajac w reku lejek, sznur i beczkolke spirytusu* powiadasz ze mam cie s**c nic prostszego *wiaze Twist do krzesla* *prubuje przegrysc wiezy* a Bali to darowales crying crying crying rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 05, 2005 12:39 pm
Hejho?!
Nad moja glowa stoi kilku hiszpanow i warcza na siebie po ichniemu, a monitor obok zwariowal i sam ze soba gra w tetrisa, tylko ze jakies 50 razy szybciej niz zwykle, oczojebca.
A wy Pierogi?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 05, 2005 12:41 pm
Kiray Baliaur *wlazi mu na plecy i smyra po poliku* Nie badz wredny noo rolleyes , daj pozyc pirate 4laugh hmm...niech pomysle mam *robi szybkie mac mac* teraz juz nie musisz tanczyc... xd gdzie te rece? gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 05, 2005 12:41 pm
Twisted_Exile *prubuje przegrysc wiezy* a Bali to darowales crying crying crying rofl mrgreen twisted bo ja obmacalem...a ciebie spije i zatanczysz dla mnie mrgreen *trzyma ja za brode i zadziera glowe do gory, wsadza lejek* no to twoje zdrowie *zaczyna wlewac bimber w nia*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|