|
|
|
|
Posted: Mon Oct 18, 2004 10:13 am
Miss_Karina siemasz szkraby biggrin i male przypomnienie NIE UZYWAC POLSKICH ZNAKOW NA TYM FORUM!!! co u was? ^^ cze^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 18, 2004 10:14 am
Telandrel Setsuna Dragonclaw heh... ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisza ninja Telandrel, jak ci sie podoba w naszej gildii? wink Niezle jest. Sam siebie zaskakuje tym jak dobrze sie czasem bawie (zwlaszcza patrzac na roznice wieku) sweatdrop - to znaczy, mialem na mysli ze potrafie was zabawić. ^^ to dobshe... ^^ a ile ty masz lat? o_o' karina, moglabys zajrzec do mojej petycji? proshu... i ty telandrel tesh 3nodding no chyba ze jush tam byliscie ^^'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 18, 2004 10:14 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 18, 2004 10:16 am
Delein Telandrel Setsuna Dragonclaw heh... ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisza ninja Telandrel, jak ci sie podoba w naszej gildii? wink Niezle jest. Sam siebie zaskakuje tym jak dobrze sie czasem bawie (zwlaszcza patrzac na roznice wieku) sweatdrop - to znaczy, mialem na mysli ze potrafie was zabawiĦ#8225;. Nununu! Ode mnie jestes tylko cztery lata starszy XD Prosze mnie tu od gowniarstwa nie wyzywac biggrin hieh.. nio wlasnie blaugh .. ode mnie 3 latka blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 18, 2004 10:16 am
a u mnie ok ^^ mialam miec dzis pierwsze zajecia na studiach, ale nie bylo O.o ok, wrocilam wczesnie do domku, ale bylam taka padnieta ze nie wiem. Bo od 12 do 15 mialam inaguracje w Muzeum Narodowym i piekielnie sie nudzilam neutral ale co tam, juz jestem na 100% studentka (bo juz mialam dzis slubowanko biggrin )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 18, 2004 10:18 am
Lethiel Delein Telandrel Setsuna Dragonclaw heh... ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisza ninja Telandrel, jak ci sie podoba w naszej gildii? wink Niezle jest. Sam siebie zaskakuje tym jak dobrze sie czasem bawie (zwlaszcza patrzac na roznice wieku) sweatdrop - to znaczy, mialem na mysli ze potrafie was zabawiĦ#8225;. Nununu! Ode mnie jestes tylko cztery lata starszy XD Prosze mnie tu od gowniarstwa nie wyzywac biggrin hieh.. nio wlasnie blaugh .. ode mnie 3 latka blaugh a ode mnie 6 lat 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 18, 2004 10:18 am
Delein Telandrel Setsuna Dragonclaw heh... ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisza ninja Telandrel, jak ci sie podoba w naszej gildii? wink Niezle jest. Sam siebie zaskakuje tym jak dobrze sie czasem bawie (zwlaszcza patrzac na roznice wieku) sweatdrop - to znaczy, mialem na mysli ze potrafie was zabawiĦ#8225;. Nununu! Ode mnie jestes tylko cztery lata starszy XD Prosze mnie tu od gowniarstwa nie wyzywac biggrin no wlasnie ode mnie tez 3nodding zreszta jak zauwazylem delein jest ode mnie o cale 12 dni starsza eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 18, 2004 10:19 am
Lethiel Delein Telandrel Setsuna Dragonclaw heh... ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisza ninja Telandrel, jak ci sie podoba w naszej gildii? wink Niezle jest. Sam siebie zaskakuje tym jak dobrze sie czasem bawie (zwlaszcza patrzac na roznice wieku) sweatdrop - to znaczy, mialem na mysli ze potrafie was zabawiĦ#8225;. Nununu! Ode mnie jestes tylko cztery lata starszy XD Prosze mnie tu od gowniarstwa nie wyzywac biggrin hieh.. nio wlasnie blaugh .. ode mnie 3 latka blaugh a ode mnie jest starszy o rok eek biggrin xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 18, 2004 10:20 am
Witam wszystkich *wyłania się z morku*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
mam trunka sprzedac czy otworzyc???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zapomnialabym sie pozegnac ^^; Papap wszystkim :3
P.S. [edit] Uff, juz jest kasa! :3 A tak sie balam o los mojego 1k ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina a u mnie ok ^^ mialam miec dzis pierwsze zajecia na studiach, ale nie bylo O.o ok, wrocilam wczesnie do domku, ale bylam taka padnieta ze nie wiem. Bo od 12 do 15 mialam inaguracje w Muzeum Narodowym i piekielnie sie nudzilam neutral ale co tam, juz jestem na 100% studentka (bo juz mialam dzis slubowanko biggrin ) No to pieknie! A ja sie musze kisic w tym cholernym LO! domokun Say, no prosze ^^ A Dest sie urodzil dokladnie tego samego dnia co ja...razem z miesiacem i rokiem XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 18, 2004 10:21 am
hi Lorak ^^ (czy mi sie wydaje ze zmienil fryz? O.o)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 18, 2004 10:21 am
Miss_Karina hi Lorak ^^ (czy mi sie wydaje ze zmienil fryz? O.o) Tak zmienił
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 18, 2004 10:22 am
Cornelia Erefashi Zapomnialabym sie pozegnac ^^; Papap wszystkim :3 P.S. WAAAH! Pink Link mi sie zrabal i nie dostalam kasyyyy~! T____T Papcie :3 Avsko Lorak!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|