|
|
|
|
Posted: Mon Oct 18, 2004 9:46 am
Lethiel Nerai Cornelia Erefashi Buu... Ja mam tylko klkanascie kaset! TT Mala Syrenke, Alladynow dwoch, Bernarda i Bianke, Spiaca Krolewne, Krola Lwa, Krolewne Sniezke, Piekna i Bestie, Zakochanego Kundla, blah blah blah... Smierdze! gonk Ale za to mam soundtrack ze Shreka, haaah! I dwa wypasione kawalki z 'Rybek z ferajny'! (jak oni to przetlumaczyli, 'Shark Tale' brzmi 100x normalniej...) i tak masz dobrze ja po defragmentaryzacji nie mam nic gonk gonk gonk Tarzan, Mulan... wszystko przepaaaaaaaaaaaaaaadło.... crying A na "rybkach z ferajny" to sie zawiodłam stare oh. nie rozumiem o co ci chodzi ??? xd buahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha!! twisted Sebastian ... pracownik myjni... delfin xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 18, 2004 9:47 am
Point.Zer0 Ja tylko na chwilkę - otóz żegnam się z Gaią na czas bliżej nieokreślony... Do zobaczenia wszystkim , miłej zabawy i pozdrówcie ode mnie Akiko jeśliby się pokazała... eek gonk crying crying crying dozobaczonka sad sad sad (zostan crying )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 18, 2004 9:48 am
Delein Disney to już niestety nie mój etap (chociaż znajdą się soundtracki z Króla Lwa i Pocahontas), a Shreka to ja ubóstwiam po prostu! Trza sobie cosik ściągnąć hehehe No wa! Shrek rool, widzialam pierwsza czesc w obu wersjach jezykowych, a na druga podreptalam do kina! ^-^ Mam full MP3ojek z pierwszej czesci, wspomniany soundtrack i plyte z filmem! Kyaaah! >w< Ale pierwsza czesc podobala mi sie chyba bardziej od drugiej... Inny klimacik 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 18, 2004 9:49 am
ja takze musez leciec sad pojawie sie ok 19:00 3nodding papatki sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zero .... nie zostawiaj nas sad crying crying crying crying gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Nerai Lethiel lol.. tajniacko zniknelam ale jush jestem ninja .. musialam cosik zjeść 3nodding uff już myslałam ze Cie owładnął stepujący krab eek bueheheh....... xd xd xd ...... on jest moim guru... xd heart mrgreen DISNEY rządzi!! mrgreen heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Point.Zer0 Ja tylko na chwilkę - otóz żegnam się z Gaią na czas bliżej nieokreślony... Do zobaczenia wszystkim , miłej zabawy i pozdrówcie ode mnie Akiko jeśliby się pokazała... Kurde następny...wy mnie chcecie pograżyć! crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 18, 2004 9:50 am
Point.Zer0 Ja tylko na chwilkę - otóz żegnam się z Gaią na czas bliżej nieokreślony... Do zobaczenia wszystkim , miłej zabawy i pozdrówcie ode mnie Akiko jeśliby się pokazała... cze sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 18, 2004 9:50 am
Nerai Lethiel Nerai Lethiel lol.. tajniacko zniknelam ale jush jestem ninja .. musialam cosik zjeść 3nodding uff już myslałam ze Cie owładnął stepujący krab eek bueheheh....... xd xd xd ...... on jest moim guru... xd heart mrgreen DISNEY rządzi!! mrgreen heart i kraaaabuś xd ... momencik.. jak mial na imie ten krab O.o .. nie Sebastian czasem ?? O.o ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 18, 2004 9:51 am
Sebastian... DOKŁADNIE!
ech... Ja też lece....
Zegnam wszystkich
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Point.Zer0 Ja tylko na chwilkę - otóz żegnam się z Gaią na czas bliżej nieokreślony... Do zobaczenia wszystkim , miłej zabawy i pozdrówcie ode mnie Akiko jeśliby się pokazała... do zobaczenia kiedys
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 18, 2004 9:53 am
lethiel: sebastian 3nodding sprawdzałem na opakowaniu nerai: pa sad setsuna: cze xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 18, 2004 9:53 am
Point.Zer0 Ja tylko na chwilkę - otóz żegnam się z Gaią na czas bliżej nieokreślony... Do zobaczenia wszystkim , miłej zabawy i pozdrówcie ode mnie Akiko jeśliby się pokazała... Przerwa od Gai... Hmm. No nic, miejmy nadzieje, ze nie zostawisz nas na zawsze i jeszcze kiedys wrocisz 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 18, 2004 9:56 am
Nerai Sebastian... DOKŁADNIE! ech... Ja też lece.... Zegnam wszystkich papatki sad setsuna *przytulas* witaj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|