|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 18, 2004 9:33 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 18, 2004 9:35 am
Sayokun Nerai Sayokun Nerai Sayokun eek ja mam w chacie tylko 2 płyty z tarzana i el dorado mi głownie chodzi o piosenki ale filmy to dopiero coś whee xp xd 3nodding 4laugh heart płyty z piosenkami... sweatdrop filmy też mam ale na video tyle że więcej... jakieś 48 kaset MÓJ Guru xp xp xp JA tez chce 48 kaset 3nodding hehe moja mama ma bzika na punkcie disneya sweatdrop Już lubie twoją mame xd xd xd Nie tylko na twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 18, 2004 9:35 am
Buu... Ja mam tylko klkanascie kaset! TT Mala Syrenke, Alladynow dwoch, Bernarda i Bianke, Spiaca Krolewne, Krola Lwa, Krolewne Sniezke, Piekna i Bestie, Zakochanego Kundla, blah blah blah... Smierdze! gonk Ale za to mam soundtrack ze Shreka, haaah! I dwa wypasione kawalki z 'Rybek z ferajny'! (jak oni to przetlumaczyli, 'Shark Tale' brzmi 100x normalniej...)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 18, 2004 9:36 am
lol.. tajniacko zniknelam ale jush jestem ninja .. musialam cosik zjeść 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 18, 2004 9:37 am
b Nerai Sayokun Nerai Sayokun Nerai Sayokun eek ja mam w chacie tylko 2 płyty z tarzana i el dorado mi głownie chodzi o piosenki ale filmy to dopiero coś whee xp xd 3nodding 4laugh heart płyty z piosenkami... sweatdrop filmy też mam ale na video tyle że więcej... jakieś 48 kaset MÓJ Guru xp xp xp JA tez chce 48 kaset 3nodding hehe moja mama ma bzika na punkcie disneya sweatdrop Już lubie twoją mame xd xd xd Nie tylko na twisted chyba przeżuciła swoje hobby na syna sweatdrop chociaż ja wole mangę ale disneya też lubię 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 18, 2004 9:38 am
Cornelia Erefashi Buu... Ja mam tylko klkanascie kaset! TT Mala Syrenke, Alladynow dwoch, Bernarda i Bianke, Spiaca Krolewne, Krola Lwa, Krolewne Sniezke, Piekna i Bestie, Zakochanego Kundla, blah blah blah... Smierdze! gonk Ale za to mam soundtrack ze Shreka, haaah! I dwa wypasione kawalki z 'Rybek z ferajny'! (jak oni to przetlumaczyli, 'Shark Tale' brzmi 100x normalniej...) i tak masz dobrze ja po defragmentaryzacji nie mam nic gonk gonk gonk Tarzan, Mulan... wszystko przepaaaaaaaaaaaaaaadło.... crying A na "rybkach z ferajny" to sie zawiodłam stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 18, 2004 9:38 am
Sayokun chyba przeżuciła swoje hobby na syna sweatdrop chociaż ja wole mangę ale disneya też lubię 3nodding 4laugh disney fajniusi 3nodding whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 18, 2004 9:39 am
Lethiel lol.. tajniacko zniknelam ale jush jestem ninja .. musialam cosik zjeść 3nodding nic nie szkodzi wink wiem ze to baaaaaaaaaardzo za pozno ale : smacznego blaugh sweatdrop whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 18, 2004 9:39 am
Lethiel lol.. tajniacko zniknelam ale jush jestem ninja .. musialam cosik zjeść 3nodding uff już myslałam ze Cie owładnął stepujący krab eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 18, 2004 9:40 am
Nerai Cornelia Erefashi Buu... Ja mam tylko klkanascie kaset! TT Mala Syrenke, Alladynow dwoch, Bernarda i Bianke, Spiaca Krolewne, Krola Lwa, Krolewne Sniezke, Piekna i Bestie, Zakochanego Kundla, blah blah blah... Smierdze! gonk Ale za to mam soundtrack ze Shreka, haaah! I dwa wypasione kawalki z 'Rybek z ferajny'! (jak oni to przetlumaczyli, 'Shark Tale' brzmi 100x normalniej...) i tak masz dobrze ja po defragmentaryzacji nie mam nic gonk gonk gonk Tarzan, Mulan... wszystko przepaaaaaaaaaaaaaaadło.... crying A na "rybkach z ferajny" to sie zawiodłam stare oh. nie rozumiem o co ci chodzi ??? xd Sebastian ... pracownik myjni... delfin xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 18, 2004 9:41 am
Nerai Lethiel lol.. tajniacko zniknelam ale jush jestem ninja .. musialam cosik zjeść 3nodding uff już myslałam ze Cie owładnął stepujący krab eek bueheheh....... xd xd xd ...... on jest moim guru... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 18, 2004 9:42 am
Delisa Lethiel lol.. tajniacko zniknelam ale jush jestem ninja .. musialam cosik zjeść 3nodding nic nie szkodzi wink wiem ze to baaaaaaaaaardzo za pozno ale : smacznego blaugh sweatdrop whee hieh.. dziękooje 3nodding whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 18, 2004 9:43 am
Cornelia Erefashi Buu... Ja mam tylko klkanascie kaset! TT Mala Syrenke, Alladynow dwoch, Bernarda i Bianke, Spiaca Krolewne, Krola Lwa, Krolewne Sniezke, Piekna i Bestie, Zakochanego Kundla, blah blah blah... Smierdze! gonk Ale za to mam soundtrack ze Shreka, haaah! I dwa wypasione kawalki z 'Rybek z ferajny'! (jak oni to przetlumaczyli, 'Shark Tale' brzmi 100x normalniej...) Disney to już niestety nie mój etap (chociaż znajdą się soundtracki z Króla Lwa i Pocahontas), a Shreka to ja ubóstwiam po prostu! Trza sobie cosik ściągnąć hehehe
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 18, 2004 9:44 am
Sayokun b Nerai Sayokun Nerai Sayokun płyty z piosenkami... sweatdrop filmy też mam ale na video tyle że więcej... jakieś 48 kaset MÓJ Guru xp xp xp JA tez chce 48 kaset 3nodding hehe moja mama ma bzika na punkcie disneya sweatdrop Już lubie twoją mame xd xd xd Nie tylko na twisted chyba przeżuciła swoje hobby na syna sweatdrop chociaż ja wole mangę ale disneya też lubię 3nodding tak trzymać 3nodding whee 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 18, 2004 9:44 am
Ja tylko na chwilkę - otóz żegnam się z Gaią na czas bliżej nieokreślony... Do zobaczenia wszystkim , miłej zabawy i pozdrówcie ode mnie Akiko jeśliby się pokazała...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|