|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 18, 2004 8:20 am
A ja mam przechlapane... Mam tatuska ochroniarza, ktory ostatnio kupil sobie nowa gre... I jak tu takiego odgonic od kompa? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 18, 2004 8:21 am
Cornelia Erefashi A ja mam przechlapane... Mam tatuska ochroniarza, ktory ostatnio kupil sobie nowa gre... I jak tu takiego odgonic od kompa? sweatdrop eek .. xd xd .. nio to wspoolczoocia xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 18, 2004 8:23 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 18, 2004 8:24 am
Cornelia Erefashi A ja mam przechlapane... Mam tatuska ochroniarza, ktory ostatnio kupil sobie nowa gre... I jak tu takiego odgonic od kompa? sweatdrop wołami...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 18, 2004 8:33 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 18, 2004 8:34 am
Lethiel  "fireeeeee !!..."  co? co się pali?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 18, 2004 8:35 am
Sayokun Lethiel  "fireeeeee !!..."  co? co się pali? ?? ... ja tylko śpiewam xp xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 18, 2004 8:35 am
To ja tak w temasie filmikow kto NIE widzial Stars in Black. W przypadku duzej ilosci takowych zamieszcze linka.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 18, 2004 8:36 am
|D *puszcza KoRn na caly regulator, az sciany sie trzesa* Har har... domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 18, 2004 8:37 am
Telandrel To ja tak w temasie filmikow kto NIE widzial Stars in Black. W przypadku duzej ilosci takowych zamieszcze linka. witaj *przytuuuulas* 4laugh ja nie widzialam 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 18, 2004 8:37 am
Lethiel Sayokun Lethiel  "fireeeeee !!..."  co? co się pali? ?? ... ja tylko śpiewam xp xd masz piekny glos 3nodding heart Telandrel: ja nie widzialem!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 18, 2004 8:38 am
Cornelia Erefashi |D *puszcza KoRn na caly regulator, az sciany sie trzesa* Har har... domokun "all you got to do it's light my fireeeeee !!!! " whee xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 18, 2004 8:42 am
Witam, Witam. Sayo *Kiwa głową* Lethiel *przytulas, a co mi tam*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 18, 2004 8:43 am
Telandrel Witam, Witam. Sayo *Kiwa głową* Lethiel *przytulas, a co mi tam* 4laugh yay ! whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|