|
|
|
|
Posted: Sat Nov 05, 2005 11:33 am
Kiray *siada w fotelu przy biurku i kladzie nogi na blat* poczekam sobie na kogos *polewa bimbru ze swojej niezawodnej buteleczki do szklanki* *znikad pojawiaja sie same oczki , maslane oczki* daj bimbera mrgreen pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 05, 2005 11:37 am
Twisted_Exile Kiray *siada w fotelu przy biurku i kladzie nogi na blat* poczekam sobie na kogos *polewa bimbru ze swojej niezawodnej buteleczki do szklanki* *zeskauje ze sciany i wskauje mu na helm* juz nie musisz czekac mozesz za to polac mrgreen twisted *polewa bimbru Twist i Bal* no dziew...Towarzyszki znaczy sie, nudno tu troche wiec moze wskoczcie na stol i rozruszajcie bioderka biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 05, 2005 11:40 am
Kiray Twisted_Exile Kiray *siada w fotelu przy biurku i kladzie nogi na blat* poczekam sobie na kogos *polewa bimbru ze swojej niezawodnej buteleczki do szklanki* *zeskauje ze sciany i wskauje mu na helm* juz nie musisz czekac mozesz za to polac mrgreen twisted *polewa bimbru Twist i Bal* no dziew...Towarzyszki znaczy sie, nudno tu troche wiec moze wskoczcie na stol i rozruszajcie bioderka biggrin *pije bimber i poleruje mu helm* ja juz jestem zajeta a pozatym general tez moglby sie rozruszac rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 05, 2005 11:41 am
Kiray Twisted_Exile Kiray *siada w fotelu przy biurku i kladzie nogi na blat* poczekam sobie na kogos *polewa bimbru ze swojej niezawodnej buteleczki do szklanki* *zeskauje ze sciany i wskauje mu na helm* juz nie musisz czekac mozesz za to polac mrgreen twisted *polewa bimbru Twist i Bal* no dziew...Towarzyszki znaczy sie, nudno tu troche wiec moze wskoczcie na stol i rozruszajcie bioderka biggrin że what?
ale ja nie umiem crying pokaz pirate *wpycha Kiraya na stol*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 05, 2005 11:45 am
Twisted_Exile Kiray Twisted_Exile Kiray *siada w fotelu przy biurku i kladzie nogi na blat* poczekam sobie na kogos *polewa bimbru ze swojej niezawodnej buteleczki do szklanki* *zeskauje ze sciany i wskauje mu na helm* juz nie musisz czekac mozesz za to polac mrgreen twisted *polewa bimbru Twist i Bal* no dziew...Towarzyszki znaczy sie, nudno tu troche wiec moze wskoczcie na stol i rozruszajcie bioderka biggrin *pije bimber i poleruje mu helm* ja juz jestem zajeta a pozatym general tez moglby sie rozruszac rofl mrgreen twisted jak zajeta? ja sie rozruszam jak zobacze jak krecicie kuperkami mrgreen chyba nie chcesz abym wam wydal rozkaz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 05, 2005 11:46 am
Kiray Twisted_Exile Kiray Twisted_Exile Kiray *siada w fotelu przy biurku i kladzie nogi na blat* poczekam sobie na kogos *polewa bimbru ze swojej niezawodnej buteleczki do szklanki* *zeskauje ze sciany i wskauje mu na helm* juz nie musisz czekac mozesz za to polac mrgreen twisted *polewa bimbru Twist i Bal* no dziew...Towarzyszki znaczy sie, nudno tu troche wiec moze wskoczcie na stol i rozruszajcie bioderka biggrin *pije bimber i poleruje mu helm* ja juz jestem zajeta a pozatym general tez moglby sie rozruszac rofl mrgreen twisted jak zajeta? ja sie rozruszam jak zobacze jak krecicie kuperkami mrgreen chyba nie chcesz abym wam wydal rozkaz? zajeta ze ci helm poleruje*poler poler* xd mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 05, 2005 11:47 am
Baliaur że what?
ale ja nie umiem crying pokaz pirate *wpycha Kiraya na stol* najwyzszy czas sie nauczyc *lapie ja za reke i wciaga na stol* no jak chcesz tanczyc przy mnie to nie ma sprawy tancz xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 05, 2005 11:49 am
Twisted_Exile zajeta ze ci helm poleruje*poler poler* xd mrgreen twisted on juz jest wypolerowany a teraz mozesz tanczyc...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 05, 2005 11:56 am
no co jest...gdzie sie schowalyscie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 05, 2005 11:56 am
Kiray Twisted_Exile zajeta ze ci helm poleruje*poler poler* xd mrgreen twisted on juz jest wypolerowany a teraz mozesz tanczyc... niedokladnie*poler poler* wpierw ty zaatancz wtedy mozemy pogadac cool lol twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 05, 2005 11:57 am
Kiray Baliaur że what?
ale ja nie umiem crying pokaz pirate *wpycha Kiraya na stol* najwyzszy czas sie nauczyc *lapie ja za reke i wciaga na stol* no jak chcesz tanczyc przy mnie to nie ma sprawy tancz xd ale ja ni umim crying *wlazi mu na plecy i udaje ze ryczy* ale ja mam lek wysokosci crying redface gonk
rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 05, 2005 12:00 pm
Twisted_Exile Kiray Twisted_Exile zajeta ze ci helm poleruje*poler poler* xd mrgreen twisted on juz jest wypolerowany a teraz mozesz tanczyc... niedokladnie*poler poler* wpierw ty zaatancz wtedy mozemy pogadac cool lol twisted no dobra... *wyciaga rece przed siebie, ma zacisniete piesci z kciukami do gory* sam mistrz Jas Fasola mnie tego uczyl *lekko rusza biodrami a rekoma zatacza kolka i zgina kciuki*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 05, 2005 12:02 pm
Kiray Twisted_Exile Kiray Twisted_Exile zajeta ze ci helm poleruje*poler poler* xd mrgreen twisted on juz jest wypolerowany a teraz mozesz tanczyc... niedokladnie*poler poler* wpierw ty zaatancz wtedy mozemy pogadac cool lol twisted no dobra... *wyciaga rece przed siebie, ma zacisniete piesci z kciukami do gory* sam mistrz Jas Fasola mnie tego uczyl *lekko rusza biodrami a rekoma zatacza kolka i zgina kciuki* *siedzi i sie slini* wieeeeeeeeeeeeeeeeeeecej rofl mrgreen twisted sexy wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 05, 2005 12:05 pm
Twisted_Exile *siedzi i sie slini* wieeeeeeeeeeeeeeeeeeecej rofl mrgreen twisted sexy wink *siada na stolu* *wali piesciami w stol i krzyczy* Kiray dawaj !wiecej ciala! c mrgreen rofl xd rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 05, 2005 12:06 pm
Baliaur Twisted_Exile *siedzi i sie slini* wieeeeeeeeeeeeeeeeeeecej rofl mrgreen twisted sexy wink *siada na stolu* *wali piesciami w stol i krzyczy* Kiray daaj ~wiecej ciala! c mrgreen rofl xd rofl *wyciaaga stowe zza stanika i dalej sie slini* rofl mrgreen twisted heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|