|
|
|
|
Posted: Thu Aug 12, 2004 8:36 am
Omega Sun w koncu jakies stare, znajome twarze biggrin Też sie ciesze nawet nie wiesz jak sie ciesze ze wpadł ktoś znajomy biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 12, 2004 8:36 am
Ja nic nie zrobiłem! Sama sie na mnie rzuciła! (Aque - nie pomidorówka ;] )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 12, 2004 8:37 am
Yumehayla Nie wiem czy zauwazyliscie, ale tam juz dawno kisielu nie ma^^...tylko szampan:p nie przejmuj się stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Yumehayla Nie wiem czy zauwazyliscie, ale tam juz dawno kisielu nie ma^^...tylko szampan:p cicho nie psuj im zabawy ^^ wiemy ze tam jest szampan ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*Skacze do basenu z szampanem ochlapując stojących na około i krzyczy* Nie wazne potopic ich w szampanie tez się da!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 12, 2004 8:38 am
Aque Ozzwald Aque Ozzwald A co ? ja już ci nie wystarczam *nuci F.U.R.B.* Ty w ogóle jesteś podróbka biggrin jaka podrubka... ja jestem jednym z najlepszych przedstawicieli mojego gatunku... blaugh gatunku...? To znaczy jakiego? szympansów? :> Nie nekromantów umiejących wskrzesić kanapki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 12, 2004 8:38 am
Geralt_Bialy_Wilk Aque Heeej! *zrzuca sukienkę i wciąga Geralta do kisielu* Chcieliście walk to będą, ale koedukacyjne! *Ciąga Geralta po basenie za nogę* wiedźmin zaśmiał się złożył dłonie w dziwny gest. Siła znaku aard odrzuciła dziewczynę do basenu. Geralt był wolny To nie fairr! T _ T *wpada jej do głowy pomysł* *zamyka oczęta i przystawia palce do skroni* Następnym razem, kiedy potkniesz się o coś, przypomnij sobie o mnie :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 12, 2004 8:39 am
Yumehayla Nie wiem czy zauwazyliscie, ale tam juz dawno kisielu nie ma^^...tylko szampan:p zabawa z klasa- to mi sie podoba xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lina-san *Skacze do basenu z szampanem ochlapując stojących na około i krzyczy* Nie wazne potopic ich w szampanie tez się da! ble mam szampano wstret po nowym roku nadal !!!!!... wiec sie odsuwam od tego strasznego basenu ! xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
- Oż Ty! - Charmie spojrzała na Geralta. - Użyłeś Magii na mojej uczennicy! stressed Pożałujesz! - warknęła i zatarła rece. Wyciągnęła je na siebie w keirunku chłopaka. Zamknęła oczy i zmarszczyła brwi. Skupiła się i stworzyła bardzo dokładną wizualizacje. - Ha! - pwoeidziała, patrząc na Geralta, dumna z tego jak łtwo idzie jej odbieranie mu pozytywnej energii. - Jak tam Twoja głowka?Boli? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 12, 2004 8:40 am
Ozzwald Aque Ozzwald Aque Ozzwald A co ? ja już ci nie wystarczam *nuci F.U.R.B.* Ty w ogóle jesteś podróbka biggrin jaka podrubka... ja jestem jednym z najlepszych przedstawicieli mojego gatunku... blaugh gatunku...? To znaczy jakiego? szympansów? :> Nie nekromantów umiejących wskrzesić kanapki powiedziałeś to słowo na "N"? *patrzy na Charmie* ŚMIERĆ WSZYSTKIM NEKROMANTOM! Jeśli jeszcze jesteś z Krakowa, to sie już w życiu do ciebie nie odezwe stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 12, 2004 8:41 am
Omega Sun Yumehayla Nie wiem czy zauwazyliscie, ale tam juz dawno kisielu nie ma^^...tylko szampan:p zabawa z klasa- to mi sie podoba xd jedna z nielicznych fajnych kobiet ^^ wie co to dobra zabawa i nie bije za byle co ^^ 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Medalion na szyi targnął silnie...
-Matko, znowu jakieś durne zaklęcia stare
-Charmie... Wybacz, ale sie chyba nie najadłaś... we mnie nie ma pozytywnej energii... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Aque Jeśli jeszcze jesteś z Krakowa, to sie już w życiu do ciebie nie odezwe stare nie nie jestem z Krakowa.. stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Yumehayla Nie wiem czy zauwazyliscie, ale tam juz dawno kisielu nie ma^^...tylko szampan:p zabawa z klasa- to mi sie podoba xd A no z klasą ..... i to jaka..... lepiej byłonapisać zKASĄ ...wiecie ile musiało kosztować napełnienie całego basenu SZAMPANEM >? stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|