|
|
|
|
Posted: Mon Oct 18, 2004 5:37 am
Witam wszystkich blaugh heart ...Kukus ty glizdo gdzie się podziewałeś? scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 18, 2004 5:40 am
Lady Karen Witam wszystkich blaugh heart ...Kukus ty glizdo gdzie się podziewałeś? scream drążyłem i poszrzałem tunele... a cio? też masz ochotę?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 18, 2004 5:40 am
Lady Karen Witam wszystkich blaugh heart ...Kukus ty glizdo gdzie się podziewałeś? scream czesc Karen 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 18, 2004 5:42 am
Omega heart heart ..co tam u ciebie słońce?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 18, 2004 5:43 am
Kukus Lady Karen Witam wszystkich blaugh heart ...Kukus ty glizdo gdzie się podziewałeś? scream drążyłem i poszrzałem tunele... a cio? też masz ochotę? ochotę? ....zawsze..... a na co tym razem????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 18, 2004 5:45 am
Lady Karen Kukus Lady Karen Witam wszystkich blaugh heart ...Kukus ty glizdo gdzie się podziewałeś? scream drążyłem i poszrzałem tunele... a cio? też masz ochotę? ochotę? ....zawsze..... a na co tym razem???? nie wiem... może na zapoznanie się z regulaminem w dziale "... Przewodnik ..." blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 18, 2004 5:45 am
Lady Karen Omega heart heart ..co tam u ciebie słońce? Ogolnie dobrze 3nodding Wlasciwie nic ciekawego sie nie dzieje, bo przewaznie cale dnie musze siedziec na uczelni i na nic wiecej juz nie starcza mi czasu sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 18, 2004 5:52 am
Omega Sun Lady Karen Omega heart heart ..co tam u ciebie słońce? Ogolnie dobrze 3nodding Wlasciwie nic ciekawego sie nie dzieje, bo przewaznie cale dnie musze siedziec na uczelni i na nic wiecej juz nie starcza mi czasu sweatdrop mmmm...wykłady....uczelnia...zajęcia...piękne chwile....aż mi się tęskni za tymi czasami :")
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 18, 2004 5:55 am
Lady Karen mmmm...wykłady....uczelnia...zajęcia...piękne chwile....aż mi się tęskni za tymi czasami :") a co u Ciebie nowego? Ostatnio rzadko Cie tu widuje.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 18, 2004 6:08 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 18, 2004 6:12 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 18, 2004 6:21 am
a kurcze ...rzadko bywam bo w pracy mam straszne urwanie głowy z dostawcami...a BMW stara się mnie zastraszyć że im linie zatrzymam....ale ja się nie daję i walcze o sowje...tak więc każde smile )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 18, 2004 6:22 am
czesc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wszystkim biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 18, 2004 6:27 am
qr... ale ja mam nie fart jak wchodze to wszyscy cicho siedza
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 18, 2004 6:28 am
Omega Sun Moze w koncu jakies krotkie sukieneczki smile Oj tak kotku b- krotkie :* .. heart Czesc wszystkim wink stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|