|
|
|
|
Posted: Sat Nov 05, 2005 2:25 am
Baliaur Raticiel Baliaur Raticiel *pije do lustra* *znowu* ninja *rzut na szyje* *kradnie jej butelke i pije* rofl koffanie o ktorej dzis konczysz zajecia? Moze do tej wioski dzis jade domokun
Moni tylko ze bedzie problem nie wiem czy Ita mnie sama pusci rofl kochana marysiu... zawsze gdy jestem w weekend na necie to oznacza to: jestem w szkole. owszem planuje dzis stad wczesniej uciec bo nie mam co palic mrgreen ale pogoda jest okrutna... gdybym mogla to bym dzis nie wyszla z domu tylko rznela w finala whee Ty wredoto jedna ninja Zobaczysz jak ja Ci ten tylek za lenistwo skopie pirate rolleyes
hey Ozzy rofl Ty sopelku lepij nie wypominaj komus lenistwa bo sama lepsza nie jestes wink rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 05, 2005 2:26 am
Raticiel Baliaur Raticiel *pije do lustra* *znowu* ninja *rzut na szyje* *kradnie jej butelke i pije* rofl koffanie o ktorej dzis konczysz zajecia? Moze do tej wioski dzis jade domokun
Moni tylko ze bedzie problem nie wiem czy Ita mnie sama pusci rofl kochana marysiu... zawsze gdy jestem w weekend na necie to oznacza to: jestem w szkole. owszem planuje dzis stad wczesniej uciec bo nie mam co palic mrgreen ale pogoda jest okrutna... gdybym mogla to bym dzis nie wyszla z domu tylko rznela w finala whee zaocznie sie uczysz ? ee gry sa nie fajne...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 05, 2005 2:38 am
Twisted_Exile rofl Ty sopelku lepij nie wypominaj komus lenistwa bo sama lepsza nie jestes wink rofl mrgreen twisted ale ja jestem tylko leniwa odn sprzatania i uczenia sie rofl Ale na mytyngi zawsze znajde czas rofl Rati moze znow sobie po debowym strzelimy mrgreen 4laugh pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 05, 2005 2:50 am
Baliaur Twisted_Exile rofl Ty sopelku lepij nie wypominaj komus lenistwa bo sama lepsza nie jestes wink rofl mrgreen twisted ale ja jestem tylko leniwa odn sprzatania i uczenia sie rofl Ale na mytyngi zawsze znajde czas rofl Rati moze znow sobie po debowym strzelimy mrgreen 4laugh pirate szczesciara... ja zadko znajduje czas
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 05, 2005 2:54 am
Ozzwald Baliaur Twisted_Exile rofl Ty sopelku lepij nie wypominaj komus lenistwa bo sama lepsza nie jestes wink rofl mrgreen twisted ale ja jestem tylko leniwa odn sprzatania i uczenia sie rofl Ale na mytyngi zawsze znajde czas rofl Rati moze znow sobie po debowym strzelimy mrgreen 4laugh pirate szczesciara... ja zadko znajduje czas Ja dla kogos dla kogo warto nawet Ci wygrzebie czas z podziemi wink Nie lubie byc niewolniekiem czasu 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 05, 2005 4:06 am
Ozzwald Raticiel Baliaur Raticiel *pije do lustra* *znowu* ninja *rzut na szyje* *kradnie jej butelke i pije* rofl koffanie o ktorej dzis konczysz zajecia? Moze do tej wioski dzis jade domokun
Moni tylko ze bedzie problem nie wiem czy Ita mnie sama pusci rofl kochana marysiu... zawsze gdy jestem w weekend na necie to oznacza to: jestem w szkole. owszem planuje dzis stad wczesniej uciec bo nie mam co palic mrgreen ale pogoda jest okrutna... gdybym mogla to bym dzis nie wyszla z domu tylko rznela w finala whee zaocznie sie uczysz ? ee gry sa nie fajne... i zaocznie i dziennie... i do pracy jeszcze isc chciala ninja tak przy okazji dzien dobry i witam was wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 05, 2005 4:07 am
Baliaur Twisted_Exile rofl Ty sopelku lepij nie wypominaj komus lenistwa bo sama lepsza nie jestes wink rofl mrgreen twisted ale ja jestem tylko leniwa odn sprzatania i uczenia sie rofl Ale na mytyngi zawsze znajde czas rofl Rati moze znow sobie po debowym strzelimy mrgreen 4laugh pirate yeah, na nowej starowce dembowczaki pirate heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 05, 2005 4:47 am
*wchodzi na posterunek*
oi!
*bunkruje sie podstolem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 05, 2005 5:13 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 05, 2005 6:03 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 05, 2005 6:11 am
Twisted_Exile rofl rofl rofl rofl rofl dobre rofl rofl rofl rofl xd twisted a czy moje kawaly kiedys byly niedobre? [nie musisz odpowiadac] xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 05, 2005 6:16 am
Kiray Twisted_Exile rofl rofl rofl rofl rofl dobre rofl rofl rofl rofl xd twisted a czy moje kawaly kiedys byly niedobre? [nie musisz odpowiadac] xd rofl ale ten wyjatkowo i taki...zyciowy jest rofl rofl rofl xd mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 05, 2005 6:55 am
Twisted_Exile Kiray Twisted_Exile rofl rofl rofl rofl rofl dobre rofl rofl rofl rofl xd twisted a czy moje kawaly kiedys byly niedobre? [nie musisz odpowiadac] xd rofl ale ten wyjatkowo i taki...zyciowy jest rofl rofl rofl xd mrgreen twisted "dziwnym nie jest"... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 05, 2005 11:29 am
*siada w fotelu przy biurku i kladzie nogi na blat* poczekam sobie na kogos *polewa bimbru ze swojej niezawodnej buteleczki do szklanki*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 05, 2005 11:32 am
Kiray *siada w fotelu przy biurku i kladzie nogi na blat* poczekam sobie na kogos *polewa bimbru ze swojej niezawodnej buteleczki do szklanki* *zeskauje ze sciany i wskauje mu na helm* juz nie musisz czekac mozesz za to polac mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|