|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 30, 2011 10:10 pm
Köszi mindenkinek biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 03, 2011 6:29 am
Sziasztok! Aki játszik a Resort World-del, az légyszi vegyen föl barátnak... Kéne pár szomszéd. Köszi! Segítőkész vagyok, takarítok, küldök ajándékot és segítek az építkezésben. Köszi előre is!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 03, 2011 7:50 am
Dilgert Sziasztok! Aki játszik a Resort World-del, az légyszi vegyen föl barátnak... Kéne pár szomszéd. Köszi! Segítőkész vagyok, takarítok, küldök ajándékot és segítek az építkezésben. Köszi előre is! Eddig csak kicsit játszottam vele, de majd felveszlek smile Kicsit a Settlers 2-re emlékeztet egyébként smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 03, 2011 7:57 am
Obi Aoi Dilgert Sziasztok! Aki játszik a Resort World-del, az légyszi vegyen föl barátnak... Kéne pár szomszéd. Köszi! Segítőkész vagyok, takarítok, küldök ajándékot és segítek az építkezésben. Köszi előre is! Eddig csak kicsit játszottam vele, de majd felveszlek smile Kicsit a Settlers 2-re emlékeztet egyébként smile Köszönöm. A kicsi is bőven elég. A lényeg, hogy már beléptél egyszer. smile Engem amúgy a Ceasar szériára emlékeztet, ezért kezdtem el vele játszani.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 03, 2011 1:55 pm
Dilgert Obi Aoi Dilgert Sziasztok! Aki játszik a Resort World-del, az légyszi vegyen föl barátnak... Kéne pár szomszéd. Köszi! Segítőkész vagyok, takarítok, küldök ajándékot és segítek az építkezésben. Köszi előre is! Eddig csak kicsit játszottam vele, de majd felveszlek smile Kicsit a Settlers 2-re emlékeztet egyébként smile Köszönöm. A kicsi is bőven elég. A lényeg, hogy már beléptél egyszer. smile Engem amúgy a Ceasar szériára emlékeztet, ezért kezdtem el vele játszani. Imádtam mindkét játékot, lehet ránézzek erre biggrin Mondtok róla pár infót, hogy mi ez?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 03, 2011 3:29 pm
napsugar Dilgert Obi Aoi Dilgert Sziasztok! Aki játszik a Resort World-del, az légyszi vegyen föl barátnak... Kéne pár szomszéd. Köszi! Segítőkész vagyok, takarítok, küldök ajándékot és segítek az építkezésben. Köszi előre is! Eddig csak kicsit játszottam vele, de majd felveszlek smile Kicsit a Settlers 2-re emlékeztet egyébként smile Köszönöm. A kicsi is bőven elég. A lényeg, hogy már beléptél egyszer. smile Engem amúgy a Ceasar szériára emlékeztet, ezért kezdtem el vele játszani. Imádtam mindkét játékot, lehet ránézzek erre biggrin Mondtok róla pár infót, hogy mi ez? Hát, van egy kis szigeted, amit üdülőparadicsommá kell változtatnod. Épületek építéséért kapsz tapasztalati-pontot, így lépsz szintet. Minél magasabb a szinted, annál több fajta épületet építhetsz. Nem kell nézni az emberek igényét, mint a Caesar-ban és nincs olyan szintezés sem, hogy valamit nem építhetsz meg, amíg nincs valami más meg, mint a Settlers-ben. Az épületeknek több csoportja van. Van, ami elektromosságot termel, van ami pénzt hoz, stb... Csak arra kell figyelni, hogy a főépületed elég magas szintre legyen upgrade-elve, hogy elegendő számú dolgozód legyen vagy elég legyen a generált áram. Bizonyos épületeket ingyen építhetsz. Mi a csaptad? Valamely épülethez anyagokat kell összeszedned. (Ládákban találhatod meg, barátaidnak kell adakoznia, mások szigetén találod meg.) Vagy, éppen a barátaidnak kell felépíteni. Ezért fontos, hogy jó sok szomszédod legyen. Minél több a szomszéd, annál több a láda és az esély, hogy megtalálsz valamit a szigetükön. Tömören ennyi. smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 03, 2011 3:53 pm
Dilgert Sziasztok! Aki játszik a Resort World-del, az légyszi vegyen föl barátnak... Kéne pár szomszéd. Köszi! Segítőkész vagyok, takarítok, küldök ajándékot és segítek az építkezésben. Köszi előre is! Kb pont ilyet szerettem volna én is request-elni. :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 03, 2011 4:01 pm
Molylepke Dilgert Sziasztok! Aki játszik a Resort World-del, az légyszi vegyen föl barátnak... Kéne pár szomszéd. Köszi! Segítőkész vagyok, takarítok, küldök ajándékot és segítek az építkezésben. Köszi előre is! Kb pont ilyet szerettem volna én is request-elni. :3 Feljössz MSN-re és megadom az összes mule-om nevét. Van egy pár. Szomszédnak pont jók.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 03, 2011 5:11 pm
Az Acél magnóliák a legjobb dramedy, amit világéletemben láttam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 04, 2011 11:53 am
Hasonló a Settlers-hez (anno sok éve a régi Settlers 2-vel játszottam néha) és a Backyard Monsters-hez. Néhányszor játszottam a Resort World-el, de nem igazán kötött le. Én inkább a Backyard Monsters-el szoktam néha picit játszani.
Egyébként rájöttem, hogyha miközben betöltjük az invertory-t, akár simán a My Gaia menüponton belül, akár a Marketplace-en eladás miatt, akár a My Gaa/Avatar menüpontban kategóriánként, akkor töltés elején, ha sok a cuccunk, elég 1-2 másodpercre a böngésző ablakát a tálcára csukni, majd visszanyitni. Ugyanis így rengeteg cuccot valahogy valamiért sokkal hamarabb betölt, nem úgy mintha végignézve végigvárnánk. Legalábbis nálam ez történik és bevált, beválik.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 07, 2011 12:59 am
Itt remélem írhatok... Dilgert: remélem nincs harag, mert testvére vagyok Xan-nak de hidd el, nem vagyunk egyformák. Remélem a Resort játék segítés még él, ha jól emlékszem te kérted/ajánlottad fel. smile Hime_Yura: Hannára (Himemiya Chikára) gondoltam. A nevét rövidítettem, elnézést, nem jutott eszembe az esetleges keveredés tegnap este. Chika: az, hogy leírtad, hogy mi történt, az, hogy "kiengedted a gőzt" az teljesen oké. A következő volt inkább a nem odaillő: Himemiya Chika Dilgert Himemiya Chika Volt reakció, de nem olvastam el! biggrin Pedig az lett volna az igazi só, szerintem. xd Na, akkor holnap ha felkeltem, akkor kiteszem! biggrin 10/10 ember követelte. biggrin Erre mondtam eredetileg, hogy nem kéne "elkibeszélőshowosítani" azt a topikot, a többiről lehet véleményem, amit ott az ignore előtt kifejtettem, de beleszólásom és önkényes módosítási lehetőségem nincs, nem is akarnék ilyet. Persze a mai reggeli események után elmondható, hogy ez nem fog megtörténni, úgyhogy már alaptalannak mondható a tegnapi "nem kéne Maunika só" írásom. Hangsúlyoznám, a "testvérpárnak nem tetszik" nem azt takarja, hogy mindenben mindig egyet értek Xan-nal, és az (jogilag) teljesen oké, hogy kiírtad a topikodban ami történt, csak a feljebbi utolsó mondatod nem igazán, ami arra utalt, hogy lehetett volna folytatása a "kitálalásnak". Chika ignore-ja ellen fellebezésem nincs, de szeretném, ha nem venne (teljesen?) egy kalap alá Xanvieval. Egyes dolgokban elég mások vagyunk. A hét fótójára tudom hogy nevezni már nem tudok sose, de azért ide felteszem, akár beleveszitek akár nem. És Molylepke reakciója nem lepett meg...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 07, 2011 3:27 am
Obi Aoi A hét fótójára tudom hogy nevezni már nem tudok sose, de azért ide felteszem, akár beleveszitek akár nem. miért ne nevezhetnél? O_O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 07, 2011 4:06 am
Obilia: Nem gond, csak így nem volt teljesen pontos. És miért ne nevezhetnél, az egésztől független az a topic.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 07, 2011 4:35 am
Yuki Naoto Obi Aoi A hét fótójára tudom hogy nevezni már nem tudok sose, de azért ide felteszem, akár beleveszitek akár nem. miért ne nevezhetnél? O_O Mert nem tudok posztolni Chika topikjaiba, valószínűleg azért, mert eleve ignorált engem sweatdrop Vagy legalábbis OTT nem tudok nevezni (jelenleg biztosan). Nem azért írtam a "Ma az történt, hogy..." topikba, hogy Chikát bosszantsam, vagy magam ellen fordítsam... Nem minősülök Xan ügyvédjének, viszont van, amiben egyetértek vele, van amiben nem. Hime Yura Obilia: Nem gond, csak így nem volt teljesen pontos. És miért ne nevezhetnél, az egésztől független az a topic. Rendben. Akkor inkább Yurának nevezlek, ha jó úgy (is). Nevezhetnék... majd vagy az lesz, hogy Chika "beenged" (rábízom, hogy megteszi-e), vagy az éppen aktuális hét fotója játékvezetőnek PM-ezek... vagy nem nevezek. sweatdrop Ez fogad: Permission Error You cannot reply to this topic. Viszont nem panaszképpen írtam egyébként, csak alternatíván gondolkodtam, amennyiben akarnék majd valamikor a hét fotójába posztolni.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 07, 2011 5:15 am
(Csak mert nem tudok odaírni a "Ma az történt, hogy..." topikba).
Napsi döntését illetően: szerintem csak az adott posztokat töröld és ne a topikot. Nem szeretném, ha a topik léte látná kárát a dolognak és szerintem Chikának legalább annyiban joga volt leírni, amit ő írt Xannak, hogy abba tényleg beletartozik, ami aznap történt, még ha nem is mondható kimondottan helyesnek a "kitálalás". Megértem, hogy "ki akarta engedni a gőzt". Csak így elég tág a topik címe, de persze nyilván nemcsak rózsaszín lencsén át nézve írogatják oda az emberek, ami aznap történt. Már visszatértek az eredeti célhoz, így szerintem max. egy újabb ilyen/hasonló esemény esetén lenne szerintem célszerű a téma törlése. Én van amiben az egyik, van amiben a másik pártján állok, és van amiben talán senkién se vagy valaki másén, attól függ, miről van szó. Vitázni természetesen nem óhajtok, max. békésen megbeszélni, megvitatni.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|