Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 3701 3702 3703 3704 3705 3706 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Kyoko Suomi

Questionable Sex Symbol

PostPosted: Sun Oct 17, 2004 10:16 am

Setsuna Dragonclaw
Kyoko Suomi
Czesc wam.
Czy nie ma ktos pomyslu o cy moglabym napisac list do takiej jednej Megi z Wloch (mamy w szkole taka akcje, ze piszemy do wlochow a oni potem nam odpisuja..)? sweatdrop

moze... przedstaw siebie, napisz ze musisz taki list napisac, ze mimo wszystko chcialabys ja poznac blizej...

no juz sie przedstawilam, napisalam jak sie nazywam, jakiej muzyki slucham jakie sa moje zainteresowania, i nie wiem co dalej..
PostPosted: Sun Oct 17, 2004 10:17 am

Kukus
Ozzwald specjalnie mi zadaje pytania, ktoore mnie wyprowadzają z równowagi

nie moja wina że lubie szukać dziury w całym... xd

Ozzwald

William Barcass

PostPosted: Sun Oct 17, 2004 10:17 am

witam wszystkich *wyłania się z mroku*
PostPosted: Sun Oct 17, 2004 10:19 am

Lorak

Mae Lorak.

Delein

Kyoko Suomi

Questionable Sex Symbol

Lorak

hej

Kyoko Suomi
Setsuna Dragonclaw
Kyoko Suomi
Czesc wam.
Czy nie ma ktos pomyslu o cy moglabym napisac list do takiej jednej Megi z Wloch (mamy w szkole taka akcje, ze piszemy do wlochow a oni potem nam odpisuja..)? sweatdrop

moze... przedstaw siebie, napisz ze musisz taki list napisac, ze mimo wszystko chcialabys ja poznac blizej...

no juz sie przedstawilam, napisalam jak sie nazywam, jakiej muzyki slucham jakie sa moje zainteresowania, i nie wiem co dalej..

może... o tym ze zazdroscisz jej wloskiego klimatu? albo na tym jush skoncz ten list ^^'

cze lorak *macha do niego reka ze swojego fotela*

Setsuna Dragonclaw

Kukus

PostPosted: Sun Oct 17, 2004 10:20 am

[ Message temporarily off-line ]
PostPosted: Sun Oct 17, 2004 10:24 am

Kukus
Delein
No , ze nerwy to ja sie nie dziwie, ale zawsze znajdzie sie ktos, kto chocby z czystej zlosliwisci naruszy regulamin. A potem wszyscy wysuwaja pazury i do nieczego dobrego to nie prowadzi...
A o co poszlo, jesli mozna wiedziec?
poprosiłem ją by przeczytała regulamin, bo zaszły zmiany... ona odpisała "nie chce mi sie", więc powiedziałem, że zaszły zmiany otyczące właśnie os�b o takiej postawie jak ona... a ta zrozumiała, że mi się jej ciuchy niepodobają sweatdrop i zaczęła pyskować i się zaczęło...
oświadczyła, że nie lubi się przystosowywać do cudzych rządań, więc jej ja i Omi oświadczyliśmy, że jeśli chce tu jeszcze posiedzieć to musi, bo inaczej się pożenamy na czas bliżej nie określony, a może i na stałę

Nie no pięknie...dobrze, ze mnie wtedy nie bylo...a moze to i lepiej.

Delein

Kyoko Suomi

Questionable Sex Symbol

PostPosted: Sun Oct 17, 2004 10:25 am

Setsuna Dragonclaw

może... o tym ze zazdroscisz jej wloskiego klimatu? albo na tym jush skoncz ten list ^^'

no to jak napisac po angielsku, ze koniec pisania o mnie i ze cczekam z niecierpliwoscia na jej list?
PostPosted: Sun Oct 17, 2004 10:25 am

idem sobie spac razz papapapa

dest

Setsuna Dragonclaw

PostPosted: Sun Oct 17, 2004 10:26 am

Kyoko Suomi
Setsuna Dragonclaw

no to jak napisac po angielsku, ze koniec pisania o mnie i ze cczekam z niecierpliwoscia na jej list?

moze:
"i write enough about me (?)
i'm waiting for hearing from you"
tylko konca jestem pewna ^^'
PostPosted: Sun Oct 17, 2004 10:27 am

dest
nara, lolku

Kukus

Ozzwald

PostPosted: Sun Oct 17, 2004 10:30 am

Kukus
dest
nara, lolku
czy słowo "lolku" mozemy potraktować za wyzwisko ?
PostPosted: Sun Oct 17, 2004 10:31 am

dest

patki

Setsuna Dragonclaw

Delein

PostPosted: Sun Oct 17, 2004 10:31 am

Setsuna Dragonclaw
Kyoko Suomi
Setsuna Dragonclaw

moze:
"i write enough about me (?)
i'm waiting for hearing from you"
tylko konca jestem pewna ^^'

Jak już to I wrote enough...albo That's all for today, I'm looking forward to hear from you.
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 3701 3702 3703 3704 3705 3706 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games