|
|
|
|
Posted: Sun Oct 17, 2004 10:05 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 17, 2004 10:06 am
Czesc wam. Czy nie ma ktos pomyslu o cy moglabym napisac list do takiej jednej Megi z Wloch (mamy w szkole taka akcje, ze piszemy do wlochow a oni potem nam odpisuja..)? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 17, 2004 10:06 am
Kukus Cirilla KUKUS... mam pytanie takie neismiałe... Czytalam reguklamin wczesniej i teraz.... co sie w nim zmienio jesli moge wiedziec? whee zasadniczo chodzi głoownie o notkę wytłuszczonym drukiem... wcześniej MissTao bardzo niechętnie podchodziła do banowania... ale teraz najwyraźniej doszłą do wniosku iż jest to jedyny sposy doprowadzić pewne jednostki do porządku, a przede wszystkim zachowania ładu... prawdopodobnie w tym regulaminie pojawią się jeszcze pewne poprawki i jeden punkt dotyczący sposou rozmowy z MODem zwracającym uwagę [po dzisiejszym incydencie z Ayą, ponieważ naprawdę trudno mi było uwierzyć, że ta dziewczynka do tego stopnia nie jest w stanie w kulturalny sposozmawiać z kimś kto prosi ją jedynie, dla jej dobra, o zapoznanie się z treścią regulaminu] dziękuje za odpowiedz, mam nadzieje ze ja sie zachowuej stosownie (nie zawsze)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 17, 2004 10:07 am
Ozzwald Może mi ktoś zdefiniować głupotę, a co za tym idzie "głupie posty" widzę, że pewne sprawy wymagają również sprecyzowania by uniknąć właśnie takich pytań jak twoje... bo doskonale wiesz o co chodzi i mnie już dziś nie wkurzaj... bo wiem do czego bijesz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 17, 2004 10:08 am
Wof... widzę, że rygor sie zaostrza. I słusznie.
Avsko Kyoko...też miałam kiedyś taką akcję, ale z ludźmi z USa i mailem...po prostu przedstaw się, opowiedz trochę o sobie, co lubisz itp. takie banały, może potem dyskusja się rozwinie :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 17, 2004 10:09 am
Kyoko Suomi Czesc wam. Czy nie ma ktos pomyslu o cy moglabym napisac list do takiej jednej Megi z Wloch (mamy w szkole taka akcje, ze piszemy do wlochow a oni potem nam odpisuja..)? sweatdrop nie wiem opisz sie zapytaj o jej opis, zdjecie, gdzie mieszka, jak jej sie tam podoba itp itd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 17, 2004 10:09 am
Kyoko Suomi Czesc wam. Czy nie ma ktos pomyslu o cy moglabym napisac list do takiej jednej Megi z Wloch (mamy w szkole taka akcje, ze piszemy do wlochow a oni potem nam odpisuja..)? sweatdrop hejka 4laugh no nie wiem o czym sweatdrop sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 17, 2004 10:10 am
Kukus Ozzwald Może mi ktoś zdefiniować głupotę, a co za tym idzie "głupie posty" widzę, że pewne sprawy wymagają również sprecyzowania by uniknąć właśnie takich pytań jak twoje... bo doskonale wiesz o co chodzi i mnie już dziś nie wkurzaj... bo wiem do czego bijesz... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 17, 2004 10:10 am
Kyoko Suomi Czesc wam. Czy nie ma ktos pomyslu o cy moglabym napisac list do takiej jednej Megi z Wloch (mamy w szkole taka akcje, ze piszemy do wlochow a oni potem nam odpisuja..)? sweatdrop moze... przedstaw siebie, napisz ze musisz taki list napisac, ze mimo wszystko chcialabys ja poznac blizej...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 17, 2004 10:11 am
Delein Wof... widzę, że rygor sie zaostrza. I słusznie. Avsko Kyoko...też miałam kiedyś taką akcję, ale z ludźmi z USa i mailem...po prostu przedstaw się, opowiedz trochę o sobie, co lubisz itp. takie banały, może potem dyskusja się rozwinie :] a wiesz ile przy tym się nanerwowaliśmy już dziś z Omegą? Aya nam odwaliła pyskówę... Ozzwald specjalnie mi zadaje pytania, ktoore mnie wyprowadzają z równowagi, a regulamin potrzebuje jeszcze kilku szlifów jeśli ma być na tyle przejrzysty by można było bez zbędnych dyskusji określić środki potrzebne i wymiar kary w przypadku konkretnego przewinienia a tak w ogoole to witam, bo już nawet nie wiem kogo witałem kogo nie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 17, 2004 10:13 am
musze juz konczyc sad papatki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 17, 2004 10:14 am
Delisa musze juz konczyc sad papatki pa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 17, 2004 10:14 am
Delisa musze juz konczyc sad papatki papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 17, 2004 10:15 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 17, 2004 10:16 am
Delisa musze juz konczyc sad papatki patki...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|