|
|
|
|
Posted: Tue Jul 27, 2010 5:54 am
[*probuje schudnac xd *] obibok
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 27, 2010 7:17 am
kanapa
ja już od kilku lat próbuję ;p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 27, 2010 1:36 pm
agonia [nie no... przez studia zrzucilam prawie 20... ale i tak twierdze, ze jestem gruba]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 28, 2010 3:12 am
Azureus (omigod O_o mi się nie udało osiągnąć nic lepszego niż 2 kg, mając 10 kg mniej skakałabym z radości, ale jestem zbyt leniwa i za bardzo lubię podjadać)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 28, 2010 12:03 pm
skąpiec [ja w sumie sie oduczylam, teraz pewnie, jezeli kiedykolwiek uda mi sie przestac pic, zrzuce reszte. mam 177cm wzrostu i 71kg><]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 28, 2010 12:33 pm
cyrulik [aleś ty wysoka! a BMI różni nam się tylko 0,2]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 28, 2010 12:56 pm
Kloszard [...to wcale nie jest fajne. miesiac szukalam dlugiej spodnicy, bo nie orzewiduja zazwyczaj takich wymiarow crying bmi to dla mnie dajel tajemnica xd ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 29, 2010 7:41 am
dom [ja mam 170 i nawet nie szukam długich spódnic, preferuję długość tuż za kolano, ale większość ubrań jest szyta na kobiety do 164, więc też ciężko coś takiego znaleźć]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 29, 2010 2:05 pm
miętus [ja mam strasznie średniowieczne podejście do życia. No i brak wiary w siebie... No i uświadomiono mi, że jestem brzydka, wiec nie będę się pokazywać]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 30, 2010 3:32 am
sznur [ też mam 177cm biggrin i znam ten ból jeśli chodzi o ciuchy ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 30, 2010 7:01 am
rak wilkus [ja mam strasznie średniowieczne podejście do życia. No i brak wiary w siebie... No i uświadomiono mi, że jestem brzydka, wiec nie będę się pokazywać] ja się pocieszam zawsze tym, że może nie mam tak smukłej sylwetki jak moja siostra, która zawsze uprawiała sport i od dziecka była ode mnie szczuplejsza, ale ja nosze staniki 65F, a ona by się w nich utopiła ;p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 30, 2010 9:51 am
krętacz [ad. Guenhwyvar - zakładamy front przeciw polskim standardom ubrań pirate ad. Łopatka - ...ja mam 75d, więc też nie mam się czym chwalić. ale jak masz 65 to musisz być szczupla o.o się zgubiłam. sweatdrop ... skoro już się wyżalam, jestem cholernie niewymiarowa i nic nie mogę znaleźć na siebie - a buty to już tragedia życiowa.]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 30, 2010 1:10 pm
zomg [materiały z których zrobione są staniki są mocno rozciągliwe, pod biustem mam tak z 72cm, ale z sylwetki jestem raczej gruszką, więc to, że mam mało tłuszczu na żebrach, nie znaczy, że na reszcie ciała go brak ;p]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 30, 2010 2:13 pm
garnek [ oj tak, oj tak, buty to u mnie udręka stressed , pomyśleli by czasem że damskie buty na 40 się nie powinny kończyć! scream ( spódnice noszę od święta a jeśli chodzi o biust to nie mam czym się chwalić xd ) ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 31, 2010 1:42 am
krematorium [właśnie o to chodzi... swoją drogą raz, słownie jeden udało mi się utopić w bucie. Kumpel ma rozmiar 50 i pomyliłam na sylwestrze ze swoimi. xd ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|