|
|
|
|
Posted: Fri Nov 04, 2005 11:51 am
Ozzwald Twisted_Exile Ozzwald Twisted_Exile Ozzwald *puka milicyjna pala w monitor* jest tu kto ? ninja niby ja ale nie wiem czy Ci to odpowiada mrgreen twisted ninja mnie odpowiada wszystko... mrgreen rofl no tak zapomnialam ze Tobie do szczescia niewiele potrzeba rofl mrgreen twisted do szczescia mi potrzebna tylko kobieta... jestes... wiec z zalorzenia jestem szczesliwy... biggrin z zalozenia XD o ile pamietam lista ograniczla sie do kompa alkoholu i kobiet 2 rzeczy (kobieta i komp) aktualnie masz zapewnione co z alkoholem? mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 04, 2005 11:53 am
Twisted_Exile Ozzwald Twisted_Exile Ozzwald Twisted_Exile Ozzwald *puka milicyjna pala w monitor* jest tu kto ? ninja niby ja ale nie wiem czy Ci to odpowiada mrgreen twisted ninja mnie odpowiada wszystko... mrgreen rofl no tak zapomnialam ze Tobie do szczescia niewiele potrzeba rofl mrgreen twisted do szczescia mi potrzebna tylko kobieta... jestes... wiec z zalorzenia jestem szczesliwy... biggrin z zalozenia XD o ile pamietam lista ograniczla sie do kompa alkoholu i kobiet 2 rzeczy (kobieta i komp) aktualnie masz zapewnione co z alkoholem? mrgreen twisted chlodzi sie w lodowce.. ale dzisiaj pic nie bede... dopiero po kolosach bede pic
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 04, 2005 11:54 am
Ozzwald chlodzi sie w lodowce.. ale dzisiaj pic nie bede... dopiero po kolosach bede pic a kiedy kolosy i z czego? ja cale szczescie JESZCZE ( confused )zadnych kolosow nie mam smile twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 04, 2005 11:58 am
Twisted_Exile Ozzwald chlodzi sie w lodowce.. ale dzisiaj pic nie bede... dopiero po kolosach bede pic a kiedy kolosy i z czego? ja cale szczescie JESZCZE ( confused )zadnych kolosow nie mam smile twisted od pon do czwartku matematyka dyskretna, prawne podstawy biznesu, programowanie, angielski
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 04, 2005 11:59 am
Ozzwald Twisted_Exile Ozzwald chlodzi sie w lodowce.. ale dzisiaj pic nie bede... dopiero po kolosach bede pic a kiedy kolosy i z czego? ja cale szczescie JESZCZE ( confused )zadnych kolosow nie mam smile twisted od pon do czwartku matematyka dyskretna, prawne podstawy biznesu, programowanie, angielski czyli w piatek bedzie sie relaksowal po kolosach domyslam sie ze wszystko umiesz? twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 04, 2005 12:01 pm
Twisted_Exile Ozzwald Twisted_Exile Ozzwald chlodzi sie w lodowce.. ale dzisiaj pic nie bede... dopiero po kolosach bede pic a kiedy kolosy i z czego? ja cale szczescie JESZCZE ( confused )zadnych kolosow nie mam smile twisted od pon do czwartku matematyka dyskretna, prawne podstawy biznesu, programowanie, angielski czyli w piatek bedzie sie relaksowal po kolosach domyslam sie ze wszystko umiesz? twisted jutro zaczne sie uczyc... jeszcze musze na wtorek napisac 5 programow... w piatek bede pic.. a potem 18stego kolos z algebry liniowej i geometrycznej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 04, 2005 12:03 pm
Ozzwald Twisted_Exile Ozzwald Twisted_Exile Ozzwald chlodzi sie w lodowce.. ale dzisiaj pic nie bede... dopiero po kolosach bede pic a kiedy kolosy i z czego? ja cale szczescie JESZCZE ( confused )zadnych kolosow nie mam smile twisted od pon do czwartku matematyka dyskretna, prawne podstawy biznesu, programowanie, angielski czyli w piatek bedzie sie relaksowal po kolosach domyslam sie ze wszystko umiesz? twisted jutro zaczne sie uczyc... jeszcze musze na wtorek napisac 5 programow... w piatek bede pic.. a potem 18stego kolos z algebry liniowej i geometrycznej *nierozumie polowy pojec*O.o to niezel musisz zakuwac O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 04, 2005 12:06 pm
Twisted_Exile *nierozumie polowy pojec*O.o to niezel musisz zakuwac O.o nie tak duzo... raz na jakis czas musze sie ostro wziasc...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 04, 2005 12:09 pm
ide sobie... moze cos konstruktywnego porobie... papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 04, 2005 12:11 pm
Ozzwald Twisted_Exile *nierozumie polowy pojec*O.o to niezel musisz zakuwac O.o nie tak duzo... raz na jakis czas musze sie ostro wziasc... no ale jak miales juz 7 wejsciowek to czesto musisz sie ostro brac za nauke twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 05, 2005 1:18 am
*pije do lustra* *znowu* ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 05, 2005 1:27 am
Raticiel *pije do lustra* *znowu* ninja *rzut na szyje* *kradnie jej butelke i pije* rofl koffanie o ktorej dzis konczysz zajecia? Moze do tej wioski dzis jade domokun
Moni tylko ze bedzie problem nie wiem czy Ita mnie sama pusci rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 05, 2005 1:50 am
Baliaur Raticiel *pije do lustra* *znowu* ninja *rzut na szyje* *kradnie jej butelke i pije* rofl koffanie o ktorej dzis konczysz zajecia? Moze do tej wioski dzis jade domokun
Moni tylko ze bedzie problem nie wiem czy Ita mnie sama pusci rofl kochana marysiu... zawsze gdy jestem w weekend na necie to oznacza to: jestem w szkole. owszem planuje dzis stad wczesniej uciec bo nie mam co palic mrgreen ale pogoda jest okrutna... gdybym mogla to bym dzis nie wyszla z domu tylko rznela w finala whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 05, 2005 2:20 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 05, 2005 2:23 am
Raticiel Baliaur Raticiel *pije do lustra* *znowu* ninja *rzut na szyje* *kradnie jej butelke i pije* rofl koffanie o ktorej dzis konczysz zajecia? Moze do tej wioski dzis jade domokun
Moni tylko ze bedzie problem nie wiem czy Ita mnie sama pusci rofl kochana marysiu... zawsze gdy jestem w weekend na necie to oznacza to: jestem w szkole. owszem planuje dzis stad wczesniej uciec bo nie mam co palic mrgreen ale pogoda jest okrutna... gdybym mogla to bym dzis nie wyszla z domu tylko rznela w finala whee Ty wredoto jedna ninja Zobaczysz jak ja Ci ten tylek za lenistwo skopie pirate rolleyes
hey Ozzy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|