Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Terefere Klub - Mindenféle topic
Általános témák (offolás ezerrel!!!) Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 368 369 370 371 372 373 ... 549 550 551 552 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

PostPosted: Sat Sep 17, 2011 8:02 am

Én azóta néhány napja szerencsésen összeállítottam és eladtam 2 golden giftbox-ot, ezek is jól megérték és kerestem velük, hasonlóan a korábbi tire dress-es összeállításomhoz hasonlóan. smile
PostPosted: Sun Sep 18, 2011 3:23 am

bogcsa1013
Yuki Naoto
CryeneStrifeShiroi
Nem kell valakinek ingyen tinta? whee biggrin

nekem kell whee 3nodding

Én is adhatok párat, ha úgy gondolod smile

Ó annak nagyon örülnék biggrin Köszönöm! smile

Yuki Naoto

Kawaii Otaku

22,440 Points
  • Cat Fancier 100
  • Senpai's Notice 100
  • Magical Girl 50

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Fri Sep 23, 2011 9:24 am

Akkor... Közvéleménykutatást javaslok a talit illetően pl. tudsz-e jönni mikor érsz rá stb.
PostPosted: Tue Sep 27, 2011 12:40 pm

Gondoltam meg osztom veletek.....

Sikeres tárgyalásokat tettünk hogy a pankrációt népszerűsítsük és egy szerződést csináltunk a Viasat6-tal. Az októberi gálánkat közvetíteni fogja a tv is. biggrin

Medvelaszlo

Dangerous Husband

5,450 Points
  • Hygienic 200
  • Dressed Up 200
  • Married 100

Molylepke

15,600 Points
  • Citizen 200
  • Invisibility 100
  • Lavish Tipper 200
PostPosted: Tue Sep 27, 2011 2:52 pm

Medvelaszlo

Sikeres tárgyalásokat tettünk hogy a pankrációt népszerűsítsük és egy szerződést csináltunk a Viasat6-tal. Az októberi gálánkat közvetíteni fogja a tv is. biggrin

O____________________________o

HATALMAS gratula! whee
PostPosted: Wed Sep 28, 2011 5:41 am

Medvelaszlo

Wow gratula! eek biggrin (És hajrá! smile )

Lábjegyzet: sajnos nem tudom majd megnézni, csak 3-mas Viasat van... Felveszi valaki esetleg, vagy majd vissza lehet nézni a csatorna oldalán?

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Medvelaszlo

Dangerous Husband

5,450 Points
  • Hygienic 200
  • Dressed Up 200
  • Married 100
PostPosted: Wed Sep 28, 2011 12:23 pm

Obi Aoi
Medvelaszlo

Lábjegyzet: sajnos nem tudom majd megnézni, csak 3-mas Viasat van... Felveszi valaki esetleg, vagy majd vissza lehet nézni a csatorna oldalán?

Nagyon szépen köszönöm a gratulációkat, biztos vagyok benne hogy lesz majd a youtube-on felvétel róla.
PostPosted: Thu Sep 29, 2011 1:36 am

Medvelaszlo
Obi Aoi
Medvelaszlo

Nagyon szépen köszönöm a gratulációkat, biztos vagyok benne hogy lesz majd a youtube-on felvétel róla.

Oké smile

Akkor 1-2 dolog, amiről eddig "mélyen hallgattam" és 1-2 ehhez fűződő ötlet.
Egy item alapján sikerült egy halloweniesnek is tekinthető avit összedobnom. (Igen-igen, ki nem csinál majd ilyet október végén, gratula Obi.)
A másik az, hogy elkezdtem lerajzolni digitálisan. (Oké és?) Ömm tehát aki akarja, majd itt vagy a leendő 2011-es halloween topikba közzé tehetné esetleg a leendő vagy már Halloweenkor az akkor már meglevő halloween-i aviját és/vagy rajzát, mindenki maga dönti el persze.
És az ötletem az, hogy versenyt is lehetne belőle csinálni mondjuk olyan kategóriákban, mint 2011 Halloween Életkép /legyen az zOMG, towns, eventtel kapcs. dolog esetleg rally/hollywood-i kikapcsolódás haverokka halloweeni cuccban - ez értelemszerűen az event kezdetén indulna/, másik halloween-i avi vagy avi rajzolás verseny.
Meg zOMG-s guild crew kimozdulások előre egyeztetett időpontban, szerveren és meghatározott CL-el és persze előtte 1-2 nappal már lehetne jelentkezni, hogy ne az utolsó pillanatban törjük a fejünket, hogy ráérünk-e.
Ezek mind ötletek.

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Thu Sep 29, 2011 1:48 am

És egy rövid tudósításféle.

Jöttek az animált szárnyak, melyek egy cash shopban kapható RIG féléből származnak, és írták páran más külföldi topikokban, hogy ez azért jó, mert itt legalább nem kapsz véletlenül se olcsó, eredetileg nem a RIG-hez tartozó cuccot (pl. én burning devil horns-t kaptam a lonely starból anno). Tehát akinek van összekapart cash-e és szeretne szárnyat hordani vagy eladni, ami szerencsés esetben több milliót is érhet, nosza vegye meg a Cash Shopban az Astra Metamorphosis-t (esetleg magát a RIG-et is el lehet adni).

Egy ismerős ötletet szeretett volna adni egy moderátornak a Halloween event-tel kapcsolatban, de a válaszban azt mondta, hogy már dolgoznak rajta, és nem SIN/BOO harcról fog szólni (ahogy tavaly se úgy volt).

BidBlast újítások: olyan cuccokat is lehet már nyerni, mint a Jack Frost, a Ballad Punk, a klasszikus Inari's Beads EI, illetve a Cash Shop klasszikusa, a Bun-Bun Plushie!
A felhasználói visszajelzéseket átnézve néhány nagy változást eszközöltek. Hogy a trollok ne spammeljenek a bidekkel (licitekkel), olyanná tették, hogy neked meg kell lennie a licitmennyiségnek az inventorydban, hogy licitálhass, a hétnapos goldgyűjtési idő helyett automatikusan le lesz vonva a gold az accountodról, ha te nyersz, és az item rögtön az inventroydba lesz téve. Minden licitet 100 golddal emeltek, hogy a nem komoly licitálók kétszer is átgondolhassák a dolgot.
PostPosted: Thu Sep 29, 2011 2:08 am

Nekem részben tetszenek az animált szárnyak, részben nem.

Obi! Elfelejtetted mondani, hogy én adtam azt az ötletet és nem modinak! Látom nem igazán figyeltél mikor elmeséltem neked, de nem nagy baj, szóval már mindegy. Igen, valóban adtam egy ötletet levélben az egyik Dev. Alerts-ben gyakran kommentelő szerkesztőnek egy ötletet arról, hogy idén 2011-ben, vagy majd 2012-ben Halloween-kor lehetne BOO és SIN visszavágó esemény. Azt mondta, hogy idén tuti nem lesz, hogy idén Halloween-ra már megvan a konkrét esemény tervük, hogy mi lesz és hogy nem árulhatja el. Mondtam neki, hogy hát oké. Ez 2-3 hónappal ezelőtt történt.

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Thu Sep 29, 2011 2:41 am

Xanvie
Nekem részben tetszenek az animált szárnyak, részben nem.

Obi! Elfelejtetted mondani, hogy én adtam azt az ötletet és nem modinak! Látom nem igazán figyeltél mikor elmeséltem neked, de nem nagy baj, szóval már mindegy. Igen, valóban adtam egy ötletet levélben az egyik Dev. Alerts-ben gyakran kommentelő szerkesztőnek egy ötletet arról, hogy idén 2011-ben, vagy majd 2012-ben Halloween-kor lehetne BOO és SIN visszavágó esemény. Azt mondta, hogy idén tuti nem lesz, hogy idén Halloween-ra már megvan a konkrét esemény tervük, hogy mi lesz és hogy nem árulhatja el. Mondtam neki, hogy hát oké. Ez 2-3 hónappal ezelőtt történt.

Nem akartam nagyon kirészletezni, a developer/moderator keverésért bocsánat. sweatdrop
PostPosted: Thu Sep 29, 2011 4:07 am

Részletesen nem is tudtad. Gondoltam ha már elkezdted, akkor helyesbítek és rendesen elmondom. Na persze nem titok.

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

The Cryene

Lonely Fairy

13,640 Points
  • Magical Girl 50
  • Object of Affection 150
  • Vicious Spirit 250
PostPosted: Thu Sep 29, 2011 6:13 am

Sziasztok!!
Már azt hiszem, írtam valahol, hogy szeretnék felvételizni zeneiskolában jazz ének szakra. Nem tudtok valami standard lassú számot, ami nem túl nehéz? Lehet benne improvizációs rész is, az még jobb. biggrin
Amúgy bocs, ez csak kitört belőlem , remélem nem nagyon vágtam bele semmilyen témába.
PostPosted: Fri Sep 30, 2011 12:25 pm

CryeneStrifeShiroi
Sziasztok!!
Már azt hiszem, írtam valahol, hogy szeretnék felvételizni zeneiskolában jazz ének szakra. Nem tudtok valami standard lassú számot, ami nem túl nehéz? Lehet benne improvizációs rész is, az még jobb. biggrin
Amúgy bocs, ez csak kitört belőlem , remélem nem nagyon vágtam bele semmilyen témába.

Harcsa Veronika: a kedvenc számom tőle nyugis jazz-es (asszem biggrin ) Ha nem stimmel bocsi.... sweatdrop

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200

Molylepke

15,600 Points
  • Citizen 200
  • Invisibility 100
  • Lavish Tipper 200
PostPosted: Fri Sep 30, 2011 12:57 pm

CryeneStrifeShiroi
Sziasztok!!

Így hirtelen elsőre nekem is Harcsa Veronika ugrott be:
Harcsa Veronika & Budapest Jazz Orchestra 2007

Mint a nevéből látszik, ezt műfajra biztosan eltaláltam, a következő kettőnél hát... khm impróztam egyet (értsd: tippem sincs milyen műfaj, de hátha jó lesz):

Németh Juci - Nékem csak Budapest kell
Lamb - Till The Clouds Clear
Reply
Terefere Klub - Mindenféle topic

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 368 369 370 371 372 373 ... 549 550 551 552 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games