|
|
|
|
Posted: Mon Jan 07, 2008 1:50 am
Bo we mnie jest sex co pali i niszczy tysiące juz serc wypalił do zgliszczy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 07, 2008 2:05 am
lalalala, natalia jest chora.
mam talent :}
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 07, 2008 10:20 am
Ja ja je koko dżambo, ja ja je
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 08, 2008 3:29 pm
Król wezwał ludzi, by królową wykradli i w ludzki oblekli ją kształt.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 09, 2008 7:52 am
So let go,go,go off the past now,say hello to the light in your eyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 09, 2008 3:29 pm
zmora13 Król wezwał ludzi, by królową wykradli i w ludzki oblekli ją kształt. Odtąd nasze są wody i bez żadnej przeszkody każdy szlak będzie nasz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 10, 2008 6:40 am
you can make me scream eternally you can make me breathe eternally
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 11, 2008 2:59 pm
Yajo zmora13 Król wezwał ludzi, by królową wykradli i w ludzki oblekli ją kształt. Odtąd nasze są wody i bez żadnej przeszkody każdy szlak będzie nasz. Jo ho ciągnąć szot razem banderę stawić na maszt.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 15, 2008 12:06 pm
I can hear the bells Well, don't ya hear them chime? Can't you feel my heartbeat keeping perfect time? And all because he...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 15, 2008 1:17 pm
Yajo Yajo zmora13 Król wezwał ludzi, by królową wykradli i w ludzki oblekli ją kształt. Odtąd nasze są wody i bez żadnej przeszkody każdy szlak będzie nasz. Jo ho ciągnąć szot razem banderę stawić na maszt. Ciągnąć go zlodzieje, nędzarze śmierć nie dotknie nas.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 16, 2008 8:49 am
Touched me He looked at me and stared, yes he...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 17, 2008 4:03 am
Yajo Yajo Yajo zmora13 Król wezwał ludzi, by królową wykradli i w ludzki oblekli ją kształt. Odtąd nasze są wody i bez żadnej przeszkody każdy szlak będzie nasz. Jo ho ciągnąć szot razem banderę stawić na maszt. Ciągnąć go zlodzieje, nędzarze śmierć nie dotknie nas. Jedni pomarli, jedni żyją wciąż, inni po morzach wciąż mkną.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 17, 2008 9:10 am
You can't stop the motion of the ocean or the rain from above
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 17, 2008 12:24 pm
zmora13 Yajo Yajo Yajo zmora13 Król wezwał ludzi, by królową wykradli i w ludzki oblekli ją kształt. Odtąd nasze są wody i bez żadnej przeszkody każdy szlak będzie nasz. Jo ho ciągnąć szot razem banderę stawić na maszt. Ciągnąć go zlodzieje, nędzarze śmierć nie dotknie nas. Jedni pomarli, jedni żyją wciąż, inni po morzach wciąż mkną. Do klatki dzierżąc klucz, u diabła mając dług, rzucamy kotwicę swą.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 18, 2008 6:33 am
Od morza dmie południa wiatr, Od wydm i skalnej plaży, Kwilenie szarych niesie mew I szumem swym się skarży.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|