|
|
|
|
Posted: Thu Mar 27, 2008 7:40 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 27, 2008 7:44 am
nie e, czekoladę jeść to mogę tylko ja mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 27, 2008 9:44 am
w podstawówce się zaczeło i ciągnie się za mną aż do dziś sweatdrop i wtedy nie byłam tak pewna siebie jaka jestem teraz.... ale nie ma sensu wracać do przeszłości, liczy się tylko to co teraz i tutaj smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 28, 2008 2:04 am
Ajsza w podstawówce się zaczeło i ciągnie się za mną aż do dziś sweatdrop i wtedy nie byłam tak pewna siebie jaka jestem teraz.... ale nie ma sensu wracać do przeszłości, liczy się tylko to co teraz i tutaj smile Przeszłość nadal się odzwierciedla, tak jak gwiazdy które dawno temu zgasły a ich światło dopiero dociera do nas, więc nie pisz że nie ma sensu wracać do przeszłości bo sens jest ! razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 28, 2008 2:08 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 28, 2008 4:01 pm
ugabuga <---czy to offtop? O.O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 29, 2008 6:48 am
master of flamaster ugabuga <---czy to offtop? O.O nieeee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 29, 2008 9:24 am
no to sie ciesze bo już sie bałam xDD
za to spam z pewnością to był ^^"
dawno tu nie pisałam, czy ominęły mnie jakieś zaskakujące wydarzenia? O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 29, 2008 12:38 pm
master of flamaster no to sie ciesze bo już sie bałam xDD za to spam z pewnością to był ^^" dawno tu nie pisałam, czy ominęły mnie jakieś zaskakujące wydarzenia? O.o nieeee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 05, 2008 2:51 pm
mógłby mi ktoś pomóc w ronieniu profilu, bo jakoś mi nie idzie :/ nie wiem do końca jak to zrobić a efekt jaki jest każdy widzi...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 05, 2008 3:18 pm
Jestli jestes z tych ambitniejszych, ktorzy chca miec przepiekne i niepowtarzalne profile, to ja ci nie pomoge, bo nie umiem. Ale jesli interere cie szablon, ktory sobie wybierasz, to wchodzisz na tektek.org a tam na szablony, wybierasz jeden z nich i postepujesz wedle instrukcji. JA znalazlam sobie tam ladny z moim ukochanym Jackiem, wiec moze tez znajdziesz cos dla siebie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 06, 2008 2:25 am
jest z lilly allen, ale tylko to tło mi się ładuje mad i to tylko na kawałku profilu ja już nie wiem jak to zrobić rolleyes dam zwykłe bo już kilka dni i nocy na to zmarnowałam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 06, 2008 2:50 am
Wiesz co to moze masz cos z ustawieniam themes tzn trzeba sobie ustawic, albo blocks, albo old school, albo cos tam jeszcze bylo Probuj smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 06, 2008 6:38 am
Na początek możesz skorzystać z tego edytora 3nodding Gaia Central
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 07, 2008 9:16 am
A tak się zastanawiam: co myślicie o obowiązkowej maturze z matematyki? Dla mnie to trochę zwalony pomysł. Jak tak dalej pójdzie to niedługo trzeba będzie zdawać i religię (a o nieobowiązkowej religii na maturze już słyszałem trochę w mediach) xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|