Czytacie ?! |
Tak |
|
83% |
[ 114 ] |
Nie |
|
0% |
[ 0 ] |
Czasem |
|
14% |
[ 20 ] |
Nigdy |
|
1% |
[ 2 ] |
|
Total Votes : 136 |
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 15, 2006 1:40 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 16, 2006 12:31 am
Co czytamy... ja osobiscie kocham wszelkie horrory (mało ich ostatnio, prawda?) [polecam serdecznie "Odwiecznego wroga" I "Korzystaj z nocy/pogromca strachu" Deana Koontza. powalajace ksiazki jak sie je czyta wieczorem z odpowiedna muzyka;]]]]] oraz fantastyke. Kocham, po prosu kocham sage o wiedzminie.Moje ulubione ksiazki. A tak poza tym to wszystkie "Kroniki wampirow" Nekroskopa (choc ksiazki bardzo ciezkie do przeczytania wink Sage o inkwizytorze Mordimerze Madderdinie i kilkanascie innych tytulow.Najciezej jednak mi sie czytalo "Stukostrachy" Kinga. Wprost nie do opisania. Ale przeczytalam;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 16, 2006 9:34 am
A czytał ktoś "Mroczną Wieżę" też Kinga ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 16, 2006 11:35 am
Ja polecam opowiadania Lovecrafta, ale przede wszystkim "Zew Cthulhu" biggrin klasyka grozy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 16, 2006 11:36 am
sluchajcie, moze mi odbija z ta poezja romantyczna, ale Slowacki..taaaak..pelen odlot..XDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 16, 2006 11:37 am
Ja też lubię poezje romantyczną! xd Ale chyba wolę Mickiewicza, choć najlepsze i tak są wiersze Norwida!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 16, 2006 11:46 am
Chalithra_the_drow Ja też lubię poezje romantyczną! xd Ale chyba wolę Mickiewicza, choć najlepsze i tak są wiersze Norwida! w Norwida jeszcze sie nie zaglebilam, zapewne niedlugo przyjdzie na to czas, jak dotad uwielbiam Slowackiego wlasnie i Mickiewicza rowniez..^^ "Ja, mistrz, wyciagam dlonie..!" rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 16, 2006 11:58 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 17, 2006 12:48 am
Jakub Wedrowycz A czytał ktoś "Mroczną Wieżę" też Kinga ? Ja zaczynam dopiero I tom.... Zapowiada sie ciekawie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 17, 2006 4:18 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 17, 2006 10:13 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 17, 2006 10:21 am
O na mily Bog!!Jak ja moglam zapomniec o miom ukochanym Siewcy wiatru??????????Zgroza, totalna zgroza _._# Oczywiście "Obroncy Krolestwa" tez sa swietni biggrin Mam zamiar przeczytac Zakon Konca Swiata. A czy nie sadzicie ze w Siewcy walka Daimona z tytulowym bohaterem byla... nijaka? bezplciowa? Wpald do dziury, zamachal kilka razy mieczem i po walce? Nie, to sie nie godzi... Maja mogla sie troszke bardziej wysilic, nie uwazacie? opis poczatkowej wojny byl dosyc dlugi (i dla mnie inspirujacy przy pisaniu wlasnego opowiadania) ale ta walka Freya... Nie wiem... moze tylko mi sie tak wydaje, ale zabraklo tam czegos jak na moje oko. Wiem,. ze opisy sa strasznie nudne, ale jednak.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 17, 2006 10:23 am
Ale jakbym nie kochala Aniolow, to i tak Sapkowski i Wiedzmin pozostana na zawsze moim numeren jeden biggrin biggrin biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 17, 2006 10:51 am
Vattghern O na mily Bog!!Jak ja moglam zapomniec o miom ukochanym Siewcy wiatru??????????Zgroza, totalna zgroza _._# Oczywiście "Obroncy Krolestwa" tez sa swietni biggrin Mam zamiar przeczytac Zakon Konca Swiata. A czy nie sadzicie ze w Siewcy walka Daimona z tytulowym bohaterem byla... nijaka? bezplciowa? Wpald do dziury, zamachal kilka razy mieczem i po walce? Nie, to sie nie godzi... Maja mogla sie troszke bardziej wysilic, nie uwazacie? opis poczatkowej wojny byl dosyc dlugi (i dla mnie inspirujacy przy pisaniu wlasnego opowiadania) ale ta walka Freya... Nie wiem... moze tylko mi sie tak wydaje, ale zabraklo tam czegos jak na moje oko. Wiem,. ze opisy sa strasznie nudne, ale jednak. Tak, w ogole cala fabule mi stresc.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|