|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 1:11 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 1:16 pm
biggrin tak tanczymy sobie !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 1:17 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 1:22 pm
Dzieki.... tylko troche mnie reka boli po tych naszych tancach... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 1:47 pm
Eurina Vam Dzieki.... tylko troche mnie reka boli po tych naszych tancach... wink ee reka ?? :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 1:54 pm
BeeWolf Eurina Vam Dzieki.... tylko troche mnie reka boli po tych naszych tancach... wink ee reka ?? :> co wy tak naprawde robili że ją ręka boli xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 2:20 pm
znoow się trzeba rozbierać? WPOOORZO... ale na GAIi nie da się założyć skarpetki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 2:24 pm
Ozzwald BeeWolf Eurina Vam Dzieki.... tylko troche mnie reka boli po tych naszych tancach... wink ee reka ?? :> co wy tak naprawde robili że ją ręka boli xd mnie po bałnsach z Bee zawsze boli głowa i mam zanik apetytu... ale to chyba dlatego, że ja by tańczyć z Bee to musze mieć minimum 4 promile i to na wejściu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 2:31 pm
Ozzwald BeeWolf Eurina Vam Dzieki.... tylko troche mnie reka boli po tych naszych tancach... wink ee reka ?? :> co wy tak naprawde robili że ją ręka boli xd eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 2:36 pm
Kukus znoow się trzeba rozbierać? WPOOORZO... ale na GAIi nie da się założyć skarpetki skoro zamierzacie sie obnazac to ja sobie posiedze na razie na glownym topiku surprised ------ wrrr lagi w postach stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 2:36 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 2:38 pm
Kukus znoow się trzeba rozbierać? WPOOORZO... ale na GAIi nie da się założyć skarpetki znowu party w boksach ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 2:43 pm
kurwa mać, jestem ixem zaraz oszaleję
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 2:45 pm
Omega Sun Kukus znoow się trzeba rozbierać? WPOOORZO... ale na GAIi nie da się założyć skarpetki skoro zamierzacie sie obnazac to ja sobie posiedze na razie na glownym topiku surprised ------ wrrr lagi w postach stressed ja nic nie zamierzam... ale widziałem tu jakieś wzmianki na temat bikini party
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 2:58 pm
Omega Sun Ozzwald BeeWolf Eurina Vam Dzieki.... tylko troche mnie reka boli po tych naszych tancach... wink ee reka ?? :> co wy tak naprawde robili że ją ręka boli xd eek e no wlasnie nie wiem co sie dzieje ... ! Ja mam raczki tutaj !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|