|
|
|
|
Posted: Fri Jun 03, 2005 4:54 am
revcat sam pic nie bede............ nie musisz ja tu jestem *podaje szklanke* zdrowie *pije*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 03, 2005 5:03 am
nikogo nie ma... to ide na patrol...moze jeszcze wroce
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 03, 2005 5:50 am
kurwa jego mac ale ten dzien juz mnie totalnie dobija....... mialem dzisiaj isc na piwo ze znajomymi do jakiegos pubu w gdyni a musze kurwa jego mac jebana jechac do szczecina....... niech to wszystko szlag jasny trafi...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 03, 2005 8:10 am
Kocie "Przejebane" ...
Serio przejebane... i to na maxa.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 03, 2005 8:14 am
i tak skonczylem swoja historie zwiazana z polska gildia... teraz jestem tylko tutaj...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 03, 2005 8:29 am
i tak oto w zyciu naszego bohatera Hbrabiego Ozzwalda Wmordzieprzyschło, nastąpiły nie odwracalne zmiany. nie wiem co z tym zrobi, nie wiem co sie z nim stanie, nie wiem jak sobie poradzi, nie wiem jak i co i kiedy ale wiem jedno, bedzie partyzantem i nas nie opusci nigdy.
cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 03, 2005 8:54 am
revcat kurwa jego mac ale ten dzien juz mnie totalnie dobija....... mialem dzisiaj isc na piwo ze znajomymi do jakiegos pubu w gdyni a musze kurwa jego mac jebana jechac do szczecina....... niech to wszystko szlag jasny trafi... co cie tym razem wzywa, robota, czy "starzy znajomi" ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 03, 2005 9:10 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 03, 2005 9:33 am
aaa moj pierwszy post na partyzantach heart heart heart a zeby bykla rownowaga i pizda
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 03, 2005 9:48 am
Baliaur aaa moj pierwszy post na partyzantach heart heart heart a zeby bykla rownowaga i pizdaWitaj...towarzyszko bedzie trzeba sie przyzwyczaic ... xd jako ze jestes tutaj nowa i pierwszy raz to musisz przejsc probe... a mianowicie...wypic szklanke bimbru *polewa do szklanki* prosze *podaje*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 03, 2005 9:56 am
Kiray Baliaur aaa moj pierwszy post na partyzantach heart heart heart a zeby bykla rownowaga i pizdaWitaj...towarzyszko bedzie trzeba sie przyzwyczaic ... xd jako ze jestes tutaj nowa i pierwszy raz to musisz przejsc probe... a mianowicie...wypic szklanke bimbru *polewa do szklanki* prosze *podaje* a co to za bimber?? tzn ile ma percentow?? bo gowna nie pije domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 03, 2005 10:00 am
Baliaur Kiray Baliaur aaa moj pierwszy post na partyzantach heart heart heart a zeby bykla rownowaga i pizdaWitaj...towarzyszko bedzie trzeba sie przyzwyczaic ... xd jako ze jestes tutaj nowa i pierwszy raz to musisz przejsc probe... a mianowicie...wypic szklanke bimbru *polewa do szklanki* prosze *podaje* a co to za bimber?? tzn ile ma percentow?? bo gowna nie pije domokun eek gowna eek to jest bimber pedzony przez Towarzysza Porucznika RevCata...cala kompania go spozywa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 03, 2005 10:02 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 03, 2005 10:03 am
Witaj Nie bunkruj sie tak tylko podejdz po regulaminowa szklanke bimbru...musisz ja wypic *polewa do szklanki i podaje*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 03, 2005 10:04 am
Kiray eek gowna eek to jest bimber pedzony przez Towarzysza Porucznika RevCata...cala kompania go spozywa *bierze szklanke i wypija cala*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|