|
|
|
|
Posted: Tue Feb 19, 2008 3:51 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 19, 2008 3:52 am
*Wychyla sie zza wegla*
Nie no w takich warunkach nie mozna pracowac ! rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 19, 2008 3:57 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 19, 2008 4:08 am
Justinka ta jak on jest nowy to zasluguje na wiecej glaskania???!!! evil evil evil *unosi sie kocia duma i opuszcza ten topik* noooo wracaj, nie daj się prosić. moge zrobić kocie oczy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 19, 2008 4:15 am
 To są najpiękniejsze kocie oczy heart .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 19, 2008 4:18 am
Najpiekniejsze to ma oczy kot ze Shreka (Puss in Boots), ale obrazka nie mogłem nigdzie znaleźć.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 19, 2008 4:20 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 19, 2008 4:57 am
Fafiq Justinka ta jak on jest nowy to zasluguje na wiecej glaskania???!!! evil evil evil *unosi sie kocia duma i opuszcza ten topik* noooo wracaj, nie daj się prosić. moge zrobić kocie oczy  no ewentualnie *wraca zahipnotyzowana kocimi oczkami*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 19, 2008 5:11 am
Justinka Fafiq Justinka ta jak on jest nowy to zasluguje na wiecej glaskania???!!! evil evil evil *unosi sie kocia duma i opuszcza ten topik* noooo wracaj, nie daj się prosić. moge zrobić kocie oczy  no ewentualnie *wraca zahipnotyzowana kocimi oczkami* Haha i to mój kot zadział!! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 19, 2008 5:29 am
i tak nie dostaniesz nagrody *pożera koszyczek słodycczy*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 19, 2008 5:54 am
OSTRZEŻENIE za offtop dla: P a t e l n i a, fafiq, Justinka,ILikeGreeenChickenLegs w razie ewentualnego niezastosowania sie skonczy sie na punktach karnych lub kasowaniu offtopowych postów. Za uwage i współprace dziekują moderatorzy gildii PPC
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 28, 2008 1:21 pm
Wiek: 16...już nie długo xd Poziom wyksztalcenia: podstawówka, gimnazjum i prawie zaliczone półrocze w technikum xP zainteresowania: ekhem... manga, anime, jazda na rolkach, ee...mało interesująca jestem no... sweatdrop lubie: spać, leżeć i odpoczywać xD nie lubie: plastików, drechów i kłamców imie: mam xd miejsce zamieszkania: W-wa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 28, 2008 1:40 pm
o cześć :*
właśnie skończyłam się kąpać i wzięłam ostatni raz zobaczyłam na gaię...
*patrzy czy w pobliżu nie ma gemmy*.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 28, 2008 1:56 pm
witamy witamy serdecznie :3 i przypominam o nie kierowaniu sie na gildi osobistymi przeslankami!! Wie ten ktos ze o nim mowie! xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 29, 2008 2:09 am
Mai Takashi Wiek: 16...już nie długo xd Poziom wyksztalcenia: podstawówka, gimnazjum i prawie zaliczone półrocze w technikum xP zainteresowania: ekhem... manga, anime, jazda na rolkach, ee...mało interesująca jestem no... sweatdrop lubie: spać, leżeć i odpoczywać xD nie lubie: plastików, drechów i kłamców imie: mam xd miejsce zamieszkania: W-wa kocie, a imię? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|