Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Terefere Klub - Mindenféle topic
Ma az történt, hogy... Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 35 36 37 38 39 40 ... 67 68 69 70 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Molylepke

15,600 Points
  • Citizen 200
  • Invisibility 100
  • Lavish Tipper 200
PostPosted: Sat Apr 28, 2012 10:42 am

Tegnap ez a beszélgetés zajlott le Édesanyám és köztem. :3

*fekszünk az ágyon, megy a tv*
"a reklám után bemutatjuk SP és Lola új klipjét is!"

Én: - Ki az az SP?
Anya: - Ki az a Lola?
...
Anya: - Elkapcsoljak?
Én: - Épp kérni akartam...
PostPosted: Tue May 01, 2012 1:17 pm

-Boldog születésnapot Andi!

-Kedvesemnél töltöttem a mai napot. Bográcsoztunk és próbáltunk nem megfőni a rohadt nagy melegben...

-Ma, hazafele úton páromtól a Deákon a villamosra várva, belerepült egy bogár a szemembe. Nagyon rossz érzés volt, égetett és az a dög belekapaszkodott szemgolyómba! Német turistáktól kellett angolul vizet kunyerálnom, hogy ki tudjam mosni azt a szemétládát a szememből! A villamosúton hazafele még szedegettem ki a leszakadt kis lábait... Természetesen, mire hazaértem teljesen bevérzett a szemem...

-Ma, lekerült a Blue Noodle az ingyen Cash felajánlások közül. Ez nem lenne baj, ha a másik három videó nem ugyan úgy zónázna, mint a Mecha Neko! Magyarul: Ég veled Free Gaia Cash!

-Most lefekszem aludni.

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

Yuki Naoto

Kawaii Otaku

22,440 Points
  • Cat Fancier 100
  • Senpai's Notice 100
  • Magical Girl 50
PostPosted: Tue May 01, 2012 1:26 pm

Malreni

-Ma, hazafele úton páromtól a Deákon a villamosra várva, belerepült egy bogár a szemembe. Nagyon rossz érzés volt, égetett és az a dög belekapaszkodott szemgolyómba! Német turistáktól kellett angolul vizet kunyerálnom, hogy ki tudjam mosni azt a szemétládát a szememből! A villamosúton hazafele még szedegettem ki a leszakadt kis lábait... Természetesen, mire hazaértem teljesen bevérzett a szemem...

-Ma, lekerült a Blue Noodle az ingyen Cash felajánlások közül. Ez nem lenne baj, ha a másik három videó nem ugyan úgy zónázna, mint a Mecha Neko! Magyarul: Ég veled Free Gaia Cash!

-basszus, de szar lehetett!

-basszus
PostPosted: Wed May 02, 2012 2:19 am

Uh, ez durva Mal confused

És: de jó... Remélem lesz valami petíció esetleg.

Ma még nem sok történt, vásároltam (nemcsak magamnak) és adtam tejet a két árnyékban "döglő" kandúrnak, elfogadták mindketten cat_smile

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Wed May 02, 2012 8:00 am

Hát, elvileg, lesznek új szponzorok új videókkal, most ezen dolgoznak. Reménykedjünk, hogy az egyik olyan, lesz mint a Blue Noodle.
PostPosted: Wed May 02, 2012 8:13 am

Most kezdtem el gyűjteni a mule-jaimmal is szóval valamelyiknek a fejét megpusziltatom a fallal, ha nem lesz jobb...

Egyébként ma a drágajó Ciccmancs macsekunk megajándékozott minket az ajtó előtt........ egy fél kis verébbel cat_xp cat_sweatdrop cat_3nodding

Az Timmy

Kind Miko

Akai-Inari

21,025 Points
  • Tycoon 200
  • Gender Swap 100
  • Beta Gaian 0
PostPosted: Wed May 02, 2012 11:05 am

nincs free cash crying
PostPosted: Wed May 02, 2012 11:54 am

Akai-Inari
nincs free cash crying

na ja,a mocskok csak az amcsiknak kedveznek crying

Lucia LeFay

Desirable Vampire

19,275 Points
  • Partygoer 500
  • Cool Cat 500
  • Perfect Attendance 400

Az Timmy

Kind Miko

PostPosted: Tue May 08, 2012 10:49 am

Ma elkocsikáztunk a családdal, kivizsgáltattuk a csuklómat, az orvos azt mondta valószínűleg ízületi sérv... de hogy mitől, azt az eddig elmúlt évek alatt se tudtam kideríteni D:
PostPosted: Tue May 08, 2012 12:56 pm

Az Timmy
Ma elkocsikáztunk a családdal, kivizsgáltattuk a csuklómat, az orvos azt mondta valószínűleg ízületi sérv... de hogy mitől, azt az eddig elmúlt évek alatt se tudtam kideríteni D:

Miért? Mi van a csuklóddal? :O

Tina-chann

Rainbow Hunter

13,075 Points
  • Protector of Cuteness 150
  • Grunny Harvester 150
  • Destroyer of Cuteness 150

Az Timmy

Kind Miko

PostPosted: Tue May 08, 2012 3:03 pm

Tina-chann
Az Timmy

Még néhány éve kezdett el fájni, fájt egy hétig aztán elmúlt, csak mostanra már folyamatosan fájt így a fájdalommentes részből enyhébb fájdalom lett.
Ma is úgy mentem hogy szinte nem is fájt ennek örömére a doki úgy végignyomogatta, hogy azt hittem leszakad a kezem biggrin
Ha meg kiderül, hogy tényleg sérv akkor meg lesz műtve XP
PostPosted: Tue May 08, 2012 3:34 pm

Az Timmy
Még néhány éve kezdett el fájni, fájt egy hétig aztán elmúlt, csak mostanra már folyamatosan fájt így a fájdalommentes részből enyhébb fájdalom lett.
Ma is úgy mentem hogy szinte nem is fájt ennek örömére a doki úgy végignyomogatta, hogy azt hittem leszakad a kezem biggrin

Édesanyámnak a vállában volt hasonló, és neki is már a műtétet emlegették, de Anya beijedt, és mondta, hogy bármit csak azt ne, erre a doki elküldte a Széchenyi Fürdőbe (gondolom hidroterápia) és eszméletlen sokat használt.

Azóta - ha Anya rendszeresen tornáztatja a kezét - a fájdalom szinte elő sem jön.

Szóval, ha tudsz, akkor egyezkedj még a dokival, hátha neked is jobb lesz. 3nodding

Molylepke

15,600 Points
  • Citizen 200
  • Invisibility 100
  • Lavish Tipper 200

Yuki Naoto

Kawaii Otaku

22,440 Points
  • Cat Fancier 100
  • Senpai's Notice 100
  • Magical Girl 50
PostPosted: Tue May 08, 2012 11:41 pm

Ez nem ma történt, hanem tegnap, de végre leadtam a szakdogámat whee
igaz, hogy tegnap 4 óra volt a határidő, és én 15:59-kor lettem kész vele, de elfogadták, bár vannak még adminisztrációs gondok (miért is ne lennének) de a szakdogám már készen van biggrin
PostPosted: Wed May 09, 2012 7:53 am

Az Timmy
Tina-chann
Az Timmy

Régen nekem is fájt a csuklóm, bár nekem olyan érzés volt, mintha beakadt volna a csontom, vagy nem is tudom... Bár én nem említtettem a szüleimnek, mert akkor még kicsi voltam, és féltem, hogy mit fognak vele csinálni... sweatdrop Bár az is igaz, hogy nagyon ritkán fordult elő, hogy elkezdett volna fájni... Úgyhogy így végül nem jöttem rá, hogy mi okozta, de még mindig furdal miatta a kíváncsiság... confused

Tina-chann

Rainbow Hunter

13,075 Points
  • Grunny Harvester 150

Tina-chann

Rainbow Hunter

13,075 Points
  • Grunny Harvester 150
PostPosted: Wed May 09, 2012 7:59 am

Yuki Naoto
Ez nem ma történt, hanem tegnap, de végre leadtam a szakdogámat whee
igaz, hogy tegnap 4 óra volt a határidő, és én 15:59-kor lettem kész vele, de elfogadták, bár vannak még adminisztrációs gondok (miért is ne lennének) de a szakdogám már készen van biggrin

Az a lényeg, hogy elfogadták! ^^ Amúgy miről szólt a szakdogád? smile
Reply
Terefere Klub - Mindenféle topic

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 35 36 37 38 39 40 ... 67 68 69 70 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games