|
|
|
|
Posted: Tue Mar 30, 2010 9:20 am
de attól nem is lehet csinálni? mert akkor brown -t se sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 30, 2010 11:11 am
Arkrix de attól nem is lehet csinálni? mert akkor brown -t se sad nem, barna sincs
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 30, 2010 12:08 pm
Ó... Kár... Most sajna pénzem sincs, mert épp licitálok... szinte semmit se tok csinálni csak bootyzok biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 30, 2010 1:06 pm
az se rossz pénzszerzési módszer... nekem meg a pénzem nagy része elment a gaia-samara... most inkább olvasok... (Örkény: Tóték)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 31, 2010 8:53 am
elegem van ebből az itemből... többet az életben nem fektetek be 2 milliónál drágább cuccba crying scarlet mistcheep bundle
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 31, 2010 10:09 am
olvasni kéne nekem is... biggrin
de ha nem fektetsz be annál drágább cuccba, lehet, hogy jó üzletekről maradsz le nem?
vicces , hogy ennek a scarlet mistnek a haja van a starmony ban is szivárványszínűben... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 01, 2010 12:15 am
sztm azzal a gaia-samával csak várni kell kicsit. nem történt akkora tragédia...még most sem veszteséges ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 01, 2010 5:53 am
én is azon gondolkodtam, hogy csak türelem kérdése a dolog.... csak bepánikoltam, hogy több mint a fele a pénzemnek csak úgy "elveszett" bár azóta keményebben küzdök vendben xp tegnap is volt 300-400k nyereségemelső frissítés - cloudlily starfire
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 01, 2010 8:19 am
ma vagy holnap elkezdem a code alphak hoardolását. A ninja headbandemet de jókor vásároltam vissza, mert elnézve LMP-t szép nagyot fog ugrani az ára o.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 01, 2010 8:32 am
elkezdtem gyűjteni az ehavi gyűjthető levelet... 70k és az alatt vásárolok.... bár az előzővel is buktam... előttem meg nyertem rajta... azelőtt megint bukta volt.... remélem követi ezt a tendenciát xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 01, 2010 8:36 am
beteszik a promóciós képét a collectiblenek az announcment előtt a múzeumba és ha szarnak tűnik, akkor érdemes megszabadulni tőlük
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 01, 2010 8:39 am