Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Rich Mob
Rich Mob - Kaisetsu! Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 35 36 37 38 39 40 ... 57 58 59 60 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Boli-chan

PostPosted: Mon Dec 29, 2008 6:31 am

Szerintem is kérdezzük ki Magent. Lehet, hogy hülyeséget írok, de amikor Geoff, Rachel és Davide Anne-t zaklatta akkor Laura is ott volt, mert Anne tőle kérdezte, hogy hol van a fia és ekkor volt az amikor Shawn lent volt az étkezőbe Wilfreddel és a gyilkossal, így szerintem Laura is kilőve. Értitek mire gondolok?? sweatdrop
PostPosted: Mon Dec 29, 2008 6:39 am

napsugar
nah.... összegezve a dolgot (szerény vélemény és meglátásom szerint....)
akik gyilkosok nem lehetnek:

Harold, Helen, Anne, Shawn-halottak (és nekem vmért túl bonyolult ez a harold mégis él és gyilkolgat dolog.... mér őlte volna meg a saját fiát és azt a nőt aki nem volt rosszindulatú senkivel (helen meggyilkolását még meg is érteném...) )

Adriana túl szőke ahhoz h ezt tegye és amúgyis ő azt hitte h harold meg akarja kérni a kezét.... nem küldhette ő a levelet mert egészen a vacsi kezdetéig abban a hitben élt h harold szereti őt....

Wilfred- őt követtük akkor végig amikor a második adag gyilkolászás folyt, így kizárva... meg amikor shawnt meg akarta ölni a gyilkos ő is képbe került és akkor 3an tartózkodtak a szobában... a gyilkos shawn és wilfred

Geoff- ő botlott bele helen hullájába ami így számomra kizárta őt a gyanúsítottak köréből.....

maradtak:
David, Rachel megan és laura......

bár rachel és david épp beszélgettek mikor megölték annet és shawnt...., szal lehet h őkis gyanún kívül esnek....
így maradt megan és laura....

megan lehet h egy pszichopata aki sorra gyilkolja le a főnökeit, mert ők egy felsőbb osztályból származnak és azt hiszi mindenki lenézi őt azért mert csak egy szolgálólány. így indítéka megvan. igazából most meg azért gyilkolászik mert mivel nem tud kijutni nincs jobb dolga. a fegyverhez könnyen hozzá juthat, a házat ismeri....

laura viszont ölhet bosszúból és így neki nagyobb indoka van a gyilkosságokra...

sztem kérjük megant NPC-nek és vetessük melléje laurát... ha így nem történik gyilkosság akkor leszűkítettük a kört

(u.i.: ez a saját véleményem és gondolatmenetem szal lehetnek benne hibák. előre is bocsi whee )

Azon kívül hogy kizártad Heroldot és Geoffot Nagyából egyezik a véleményem veled.....

Medvelaszlo

Dangerous Husband

5,450 Points
  • Hygienic 200
  • Dressed Up 200
  • Married 100

Doku no Hana

PostPosted: Mon Dec 29, 2008 6:52 am

lehet több gyilkos is vagyis nem biztos hogy mindenkit ugyanaz az ember ölt meg, de ez eléggé bonyolítaná a helyzetet
PostPosted: Mon Dec 29, 2008 7:06 am

Medvelaszlo
bibortetu
Kit kérdezzünk? Mit csináltassunk vele? A házat vér után át kell kutatni, fentebbi szinteken lévő ablakokat megnézni. Tetőt átkutatni. Találni valakit, aki ismer pár titkos átjárót. Infót szerezni, ki, mikor, hol volt. Gyorsan döntsük, mert lassan közülünk is kerül ki halott.
Lehet, hogy Megan-t kéne választanunk és Laurát védetni.
Vajon mi indoka lehetett Wilfrednek megölni Haroldot? Ő maga nem sokat árult el erről. Túl udvarias és kimért, hogy megállapítsuk. Lehet, hogy szégyenletesnek tartotta gazdája viselkedését és ezért. Maga a fenyegető levél is elég kimért, hideg és precíz volt, mint maga Wilfred. (Szegény Shawn, a cuki kis Shawn. crying ) Szerintem Megan megérezte Wilfred lehet a gyilkos.

Ez logokátlan hogy wilfred lenne a gyilkos. Amikor meg mentette Shawnt... Nem lehetett ő az oszlopp mögött emlékezz csak vssza. A levelet meg írhatta volna ez alapján Megan, Rachel és még David is....
Kérdezzni meg kérdezzük ki Megant és igen egyet értek hogy védjük be Laurát.... De attól még meg kéne nézni, hogy Harold teste meg van-e és ha meg is van akkor van-e púlzusa? Mert senki sem nyúlt hozzá. Még a vért sem törölték fel!! Az sem biztos hogy emberi vér!

Baszd meg, elvágták a torkát! Mi a fasz kell még ahhoz, hogy elhidd, hogy meghalt???

Itt leteszem a nagy esküt, hogy a következő hullát feldartabolva fogjátok megtalálni darabonként! Hátha akkor elhiszed, hogy tényleg meghalt. Kurva sok melő lesz, mire összerakom a html részét, de nem érdekel megcsinálom. Nagyon feldühítetél az értetlenkedéseddel...

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

sgergely

PostPosted: Mon Dec 29, 2008 7:09 am

Doku no Hana
Szerintem Megant kérdezzük ki és akár meg is védhetjük vele Laurát. Ha valaki meghal kettejük közül akkor tudjuk hogy a másik a gyilkos, de ez úgyse lesz mert nem olyan hülye a tettes(sajnos).

(már látom, hogy mindketten vérben fekszenek a pincében és megint nincs gyanúsítottunk) xp
LAURA NEM LEHET GYILKOS!!! Vagy Megan vagy Adriana (ő róluk nem tudjuk hol voltak amikor Shawn elkóborolt. Hányszor kell ezt még elmondanom?
PostPosted: Mon Dec 29, 2008 7:18 am

Ajánlom újra figyelmetekbe az első oldalt, kifejezetten az "Akik, már nincsenek velünk:" részt... Azt sem véltlenül hoztam létre...

Pár dolog, ami hiányzik, pedig elvileg tudtok, mert megkérdeztétek és egyértelmű választ kaptatok rá, ezek nagyban dobnák meg a nyomozást...

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

Doku no Hana

PostPosted: Mon Dec 29, 2008 7:59 am

Helent minek kellett megölni? Úgyértem kinek volt az útjában? Helen úgyse kapott volna mást csak pénzt.
PostPosted: Mon Dec 29, 2008 10:36 am

Doku no Hana
Helent minek kellett megölni? Úgyértem kinek volt az útjában? Helen úgyse kapott volna mást csak pénzt.
Lehet hogy rájött valamire szerintem majd nézesétek át valakivel a zsebelyit! én sajnos ijesmit nem tehetek. sweatdrop

sgergely

Elleine

6,550 Points
  • Tycoon 200
  • Money Never Sleeps 200
  • Overstocked 200
PostPosted: Mon Dec 29, 2008 12:31 pm

Malreni
Ajánlom újra figyelmetekbe az első oldalt, kifejezetten az "Akik, már nincsenek velünk:" részt... Azt sem véltlenül hoztam létre...

Pár dolog, ami hiányzik, pedig elvileg tudtok, mert megkérdeztétek és egyértelmű választ kaptatok rá, ezek nagyban dobnák meg a nyomozást...

Attól félek ma este nem fogok aludni sad
Jó éjt nektek, én mécsessel keresgélek este a házban a jegyzetekért wink
PostPosted: Mon Dec 29, 2008 12:33 pm

Malreni
Medvelaszlo
bibortetu
Kit kérdezzünk? Mit csináltassunk vele? A házat vér után át kell kutatni, fentebbi szinteken lévő ablakokat megnézni. Tetőt átkutatni. Találni valakit, aki ismer pár titkos átjárót. Infót szerezni, ki, mikor, hol volt. Gyorsan döntsük, mert lassan közülünk is kerül ki halott.
Lehet, hogy Megan-t kéne választanunk és Laurát védetni.
Vajon mi indoka lehetett Wilfrednek megölni Haroldot? Ő maga nem sokat árult el erről. Túl udvarias és kimért, hogy megállapítsuk. Lehet, hogy szégyenletesnek tartotta gazdája viselkedését és ezért. Maga a fenyegető levél is elég kimért, hideg és precíz volt, mint maga Wilfred. (Szegény Shawn, a cuki kis Shawn. crying ) Szerintem Megan megérezte Wilfred lehet a gyilkos.

Ez logokátlan hogy wilfred lenne a gyilkos. Amikor meg mentette Shawnt... Nem lehetett ő az oszlopp mögött emlékezz csak vssza. A levelet meg írhatta volna ez alapján Megan, Rachel és még David is....
Kérdezzni meg kérdezzük ki Megant és igen egyet értek hogy védjük be Laurát.... De attól még meg kéne nézni, hogy Harold teste meg van-e és ha meg is van akkor van-e púlzusa? Mert senki sem nyúlt hozzá. Még a vért sem törölték fel!! Az sem biztos hogy emberi vér!

Baszd meg, elvágták a torkát! Mi a fasz kell még ahhoz, hogy elhidd, hogy meghalt???

Itt leteszem a nagy esküt, hogy a következő hullát feldartabolva fogjátok megtalálni darabonként! Hátha akkor elhiszed, hogy tényleg meghalt. Kurva sok melő lesz, mire összerakom a html részét, de nem érdekel megcsinálom. Nagyon feldühítetél az értetlenkedéseddel...

Ne húzd fel magad ennyire, szerintem megértette /mostmár/.
Elég vér volt eddig is, nem kellenek darabok xp

Elleine

6,550 Points
  • Tycoon 200
  • Money Never Sleeps 200
  • Overstocked 200

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Mon Dec 29, 2008 12:44 pm

ténleg közülünk még senki sem halt meg.... ez most jó vagy rossz jel? confused
PostPosted: Mon Dec 29, 2008 1:08 pm

Összegzem

-Akik meghaltak, meghaltak R.I.P. ők nem csináltak semmit.

-Nem lehet Wilfred: Malreni reakciói és wilfred tettei kizárják! hogy ő legyen a gyilkos, még tettestárs sem.

-Adriana: A vacsora kezdetéig szívből meg volt győződve, hogy a vacsora arra szerveződött, hogy megkérjék a kezét és sokkos állapotba került Harold hullájától, ennyire nem lehet szimulálni! Kizárva!

-Laura: Ő lesz a következő áldozat, ebben biztos vagyok.A gyilkosságoknál védekeztek, ne mondják nekem, hogy egy kislány egy felnőtt nőt és korabeli fiút megöl szemtől szemben, ráadásul egymás után.

-Megan: Wilfreddel volt amikor 2 gyilkosság történt. A múltja Malrenit ismerve csak elterelés, túl kirívó, hogy fő ok legyen.

Hátramaradt a feketeleves:

David, Geoff és Rachel.

Szerintem bűntársak, Rachelnek meg kell tisztítania az utat az örökös elött, viszont tekintve, hogy állapotos, nem hiszem, hogy mindenkit ő ölt volna meg, szerintem ő ölte meg Haroldot, tekintve, hogy személyes bosszú fűzte hozzá és Harold nem védekezett, tehát gyenge pillanatban kapták el.
Ekkor jön elő Geoff akiben biztos vagyok, hogy nagyon felkapta a vizet amikor a vetélytársa "termékenyítette meg" a húgát, ráadásul Daviddel kötött megállapodást is könnyen teljesíthette, idézem: "Davide, Harold üzleti partnerével kötött megállapodás, miszerint kitúrják bátyját a vezetői székből."
David szerintem csak Haroldot akarta elintézni, nem számolt azzal, hogy mi lesz ha eldurvul a helyzet hiszen megdöbbent Helen halálán /ő a második akit szerintem Rachel ölt meg/.

Onnan gondolom, hogy 2 gyilkos van, hogy eltérőek a gyilkosságok, az egyik típus hideg és tiszta /Helen és Harold/, míg a másik dühödt és kegyetlen /Shawn szemét még ki is nyomták (itt jegyezném meg, hogy ez eléggé Battle Royale szerűre sikeredett mrgreen )/

Ez az én összegzésem, a kövi epizódban lehet, hogy bukik az egész, de szerintem jelenleg ez a legvalószínűbb.  

Elleine

6,550 Points
  • Tycoon 200
  • Money Never Sleeps 200
  • Overstocked 200

sgergely

PostPosted: Mon Dec 29, 2008 1:09 pm

napsugar
ténleg közülünk még senki sem halt meg.... ez most jó vagy rossz jel? confused
Sztem inkáb szomoru inkáb haljatok meg ti MIND-mint Anna és Shawn!!! crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying xp crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying crying T
PostPosted: Mon Dec 29, 2008 1:16 pm

Elleine
Összegzem

-Nem lehet Wilfred: Malreni reakciói és wilfred tettei kizárják! hogy ő legyen a gyilkos, még tettestárs sem.

-Adriana: A vacsora kezdetéig szívből meg volt győződve, hogy a vacsora arra szerveződött, hogy megkérjék a kezét és sokkos állapotba került Harold hullájától, ennyire nem lehet szimulálni! Kizárva!

-Laura: Ő lesz a következő áldozat, ebben biztos vagyok.A gyilkosságoknál védekeztek, ne mondják nekem, hogy egy kislány egy felnőtt nőt és korabeli fiút megöl szemtől szemben, ráadásul egymás után.

-Megan: Wilfreddel volt amikor 2 gyilkosság történt. A múltja Malrenit ismerve csak elterelés, túl kirívó, hogy fő ok legyen.

David, Geoff és Rachel.

Szerintem bűntársak, Rachelnek meg kell tisztítania az utat az örökös elött, viszont tekintve, hogy állapotos, nem hiszem, hogy mindenkit ő ölt volna meg, szerintem ő ölte meg Haroldot, tekintve, hogy személyes bosszú fűzte hozzá és Harold nem védekezett, tehát gyenge pillanatban kapták el.
Ekkor jön elő Geoff akiben biztos vagyok, hogy nagyon felkapta a vizet amikor a vetélytársa "termékenyítette meg" a húgát, ráadásul Daviddel kötött megállapodást is könnyen teljesíthette, idézem: "Davide, Harold üzleti partnerével kötött megállapodás, miszerint kitúrják bátyját a vezetői székből."
David szerintem csak Haroldot akarta elintézni, nem számolt azzal, hogy mi lesz ha eldurvul a helyzet hiszen megdöbbent Helen halálán /ő a második akit szerintem Rachel ölt meg/.

Onnan gondolom, hogy 2 gyilkos van, hogy eltérőek a gyilkosságok, az egyik típus hideg és tiszta /Helen és Harold/, míg a másik dühödt és kegyetlen /Shawn szemét még ki is nyomták (itt jegyezném meg, hogy ez eléggé Battle Royale szerűre sikeredett mrgreen )/

Ez az én összegzésem, a kövi epizódban lehet, hogy bukik az egész, de szerintem jelenleg ez a legvalószínűbb.

NEM LEHET MÁS MINT ADRIANA ÉS/VAGY MEGAN! Hányszor kel ezt még elmondanom mikor Shawn elkóborolt a töbiek nagyábol mind egyhelyen voltak leszámitva persze Shawnt és Billfredet de ők se lehetnek hisz az is elentmondás.

sgergely

Elleine

6,550 Points
  • Tycoon 200
  • Money Never Sleeps 200
  • Overstocked 200
PostPosted: Mon Dec 29, 2008 1:21 pm

sgergely
Elleine
Összegzem

David, Geoff és Rachel.

NEM LEHET MÁS MINT ADRIANA ÉS/VAGY MEGAN! Hányszor kel ezt még elmondanom mikor Shawn elkóborolt a töbiek nagyábol mind egyhelyen voltak leszámitva persze Shawnt és Billfredet de ők se lehetnek hisz az is elentmondás.

Előbb az állításaidat valami kézzelfoghatóval bizonyítsd! Ha pont egy időben történt volna minden akkor most mindenkire mondhatnánk, hogy gyilkos!
És ne üvölts, tanulj netikettet.
Reply
Rich Mob

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 35 36 37 38 39 40 ... 57 58 59 60 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games