Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
Alucard vs SonGoku - czyli WSZELAKIE ROZMOWY O M&amp;A ^^ Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 35 36 37 38 39 40 ... 74 75 76 77 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

PointZer0

PostPosted: Mon Dec 05, 2005 11:31 pm

[ Message temporarily off-line ]
PostPosted: Tue Dec 06, 2005 12:50 am

[ Message temporarily off-line ]

kamilka3d

7,800 Points
  • Friendly 100
  • Megathread 100

Lucjusz

PostPosted: Tue Dec 06, 2005 8:53 am

ja sobie wypraszam nie mow ,,nie kupowaliscie,, nie bierz wszystkich pod ta sama lupe bo ja kupowalam kazdy numer MANGAzynu a wczesniej kawajca a Ajruny nie kupilam bo mi sie to anime nie podobalo... xd jak bym wiedziala ze od tego zalezy czy ma ,,byc albo nie byc,, MANGAzyn to bym sie zucila i kupila to anime ... xp
PostPosted: Tue Dec 06, 2005 8:59 am

a moze po prostu caly ten kaprawy fandom to banda malkontentow z przerosnietym ego?

opcy

SangekiNoYoru

PostPosted: Tue Dec 06, 2005 11:53 am

prawda jest taka, ze spoleczenstwo nam biednieje i malo kogo stac na gazete za 9 zl.. neutral teraz pewnie posypia sie pomidory w moja strone, ze Prawdziwy Otaku wyda kazde pieniadze na fandom..coz, mowie tylko za siebie, a ja po prostu mam sporo innych wydatkow i cena 9 zl za gazete (jak bylo w przypadku MANGAzynu) jest troche nierozsadna..koszty zrobienia kosztami zrobienia, ale trzeba dopasowac sie do konsumentow, ze tak nas brzydko nazwe razz

PostPosted: Tue Dec 06, 2005 12:17 pm

FeaRan
prawda jest taka, ze spoleczenstwo nam biednieje i malo kogo stac na gazete za 9 zl.. neutral teraz pewnie posypia sie pomidory w moja strone, ze Prawdziwy Otaku wyda kazde pieniadze na fandom..coz, mowie tylko za siebie, a ja po prostu mam sporo innych wydatkow i cena 9 zl za gazete (jak bylo w przypadku MANGAzynu) jest troche nierozsadna..koszty zrobienia kosztami zrobienia, ale trzeba dopasowac sie do konsumentow, ze tak nas brzydko nazwe razz

pomidorami nie bede zucac wink hahahaha bo nie mam pod reka... whee 9zl raz na miesiac mozna bylo uzbierac te 9 zl ninja teraz ty nie zucaj... pirate
a co do tego ze spoleczenstwo nam biednieje skad tys to wytszasnol albo wytrzasnela?? xd

Lucjusz

opcy

PostPosted: Tue Dec 06, 2005 12:19 pm

Lucjusz
FeaRan

pomidorami nie bede zucac wink hahahaha bo nie mam pod reka... whee 9zl raz na miesiac mozna bylo uzbierac te 9 zl ninja teraz ty nie zucaj... pirate
a co do tego ze spoleczenstwo nam biednieje skad tys to wytszasnol albo wytrzasnela?? xd
ja mialem prenumerate i wychodzilo kolo 6PLN na numer.......

a poza tym potem mz wychodzil co kwartal conie?
PostPosted: Tue Dec 06, 2005 12:21 pm

Wlasnie, 9 zl raz na miesiac to nie taki majatek... mozna zacisnac pasa i sobie odmowic drozdzowek w szkole xp
Wiecej czase mna zarce w kaefce wydaje niz na rzeczy materialne... ale Mangazynu kazdy mam numer...

ja sie "Naruto" nei zachwycam, ja to po prostu lubie... smieszna manga, ma cos w sobie... i tyle.

EvilYuki
Crew

SangekiNoYoru

PostPosted: Tue Dec 06, 2005 12:44 pm

Lucjusz - biednieje, chyba ze obracasz sie w takim srodowisku, w ktorym trudno to odczuc..(wytrzasnelAM ^^')

opcy, Yuki - ok, moze jestem niegospodarna..juz o MANGAzyn mi nie chodzi, ale zamierzam i zamierzam kupic jakas mange, a co miesiac kasa topnieje..:/

ok, nie zmulajmy, to nie topic o pieniadzach.
PostPosted: Tue Dec 06, 2005 12:47 pm

ale hajs na mangi to temat ogolno mangowy...

ale rozumiem cie po troszku, mamy tez inne wydatki, nie tylko animce i animce...

EvilYuki
Crew

SangekiNoYoru

PostPosted: Tue Dec 06, 2005 1:03 pm

EvilYuki

ale rozumiem cie po troszku, mamy tez inne wydatki, nie tylko animce i animce...
no, jeszcze dochodza konwenty, na ktore zbieram przez jakis czas..zainteresowanie ogolnie Japonia tez wymaga nakladow pienieznych, ze tak powiem, okazji do wydania kasy jest wiele..XP
PostPosted: Wed Dec 07, 2005 12:20 am

FeaRan
EvilYuki

no, jeszcze dochodza konwenty, na ktore zbieram przez jakis czas..zainteresowanie ogolnie Japonia tez wymaga nakladow pienieznych, ze tak powiem, okazji do wydania kasy jest wiele..XP

Ja tez nie zawsze mam kase na gazety a M&A... Ja odkad moja siostra zaczela chodzic na studia kaze jej kupowac mi mangi... Czesto sie u niej zadluzam... Ale uwarzam ze gazety na temat M&A tez by sie przydaly... Bardzo wielu fanow by chcialo sie dowiedziec co nowego sluchac w temacie ktorym sie interesuje. Zwlaszcza jesli, tak jak ja, mieszka w miescie do ktorego z mang sprowadzono TYLKO czarodziejke z ksiezyca...

kamilka3d

7,800 Points
  • Friendly 100
  • Megathread 100

kamilka3d

7,800 Points
  • Friendly 100
  • Megathread 100
PostPosted: Wed Dec 07, 2005 3:53 am

Lucjusz
Pysiol
No coz, dla mnie najwiekszym niewypalem bylo Anime+- drogie to to było a do tego raczej cieniutenkie. Poza tym nie bylo chyab wczesniej pisma ktore splatowaloby juz po wydaniu pierwszego numeru...

hahahaha ... to byl tylko jeden numer o.O
coz w takim razie jak wszystko plaituje to niepredko zobaczymy jakies pozadne czasopismo o M&A ... lub wogole ... bo nieznajdzie sie nikt na tyle odwazny by w to zainwestowac stare a szoda... crying

A szkoda, szkoda... A anime plus nie byl az taki zly-istnieja gorsze niewypaly, uwierz mi psysiol.
PostPosted: Wed Dec 07, 2005 4:04 am

FeaRan
Lucjusz - biednieje, chyba ze obracasz sie w takim srodowisku, w ktorym trudno to odczuc..(wytrzasnelAM ^^')

opcy, Yuki - ok, moze jestem niegospodarna..juz o MANGAzyn mi nie chodzi, ale zamierzam i zamierzam kupic jakas mange, a co miesiac kasa topnieje..:/

nasz kraj to poprostu pesymisci ja zreszta tez jestem pesymistka ale u niektorych objawia sie to prawie ze maniakalnie ...zagranica ludzie sie przescigaja kto ma lepiej ....a u nas kto ma gorzej tylo wala na siebie nawzajem przykladami oh jaka ja to biedna jestem i nieszczesliwa i zaczyna sie bledne kolo krecic evil ...bo jakaz hanba na honoze jezeli by sie ktos przyznal ze zyje mu sie nienajgorzej... wiec uslyszcie moj pojedynczy glos ZYJE MI SIE CORAZ LEPIEJ I JESTEM DUMNA Z TEGO ZE JESTEM POLKA !!!!!!!!!!!!!!!!! biggrin biggrin wink

Lucjusz

kamilka3d

7,800 Points
  • Friendly 100
  • Megathread 100
PostPosted: Wed Dec 07, 2005 4:07 am

Lucjusz
FeaRan

nasz kraj to poprostu pesymisci ja zreszta tez jestem pesymistka ale u niektorych objawia sie to prawie ze maniakalnie ...zagranica ludzie sie przescigaja kto ma lepiej ....a u nas kto ma gorzej tylo wala na siebie nawzajem przykladami oh jaka ja to biedna jestem i nieszczesliwa i zaczyna sie bledne kolo krecic evil ...bo jakaz hanba na honoze jezeli by sie ktos przyznal ze zyje mu sie nienajgorzej... wiec uslyszcie moj pojedynczy glos ZYJE MI SIE CORAZ LEPIEJ I JESTEM DUMNA Z TEGO ZE JESTEM POLKA !!!!!!!!!!!!!!!!! biggrin biggrin wink

I TAK TRZYMAJ!!!!!! TREZBA BYC DUMNYM Z SIEBIE!!!! heart heart heart heart 3nodding smile
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 35 36 37 38 39 40 ... 74 75 76 77 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games