|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 15, 2008 1:18 am
Chesteros No, no, nieźle chclaliście :3 Ja tu od Gemmy dostaję telepatyczne sygnały że masz się nie przyznawać, bo oklep dostaniesz cool A ja się pochwalę, że wytrzymuję psychicznie z moją matką (jeszczy tylko kurwa cztery dni i tyle mnie widzieli ><") aż tak źle masz? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 15, 2008 4:17 am
ZebraDeath chcieliśmy w csa popykać, ale pomysł zdechł, więc ja gram w lineage, mój miły w hitmana, fish w starcrafta/warcrafta... i każdy sobie rzepkę skrobie. Twój chłopak ma szczęście, że ma taką fajną dziewczynę, która chce z nim w cs-a pograć xd Dla mnie to wydaje się to co najmniej surrealistyczne, biorąc pod uwagę dziewczyny z mojego miasta xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 15, 2008 5:32 am
pani psychol ILikeGreenChickenLegs ichabot pani psychol a ja mam brand new telefonik + karta 1 gb whee No to ładnie. Tylko pozazdrościć biggrin a adny sonyericsson? nokia eeee.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 16, 2008 1:06 am
ILikeGreenChickenLegs pani psychol ILikeGreenChickenLegs ichabot pani psychol a ja mam brand new telefonik + karta 1 gb whee No to ładnie. Tylko pozazdrościć biggrin a adny sonyericsson? nokia eeee. uuu dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 16, 2008 1:34 am
Bardzo gleboka tresc, bardzo bogate slownictwo xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 16, 2008 1:48 am
harab serapel Bardzo gleboka tresc, bardzo bogate slownictwo xp bo my się z witkiem bez słów rozumiemy (hahaha) xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 16, 2008 2:03 am
ichabot ZebraDeath chcieliśmy w csa popykać, ale pomysł zdechł, więc ja gram w lineage, mój miły w hitmana, fish w starcrafta/warcrafta... i każdy sobie rzepkę skrobie. Twój chłopak ma szczęście, że ma taką fajną dziewczynę, która chce z nim w cs-a pograć xd Dla mnie to wydaje się to co najmniej surrealistyczne, biorąc pod uwagę dziewczyny z mojego miasta xp to tylko dlatego że mam dwóch starszych braci i Gemmę blaugh im trza dziękować 3nodding Kupiłam sobie mój pierwszy ewolujący item! pirate pirate death whisper! jestem z siebie taka dumna crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 16, 2008 6:23 am
gratulacje xd
a co tam, to ja tez: mam w piwnicy minilaboratorium crying <--jeden krok blizej do spelnienia marzen 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 16, 2008 6:40 am
pani psychol harab serapel Bardzo gleboka tresc, bardzo bogate slownictwo xp bo my się z witkiem bez słów rozumiemy (hahaha) xp c'nie? ach, a może się spotkamy natalio w wakaccje? ja w warszawie będę ok. 5 sierpnia, a kamila w tym tygodniu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 16, 2008 8:34 am
wilkus gratulacje xd a co tam, to ja tez: mam w piwnicy minilaboratorium crying <--jeden krok blizej do spelnienia marzen 4laugh łoch! i co w nim robisz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 16, 2008 8:41 am
ZebraDeath wilkus gratulacje xd a co tam, to ja tez: mam w piwnicy minilaboratorium crying <--jeden krok blizej do spelnienia marzen 4laugh łoch! i co w nim robisz? przekonuje na razie moja siostre, zeby nie zostawala humanista. i chyba mi sie udaje ninja na razie udalo mi sie znow zrobic sobie zolte paluchy xd [czytaj oblalam je przypadkiem kwasem azotowym] ale ogolnie bzdety na manganie i zasady/kwasy. jak przyjda wszystkie odczynniki wreszcie bede mogla zaczac pracowac nad ksiazka!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 16, 2008 10:15 am
wilkus ZebraDeath wilkus gratulacje xd a co tam, to ja tez: mam w piwnicy minilaboratorium crying <--jeden krok blizej do spelnienia marzen 4laugh łoch! i co w nim robisz? przekonuje na razie moja siostre, zeby nie zostawala humanista. i chyba mi sie udaje ninja na razie udalo mi sie znow zrobic sobie zolte paluchy xd [czytaj oblalam je przypadkiem kwasem azotowym] ale ogolnie bzdety na manganie i zasady/kwasy. jak przyjda wszystkie odczynniki wreszcie bede mogla zaczac pracowac nad ksiazka! idź do rolniczego, tam można dużo rzeczy znaleźć xd btw. znacie vortal młodego chemika? A może program "Uwaga!" z TVN'u? Bo reporterzy tego programu zainteresowali się stronką i ogłosili wszem i wobec, że jest szkodliwa społecznie rofl Powodem były topiki userów traktujące o materiałach wybuchowych. Program wyemitowano już dawno, ale przekonał mnie on, że debilizm ludzi, nawet tych za szklanym ekranem ma naprawdę nieograniczone zasoby. Wilkus, musisz uważać co trzymasz w piwnicy xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 16, 2008 11:17 am
O.Oo maszci los! tego bym sie nie spodziewala. ale to chyba jest to, za co nienawidze dziennikarzy, jako ogulu - zawsze wpierdziela swoje zakichane nochale gdzie nie trzeba za kasa/tania sensacja><
hm.. na razie nie jestzle. podpisalam tylko 2 oswiadczenia, ze chce uzdatniac wode xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 16, 2008 12:37 pm
moja nadobna matka dogadałaby się z Tobą. jest biochemikiem i kocha laboratoria. prawdziwa miłość! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 16, 2008 1:14 pm
wilkus O.Oo maszci los! tego bym sie nie spodziewala. ale to chyba jest to, za co nienawidze dziennikarzy, jako ogulu - zawsze wpierdziela swoje zakichane nochale gdzie nie trzeba za kasa/tania sensacja>< hm.. na razie nie jestzle. podpisalam tylko 2 oswiadczenia, ze chce uzdatniac wode xd ZebraDeath moja nadobna matka dogadałaby się z Tobą. jest biochemikiem i kocha laboratoria. prawdziwa miłość! 3nodding O_o Czego ja się jeszcze o was dowiem na tym forum? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|