Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
chwalcie siem (+37) Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 35 36 37 38 39 40 ... 119 120 121 122 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

hejo
  co tam
View Results

pani psychol

PostPosted: Tue Jul 15, 2008 1:18 am

Chesteros
No, no, nieźle chclaliście :3

Ja tu od Gemmy dostaję telepatyczne sygnały że masz się nie przyznawać, bo oklep dostaniesz cool

A ja się pochwalę, że wytrzymuję psychicznie z moją matką (jeszczy tylko kurwa cztery dni i tyle mnie widzieli ><")

aż tak źle masz? ninja
PostPosted: Tue Jul 15, 2008 4:17 am

ZebraDeath
chcieliśmy w csa popykać, ale pomysł zdechł, więc ja gram w lineage, mój miły w hitmana, fish w starcrafta/warcrafta... i każdy sobie rzepkę skrobie.

Twój chłopak ma szczęście, że ma taką fajną dziewczynę, która chce z nim w cs-a pograć xd

Dla mnie to wydaje się to co najmniej surrealistyczne, biorąc pod uwagę dziewczyny z mojego miasta xp

Ignacy Wieniawa
Crew

Unforgiving Warlord

2,800 Points
  • 1 Win 50
  • 20 Wins 100
  • 50 Wins 150

dziki_wieprz

PostPosted: Tue Jul 15, 2008 5:32 am

pani psychol
ILikeGreenChickenLegs
ichabot
pani psychol
a ja mam brand new telefonik + karta 1 gb whee

No to ładnie. Tylko pozazdrościć biggrin

a adny sonyericsson?

nokia

eeee.
PostPosted: Wed Jul 16, 2008 1:06 am

ILikeGreenChickenLegs
pani psychol
ILikeGreenChickenLegs
ichabot
pani psychol
a ja mam brand new telefonik + karta 1 gb whee

No to ładnie. Tylko pozazdrościć biggrin

a adny sonyericsson?

nokia

eeee.

uuu dramallama

pani psychol

harab serapel

PostPosted: Wed Jul 16, 2008 1:34 am

Bardzo gleboka tresc, bardzo bogate slownictwo xp
PostPosted: Wed Jul 16, 2008 1:48 am

harab serapel

bo my się z witkiem bez słów rozumiemy (hahaha) xp

pani psychol

Madame Zebrovna

Naughty Phantom

PostPosted: Wed Jul 16, 2008 2:03 am

ichabot
ZebraDeath
chcieliśmy w csa popykać, ale pomysł zdechł, więc ja gram w lineage, mój miły w hitmana, fish w starcrafta/warcrafta... i każdy sobie rzepkę skrobie.

Twój chłopak ma szczęście, że ma taką fajną dziewczynę, która chce z nim w cs-a pograć xd

Dla mnie to wydaje się to co najmniej surrealistyczne, biorąc pod uwagę dziewczyny z mojego miasta xp

to tylko dlatego że mam dwóch starszych braci i Gemmę blaugh im trza dziękować 3nodding

Kupiłam sobie mój pierwszy ewolujący item! pirate pirate death whisper! jestem z siebie taka dumna crying crying crying
PostPosted: Wed Jul 16, 2008 6:23 am

gratulacje xd

a co tam, to ja tez:
mam w piwnicy minilaboratorium crying <--jeden krok blizej do spelnienia marzen 4laugh

wilkus
Crew

dziki_wieprz

PostPosted: Wed Jul 16, 2008 6:40 am

pani psychol
harab serapel

bo my się z witkiem bez słów rozumiemy (hahaha) xp

c'nie?

ach, a może się spotkamy natalio w wakaccje?
ja w warszawie będę ok. 5 sierpnia, a kamila w tym tygodniu.
PostPosted: Wed Jul 16, 2008 8:34 am

wilkus
gratulacje xd

a co tam, to ja tez:
mam w piwnicy minilaboratorium crying <--jeden krok blizej do spelnienia marzen 4laugh

łoch! i co w nim robisz?

Madame Zebrovna

Naughty Phantom

wilkus
Crew

PostPosted: Wed Jul 16, 2008 8:41 am

ZebraDeath
wilkus
gratulacje xd

a co tam, to ja tez:

łoch! i co w nim robisz?

przekonuje na razie moja siostre, zeby nie zostawala humanista. i chyba mi sie udaje ninja
na razie udalo mi sie znow zrobic sobie zolte paluchy xd [czytaj oblalam je przypadkiem kwasem azotowym] ale ogolnie bzdety na manganie i zasady/kwasy. jak przyjda wszystkie odczynniki wreszcie bede mogla zaczac pracowac nad ksiazka!
PostPosted: Wed Jul 16, 2008 10:15 am

wilkus
ZebraDeath
wilkus
gratulacje xd

a co tam, to ja tez:

łoch! i co w nim robisz?

przekonuje na razie moja siostre, zeby nie zostawala humanista. i chyba mi sie udaje ninja
na razie udalo mi sie znow zrobic sobie zolte paluchy xd [czytaj oblalam je przypadkiem kwasem azotowym] ale ogolnie bzdety na manganie i zasady/kwasy. jak przyjda wszystkie odczynniki wreszcie bede mogla zaczac pracowac nad ksiazka!

idź do rolniczego, tam można dużo rzeczy znaleźć xd
btw. znacie vortal młodego chemika? A może program "Uwaga!" z TVN'u?
Bo reporterzy tego programu zainteresowali się stronką i ogłosili wszem i wobec, że jest szkodliwa społecznie rofl
Powodem były topiki userów traktujące o materiałach wybuchowych. Program wyemitowano już dawno, ale przekonał mnie on, że debilizm ludzi, nawet tych za szklanym ekranem ma naprawdę nieograniczone zasoby.

Wilkus, musisz uważać co trzymasz w piwnicy xp

Ignacy Wieniawa
Crew

Unforgiving Warlord

2,800 Points
  • 1 Win 50
  • 20 Wins 100
  • 50 Wins 150

wilkus
Crew

PostPosted: Wed Jul 16, 2008 11:17 am

O.Oo maszci los! tego bym sie nie spodziewala.
ale to chyba jest to, za co nienawidze dziennikarzy, jako ogulu - zawsze wpierdziela swoje zakichane nochale gdzie nie trzeba za kasa/tania sensacja><

hm.. na razie nie jestzle. podpisalam tylko 2 oswiadczenia, ze chce uzdatniac wode xd
PostPosted: Wed Jul 16, 2008 12:37 pm

moja nadobna matka dogadałaby się z Tobą. jest biochemikiem i kocha laboratoria. prawdziwa miłość! 3nodding

Madame Zebrovna

Naughty Phantom

Ignacy Wieniawa
Crew

Unforgiving Warlord

2,800 Points
  • 1 Win 50
  • 20 Wins 100
  • 50 Wins 150
PostPosted: Wed Jul 16, 2008 1:14 pm

wilkus
O.Oo maszci los! tego bym sie nie spodziewala.
ale to chyba jest to, za co nienawidze dziennikarzy, jako ogulu - zawsze wpierdziela swoje zakichane nochale gdzie nie trzeba za kasa/tania sensacja><

hm.. na razie nie jestzle. podpisalam tylko 2 oswiadczenia, ze chce uzdatniac wode xd

ZebraDeath
moja nadobna matka dogadałaby się z Tobą. jest biochemikiem i kocha laboratoria. prawdziwa miłość! 3nodding

O_o
Czego ja się jeszcze o was dowiem na tym forum? xd
Reply
Polish Poll Center

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 35 36 37 38 39 40 ... 119 120 121 122 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games