Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
Kacik kinomanow i koneserow filmowych Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 35 36 37 38 39 40 ... 66 67 68 69 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Gailenquen

PostPosted: Sat Sep 24, 2005 3:43 am

A ja chce isc na Hauru no Ugoku Shiro =='
PostPosted: Sat Sep 24, 2005 9:42 am

Raticiel
ja wole mniej krwi a wiecej strachu i poczucia zagrozenia zamiast obrzydzenia... niewiele jest takich filmow... cry
no jest Darkwater, Klatwa..a moze za bardzo strachliwa jestemXP

i to chyba dobrze, ze takich filmow nie jest za duzo, bo gdyby bylo, spoleczenstwo nam by sie "zeschizowalo"..

Ibris - ano chcialoby sie pojsc na anime do kina w koncu smile szkoda tylko ze taka kreska..nie podoba mi sie taka. ale obejrzec zawsze warto.

SangekiNoYoru

Ayah_TheMetalMania

PostPosted: Sat Sep 24, 2005 2:03 pm

W koncu dorwalam na dc ++ Final Fantasy Advent Children exclaim exclaim exclaim
JESTEM TAKA UCHACHANA mrgreen mrgreen mrgreen
Goraco polecam fanom finala i nie tylko wink
Vincent wspaniale wyszedl pirate ninja .
Ale mam tylko jedna rzecz do napsioczenia....... wlosy w pewnych momentach a szczegulnie w ujeciu kiedy Aeris sie obraca i odchodzi przeswituja. Wygladaja jakby byly zrobione z kilku grubszych nici...ale to tylko moje male minusowe spostrzezenie ..... sweatdrop
PostPosted: Sun Sep 25, 2005 12:20 am

Ayah_TheMetalMania
Ale mam tylko jedna rzecz do napsioczenia....... wlosy w pewnych momentach a szczegulnie w ujeciu kiedy Aeris sie obraca i odchodzi przeswituja. Wygladaja jakby byly zrobione z kilku grubszych nici...ale to tylko moje male minusowe spostrzezenie ..... sweatdrop
cry ja tez chce... ale moj brat niedobry sie nie zna i nie chce mi sciagnac... crying sama se sciagne u taty... cry marze zeby to obejrzec, jak normalnie zobaczylam trailery... jesssss.... Sephirothek.... miauuuu heart coprawda boje sie o scenariusz, moim zdaniem wszystko powinno zostac tak jak zostalo, z drugiej strony fajnie ze Square mysli o fanach... oby to nie bylo dzielo zrobione dla pieniedzy... tylko dla nas...
i mam wielka nadzieje ze nikt nie wpadl na pomysl wskrzeszania biednej Aeris z ktorej wszyscy chca robic zombie xd prosze nie spojlerowac!!!! gonk

Raticiel

Raticiel

PostPosted: Sun Sep 25, 2005 12:21 am

Ibris
A ja chce isc na Hauru no Ugoku Shiro =='
a ja chce zeby mi brat to wreszcie nagral wink ten fajny pan wyglada na fajnego... no i co Ghibli to Ghibli - jakosc sama w sobie 4laugh
PostPosted: Sun Sep 25, 2005 4:06 am

Jim Jarmush - Coffee & Cigarettes

opcy

Raticiel

PostPosted: Sun Sep 25, 2005 5:11 am

opcy
dobra rzecz twisted
PostPosted: Sun Sep 25, 2005 10:11 am

co do Gackta, Raticiel, nie wiem, czy wiesz, ale wystapil w filmie wraz innym J-rockerem, Hydem ^^ film nazywa sie Moonchild, jest o wampirach..nie nalezy do zbytnio ambitnych..aczkolwiek podoba mi sie, bo obejrzalam go tylko i wylacznie dla Hyde`a (aniolek ^^) i Gackta ofkors smile skoro podoba ci sie Gackt, to powinnas obejrzec ten film smile

SangekiNoYoru

yota_kunzame

PostPosted: Mon Sep 26, 2005 5:55 am

a słyszeliście o tym ,że kręca teraz mortal kombat 3 oraz Halo (e"gra"nizajca mojej ulubionej gry na x -box'a)?  
PostPosted: Mon Sep 26, 2005 6:02 am

FeaRan
co do Gackta, Raticiel, nie wiem, czy wiesz, ale wystapil w filmie wraz innym J-rockerem, Hydem ^^ film nazywa sie Moonchild, jest o wampirach..nie nalezy do zbytnio ambitnych..aczkolwiek podoba mi sie, bo obejrzalam go tylko i wylacznie dla Hyde`a (aniolek ^^) i Gackta ofkors smile skoro podoba ci sie Gackt, to powinnas obejrzec ten film smile
nyom, mam zamiar sie zaopatrzyc mrgreen heart

Raticiel

Raticiel

PostPosted: Mon Sep 26, 2005 6:28 am

Obejrzalam wczoraj Ruchomy Zamek Howl'a 4laugh heart
Genialny genialny... ja chcę mieszkać w czymś takim...
Howl byl cudny (niech po mnie taki przyjdzie cry )
Calucifer i stary pies rls... Strach Na Wróble tak samo...
Sophie - jak na glownom postac zenskom bardzo spoko i podobały mi się wnioski do których dochodzila bo obarczeniu klatwa...
No i oczywiscie Wiedzma pirate ("Piesek!", "Och, jaki śliczny ogień!")

Krotko mowiac - Miyazaki to Miyazaki i niech nam tworzy sto lat jeszcze albo i wiecej heart 4laugh heart
Co prawda nie jest to juz anime typu Chihiro, jest znacznie powazniejsze i chyba nie spodoba sie dzieciakom idacym do kina... confused
PostPosted: Tue Sep 27, 2005 10:58 am

[ Message temporarily off-line ]

Yui_Tohma

Ayah_TheMetalMania

PostPosted: Wed Sep 28, 2005 3:15 am

Raticiel
opcy
dobra rzecz twisted

Zdecydowanie dobra...........
PostPosted: Wed Sep 28, 2005 8:30 am

Ayah_TheMetalMania

Taak...ta część jest wyjątkowo dobra.

Prinee

Raticiel

PostPosted: Wed Sep 28, 2005 11:34 pm

[ Message temporarily off-line ]
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 35 36 37 38 39 40 ... 66 67 68 69 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games