|
|
|
|
Posted: Tue Dec 18, 2007 2:15 pm
Én? Két és fél év altt kaptam... talán... 10-et... Más meg 100at...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 18, 2007 2:17 pm
hát én eddig egyet kaptam,és lassak háromnegye déve itt vok... nem baj,akkor is szerencsésebb vagy biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 18, 2007 3:26 pm
bibortetu Malreni Én, csakosztálykarácsonyozni megyek csak be holnap. rofl Nekünk már megvolt, tanultunk, ettünk, ittunk, nevettünk. xd Nálatok buli lesz vagy ajándékozás?IHB...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 19, 2007 12:20 am
Malreni Kaptam egy Enchanted Brown Giftboxot! 4laugh Nekem egyszer egy Enchanted Wooden Trunk jött. whee
|
 |
 |
|
|
softwarekiller Vice Captain
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 19, 2007 4:33 am
softwarekiller Malreni Kaptam egy Enchanted Brown Giftboxot! 4laugh Nekem egyszer egy Enchanted Wooden Trunk jött. whee Tegnap én is kapam egy Enchanted Wooden Trunk-ot. Fekete-fehér kocckás padlóburkolat volt benne. Én több, mint két éve vagyok Gaián és kb 8 cuccot fogtam. Többségében Brown Giftbox-ot.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 19, 2007 8:17 am
Nekem, egyszer jött idáig Pink-box, a többi zömmel szemét volt...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 19, 2007 10:02 am
Én....*beveri a legközelebbi falat* soha nem kapok semmit. evil
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 19, 2007 10:34 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 19, 2007 11:10 am
volt már valaki az Ázsia centerben?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 19, 2007 11:13 am
*körbe méz*asszem most nemet kell mondanom sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 19, 2007 11:23 am
Akitta-chan *körbe méz*asszem most nemet kell mondanom sweatdrop ezt gondoltam,ha egyszer Pécsen laksz biggrin csak kíváncsi vagyok egyébként,hogy más is lefárad e úgy utána,mint én biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 19, 2007 11:27 am
*szemek nagyra tágulnak és nagyon aranyos mosolyt adok* Hát emlékszel? *átöleli Spike-ot, felemeli és pörög vele*ILU heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 19, 2007 11:32 am
"spike meg nagyon imádja,ha felemelik,és megpörgetik,szóval megengedi Akittának,hogy máskor is csinálja ezt biggrin "
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 19, 2007 11:44 am
Most tök elfáradtam, mert bütyköltem a profilom CSS kódjában, de nem vagyok megelégedve vele. A tudásomból erre futotta. sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 19, 2007 11:54 am
bibortetu Most tök elfáradtam, mert bütyköltem a profilom CSS kódjában, de nem vagyok megelégedve vele. A tudásomból erre futotta. sweatdrop de legalább te értesz hozzá valamennyire biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|