|
|
|
|
Posted: Sun Oct 17, 2004 7:50 am
Lethiel mam male pytanko... czy jak gadacie z kims na gg.. i wylaczacie okienko... tio jak przychodzi nowa wiadomośc, od tej samej osoby, i chcecie ja wlaczyc tio sie gg wiesza ?? .. czy tylko moje siem psooje.. sad chyba tylko tobie bo mnie nic takiego sie nie dzieje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 17, 2004 7:50 am
Lethiel mam male pytanko... czy jak gadacie z kims na gg.. i wylaczacie okienko... tio jak przychodzi nowa wiadomośc, od tej samej osoby, i chcecie ja wlaczyc tio sie gg wiesza ?? .. czy tylko moje siem psooje.. sad mooje tak nierobi ale strasznie "lagguje"....no a pozatym tlen jest lepshy.moshesh przeniesc tam swoją liste kontaktoof z gg i nie bedzie ci sie wieszac!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 17, 2004 7:52 am
Silver_day Lethiel mam male pytanko... czy jak gadacie z kims na gg.. i wylaczacie okienko... tio jak przychodzi nowa wiadomośc, od tej samej osoby, i chcecie ja wlaczyc tio sie gg wiesza ?? .. czy tylko moje siem psooje.. sad chyba tylko tobie bo mnie nic takiego sie nie dzieje O.o .......... aaaaaaa !! moje gg siem popsoolo crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 17, 2004 7:52 am
Kukus Telandrel Silver_day cosik dzisiaj nie moge sie wciagnac w rozmowe sad Sie nie przejmuj. Jakos sie dzisiaj wogole niemozemy rozkrecic to przez to, że my wciąż się wcinamy z przypomnieniami o zmianach w regulaminie... ale jest to konieczne, żeby potem nie było pretensji i roszczeń Ale my wcale pretensji nie mamy i mysle, ze to nie jest powod. Taki dzien po prostu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 17, 2004 7:53 am
Lethiel mam male pytanko... czy jak gadacie z kims na gg.. i wylaczacie okienko... tio jak przychodzi nowa wiadomośc, od tej samej osoby, i chcecie ja wlaczyc tio sie gg wiesza ?? .. czy tylko moje siem psooje.. sad ja obsluguje gadu przez tlen, ale ostatnio dzialalo dobrze 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 17, 2004 7:54 am
Kukus Telandrel Silver_day cosik dzisiaj nie moge sie wciagnac w rozmowe sad Sie nie przejmuj. Jakos sie dzisiaj wogole niemozemy rozkrecic to przez to, że my wciąż się wcinamy z przypomnieniami o zmianach w regulaminie... ale jest to konieczne, żeby potem nie było pretensji i roszczeń TO TWOJA WINA blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 17, 2004 7:56 am
*ziew* zmeczina jestem, ide na spacerek, do zobaczenia... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 17, 2004 7:57 am
hieh nawet nikt mnie nie przywitał crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 17, 2004 7:58 am
Ntsumi_Aya hieh nawet nikt mnie nie przywitał crying witaj.. *przytula*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 17, 2004 7:58 am
Ntsumi_Aya hieh nawet nikt mnie nie przywitał crying *uklon*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 17, 2004 7:59 am
Ozzwald Ntsumi_Aya hieh nawet nikt mnie nie przywitał crying witaj.. *przytula* waaaa dziękoooję biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 17, 2004 7:59 am
Silver_day Ntsumi_Aya hieh nawet nikt mnie nie przywitał crying *uklon* dziekooje biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 17, 2004 8:00 am
Ntsumi_Aya Ozzwald Ntsumi_Aya hieh nawet nikt mnie nie przywitał crying witaj.. *przytula* waaaa dziękoooję biggrin nie ma za co, przyjemność po mojej stronie... smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Kukus Telandrel Silver_day cosik dzisiaj nie moge sie wciagnac w rozmowe sad Sie nie przejmuj. Jakos sie dzisiaj wogole niemozemy rozkrecic to przez to, że my wciąż się wcinamy z przypomnieniami o zmianach w regulaminie... ale jest to konieczne, żeby potem nie było pretensji i roszczeń TO TWOJA WINA blaugh milcz, łachudro...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Ntsumi_Aya Ozzwald Ntsumi_Aya hieh nawet nikt mnie nie przywitał crying witaj.. *przytula* waaaa dziękoooję biggrin nie ma za co, przyjemność po mojej stronie... smile xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|