|
|
|
|
Posted: Sun Oct 17, 2004 7:37 am
a co dostane w nagrode..?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 17, 2004 7:38 am
Kukus Lethiel Silver_day Lethiel przeprasham ze wam przerywam ale wreszcie znalazlam piosenke ktoorej od tygodnia szukalam.. i chcem siem radoscia podzielić whee 4laugh gratuluje a jaka jesli mozna wiedziec taka stara... i nie smiać sie ze mnie xp .... Edyta Bartosiewicz "milosc jak ogien" czemu mielibyśmy się śmiać z ciebie? wporzo pieśń smile całkiem przyjemna dla ucha... lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 17, 2004 7:38 am
Silver_day Lethiel Silver_day Lethiel przeprasham ze wam przerywam ale wreszcie znalazlam piosenke ktoorej od tygodnia szukalam.. i chcem siem radoscia podzielić whee 4laugh gratuluje a jaka jesli mozna wiedziec taka stara... i nie smiać sie ze mnie xp .... Edyta Bartosiewicz "milosc jak ogien" nikt sie nie smieje tio dopsh 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 17, 2004 7:39 am
Ozzwald a co dostane w nagrode..? Polski prezent ode mnie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 17, 2004 7:40 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 17, 2004 7:41 am
Kukus Ozzwald a co dostane w nagrode..? Polski prezent ode mnie chyba się skusze... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus Lethiel Silver_day Lethiel przeprasham ze wam przerywam ale wreszcie znalazlam piosenke ktoorej od tygodnia szukalam.. i chcem siem radoscia podzielić whee 4laugh gratuluje a jaka jesli mozna wiedziec taka stara... i nie smiać sie ze mnie xp .... Edyta Bartosiewicz "milosc jak ogien" czemu mielibyśmy się śmiać z ciebie? wporzo pieśń smile całkiem przyjemna dla ucha... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
cosik dzisiaj nie moge sie wciagnac w rozmowe sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 17, 2004 7:43 am
Silver_day cosik dzisiaj nie moge sie wciagnac w rozmowe sad witaj w klubie... wenma mi sie skonczyła xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 17, 2004 7:45 am
Silver_day cosik dzisiaj nie moge sie wciagnac w rozmowe sad Sie nie przejmuj. Jakos sie dzisiaj wogole niemozemy rozkrecic
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 17, 2004 7:47 am
Telandrel Silver_day cosik dzisiaj nie moge sie wciagnac w rozmowe sad Sie nie przejmuj. Jakos sie dzisiaj wogole niemozemy rozkrecic hehe to nie jestem sam biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 17, 2004 7:47 am
Telandrel Silver_day cosik dzisiaj nie moge sie wciagnac w rozmowe sad Sie nie przejmuj. Jakos sie dzisiaj wogole niemozemy rozkrecic to przez to, że my wciąż się wcinamy z przypomnieniami o zmianach w regulaminie... ale jest to konieczne, żeby potem nie było pretensji i roszczeń
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 17, 2004 7:48 am
ffroociłam.*siada na sofie i słucha na full swojego discmana*buhaha
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 17, 2004 7:48 am
Kukus Telandrel Silver_day cosik dzisiaj nie moge sie wciagnac w rozmowe sad Sie nie przejmuj. Jakos sie dzisiaj wogole niemozemy rozkrecic to przez to, że my wciąż się wcinamy z przypomnieniami o zmianach w regulaminie... ale jest to konieczne, żeby potem nie było pretensji i roszczeń rozumiemy,,,
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 17, 2004 7:49 am
mam male pytanko... czy jak gadacie z kims na gg.. i wylaczacie okienko... tio jak przychodzi nowa wiadomośc, od tej samej osoby, i chcecie ja wlaczyc tio sie gg wiesza ?? .. czy tylko moje siem psooje.. sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|