|
|
|
|
Posted: Thu Nov 03, 2005 10:34 am
Ozzwald Twisted_Exile BeeWolf_san racqel W ogole sa takie plany coby sie to warszewa przeprowadzic na wakacje. Moze wtedy? Razy kilka? Razy kilka od rana do wieczora 7 dni w tygodniu rofl jeli was bedzie na to stac i wasze glowy to przetrzymaja rofl mrgreen twisted wyskoczymy z lasu jak bedzie przejerzdzac konwuj z pieniedzmi... okradniemy ich... a potem uplynnimy nasz nabyty kapital w monopolu mrgreen no tak trzeba jakos zarabiac na ulubione jedzenie partyzantow woodzia i bimber xd rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 03, 2005 11:16 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 03, 2005 12:47 pm
a wino w tym kraju to robia coraz slabsze stare sad
a odn wawki to ja nawiedzam Moni przy najblizszej okazji rofl
btw. zapowiadaja wyjatkowo ulewny listopad w tym roku mrgreen pirate (no takie ulewy procentowe of corz cool )
rofl *juz sie cieszy*
 czyz on nie jest slodki? rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 03, 2005 1:09 pm
Baliaur a wino w tym kraju to robia coraz slabsze stare sad
a odn wawki to ja nawiedzam Moni przy najblizszej okazji rofl
btw. zapowiadaja wyjatkowo ulewny listopad w tym roku mrgreen pirate (no takie ulewy procentowe of corz cool )
rofl *juz sie cieszy*
trzymam Cie za slowo nawet Ci swoje lozko odstapie bylebys przyjechala mrgreen twisted heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 03, 2005 1:36 pm
Twisted_Exile BeeWolf_san racqel W ogole sa takie plany coby sie to warszewa przeprowadzic na wakacje. Moze wtedy? Razy kilka? Razy kilka od rana do wieczora 7 dni w tygodniu rofl jeli was bedzie na to stac i wasze glowy to przetrzymaja rofl mrgreen twisted o to sie martwic nie trzeba.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 04, 2005 1:09 am
racqel Twisted_Exile BeeWolf_san racqel W ogole sa takie plany coby sie to warszewa przeprowadzic na wakacje. Moze wtedy? Razy kilka? Razy kilka od rana do wieczora 7 dni w tygodniu rofl jeli was bedzie na to stac i wasze glowy to przetrzymaja rofl mrgreen twisted o to sie martwic nie trzeba.
tja..swieta prawda.... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 04, 2005 3:33 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 04, 2005 6:31 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 04, 2005 8:17 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 04, 2005 11:36 am
*puka milicyjna pala w monitor* jest tu kto ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 04, 2005 11:44 am
Ozzwald *puka milicyjna pala w monitor* jest tu kto ? ninja niby ja ale nie wiem czy Ci to odpowiada mrgreen twisted ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 04, 2005 11:45 am
Twisted_Exile Ozzwald *puka milicyjna pala w monitor* jest tu kto ? ninja niby ja ale nie wiem czy Ci to odpowiada mrgreen twisted ninja mnie odpowiada wszystko... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 04, 2005 11:48 am
Ozzwald Twisted_Exile Ozzwald *puka milicyjna pala w monitor* jest tu kto ? ninja niby ja ale nie wiem czy Ci to odpowiada mrgreen twisted ninja mnie odpowiada wszystko... mrgreen rofl no tak zapomnialam ze Tobie do szczescia niewiele potrzeba rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 04, 2005 11:49 am
Twisted_Exile Ozzwald Twisted_Exile Ozzwald *puka milicyjna pala w monitor* jest tu kto ? ninja niby ja ale nie wiem czy Ci to odpowiada mrgreen twisted ninja mnie odpowiada wszystko... mrgreen rofl no tak zapomnialam ze Tobie do szczescia niewiele potrzeba rofl mrgreen twisted do szczescia mi potrzebna tylko kobieta... jestes... wiec z zalorzenia jestem szczesliwy... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|