|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 15, 2011 5:17 am
Tudom, a guildtagok jelenlegi, a guildben tanúított aktivitása alapján talán nem a legjobban éri meg, de... A guild chat érdekes, de drága, de "minek ha alig aktív a guild?" kategóriájú ötlet - remélem csak egyelőre sweatdrop Páran még "defribillálgatunk" itt azért remélem... rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 15, 2011 6:43 am
Obi Aoi Tudom, a guildtagok jelenlegi, a guildben tanúított aktivitása alapján talán nem a legjobban éri meg, de... A guild chat érdekes, de drága, de "minek ha alig aktív a guild?" kategóriájú ötlet - remélem csak egyelőre sweatdrop Páran még "defribillálgatunk" itt azért remélem... rolleyes Ha egy helyet az sem dob fel látogatószámilag, hogy ingyen osztunk drágább tárgyakat, akkor a fene megette az egészet. Mint a Guild alkapitánya elmondhatom, hogy nyárra is volt Guild-en belüli event ötletem, vagy inkább úgy mondom, ötletünk, mert Napsi is részt vett volna benne, de egyszerűen annyira alacsony a létszám és az aktivitás, hogy nem érte volna meg a belefektetett munkát. Senki sem szeret szart pofozni.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 15, 2011 10:49 am
Malreni Obi Aoi Tudom, a guildtagok jelenlegi, a guildben tanúított aktivitása alapján talán nem a legjobban éri meg, de... A guild chat érdekes, de drága, de "minek ha alig aktív a guild?" kategóriájú ötlet - remélem csak egyelőre sweatdrop Páran még "defribillálgatunk" itt azért remélem... rolleyes Ha egy helyet az sem dob fel látogatószámilag, hogy ingyen osztunk drágább tárgyakat, akkor a fene megette az egészet. Mint a Guild alkapitánya elmondhatom, hogy nyárra is volt Guild-en belüli event ötletem, vagy inkább úgy mondom, ötletünk, mert Napsi is részt vett volna benne, de egyszerűen annyira alacsony a létszám és az aktivitás, hogy nem érte volna meg a belefektetett munkát. Senki sem szeret szart pofozni. Azért egy késő nyári, őszi talit jó lenne leszervezni
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 15, 2011 11:58 am
napsugar Malreni Obi Aoi Tudom, a guildtagok jelenlegi, a guildben tanúított aktivitása alapján talán nem a legjobban éri meg, de... A guild chat érdekes, de drága, de "minek ha alig aktív a guild?" kategóriájú ötlet - remélem csak egyelőre sweatdrop Páran még "defribillálgatunk" itt azért remélem... rolleyes Ha egy helyet az sem dob fel látogatószámilag, hogy ingyen osztunk drágább tárgyakat, akkor a fene megette az egészet. Mint a Guild alkapitánya elmondhatom, hogy nyárra is volt Guild-en belüli event ötletem, vagy inkább úgy mondom, ötletünk, mert Napsi is részt vett volna benne, de egyszerűen annyira alacsony a létszám és az aktivitás, hogy nem érte volna meg a belefektetett munkát. Senki sem szeret szart pofozni. Azért egy késő nyári, őszi talit jó lenne leszervezni Támogatom 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 15, 2011 2:10 pm
Éntőlem nem függ a dolog. Esetleg, még azt is fel tudom ajánlani, hogy nálam tartsuk. Egy feltétellel: a macskámhoz NEM NYÚL SENKI!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 16, 2011 9:32 am
Nem kell valakinek ingyen tinta? whee biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 16, 2011 9:41 am
CryeneStrifeShiroi Nem kell valakinek ingyen tinta? whee biggrin Nem hiszem, hogy kell, de MSN-re nem tápászkodsz fel? smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 16, 2011 9:43 am
III_Kisrajczy_III CryeneStrifeShiroi Nem kell valakinek ingyen tinta? whee biggrin Nem hiszem, hogy kell, de MSN-re nem tápászkodsz fel? smile Hát... nem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 16, 2011 9:44 am
CryeneStrifeShiroi III_Kisrajczy_III CryeneStrifeShiroi Nem kell valakinek ingyen tinta? whee biggrin Nem hiszem, hogy kell, de MSN-re nem tápászkodsz fel? smile Hát... nem. Csak beszélgetni. smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 16, 2011 9:48 am
III_Kisrajczy_III CryeneStrifeShiroi III_Kisrajczy_III CryeneStrifeShiroi Nem kell valakinek ingyen tinta? whee biggrin Nem hiszem, hogy kell, de MSN-re nem tápászkodsz fel? smile Hát... nem. Csak beszélgetni. smile Nincs msn..... bocs.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 16, 2011 10:06 am
CryeneStrifeShiroi Nem kell valakinek ingyen tinta? whee biggrin nekem kell whee 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 16, 2011 11:43 am
Yuki Naoto CryeneStrifeShiroi Nem kell valakinek ingyen tinta? whee biggrin nekem kell whee 3nodding Mióta gyűjtöd? o: Hát küldök én is neked biggrin DD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 16, 2011 3:09 pm
Hime_Yura Yuki Naoto CryeneStrifeShiroi Nem kell valakinek ingyen tinta? whee biggrin nekem kell whee 3nodding Mióta gyűjtöd? o: Hát küldök én is neked biggrin DD Köszönöööm smile Már egy ideje gyűjtöm őket 3nodding de nem fanatikusan biggrin amikor rám jön a vendelhetnék és találok olcsón tintát azt is meg szoktam venni biggrin de ennyi a max, amit eddig azért tettem, hogy több tintám legyen sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 17, 2011 5:14 am
Yuki Naoto CryeneStrifeShiroi Nem kell valakinek ingyen tinta? whee biggrin nekem kell whee 3nodding Én is adhatok párat, ha úgy gondolod smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|