|
|
|
|
Posted: Sun Oct 17, 2004 6:36 am
Raticiel Dziękuję każdemu i tule każdego... 3nodding heart nie ma sprawy, czasem pocieszamy... blaugh Lethiel nie podusiłas... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 17, 2004 6:37 am
Cirilla Raticiel Dziękuję każdemu i tule każdego... 3nodding heart nie ma sprawy, czasem pocieszamy... blaugh Lethiel nie podusiłas... xd hieh... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 17, 2004 6:38 am
Może przytulę dzis rodzicoof. Należy im się także. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 17, 2004 6:38 am
Lethiel Cirilla Raticiel Dziękuję każdemu i tule każdego... 3nodding heart nie ma sprawy, czasem pocieszamy... blaugh Lethiel nie podusiłas... xd hieh... xd ale rzeczywiscie cicho jest ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 17, 2004 6:39 am
Cirilla Lethiel Cirilla Raticiel Dziękuję każdemu i tule każdego... 3nodding heart nie ma sprawy, czasem pocieszamy... blaugh Lethiel nie podusiłas... xd hieh... xd ale rzeczywiscie cicho jest ninja ninja ... podejshane ... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 17, 2004 6:40 am
Tu cichosza, tam cicho... Nie ma Mickiewicza i nie ma Miłosza... smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Cirilla Lethiel Cirilla Raticiel Dziękuję każdemu i tule każdego... 3nodding heart nie ma sprawy, czasem pocieszamy... blaugh Lethiel nie podusiłas... xd hieh... xd ale rzeczywiscie cicho jest ninja ninja ... podejshane ... ninja ninja ninja bardzo... ninja ninja (ninja nam sie mnoża xd )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel ucichlo ... O.o ... podusilam wszystkich xd Ciagle oddycham, tylko sluch mi szwankuje.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 17, 2004 6:41 am
Telandrel Lethiel ucichlo ... O.o ... podusilam wszystkich xd Ciagle oddycham, tylko sluch mi szwankuje. *krytyczny wzrok* POMOĆ CI? scream *krzyczy mu do ucha*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 17, 2004 6:43 am
Telandrel Lethiel ucichlo ... O.o ... podusilam wszystkich xd Ciagle oddycham, tylko sluch mi szwankuje. Mi tesh... a wzrok jeszcze bardziej... eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 17, 2004 6:46 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 17, 2004 6:46 am
No dobra *przetyka uszy* moze by tak wysmazyc jakis temat do rozmowy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 17, 2004 6:47 am
mooj kompooterek wlasnie mi zrobil resecik.. jak ja go kocham heart ... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 17, 2004 6:48 am
Telandrel No dobra *przetyka uszy* moze by tak wysmazyc jakis temat do rozmowy. A niom... ale z tym czasem bywa ciężko... Wczoraj było trochę o nietolerancji... ( błagam tylko nie gadajmy o tym stressed )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 17, 2004 6:49 am
Telandrel No dobra *przetyka uszy* moze by tak wysmazyc jakis temat do rozmowy. nie wiem jaki? Lethiel wróciła *przytulas* Lethiel, ammy pary na gai (ja juz jestem wolna XD), kolezenstwa i przyjaźnie. Kto jest towja best przyjaciła na gai? blaugh (glupie pytania)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|