|
|
|
|
Posted: Sun Oct 17, 2004 6:27 am
Raticiel Lethiel Cirilla co jest?! Co sie stało? *lata wokol niej jak oparzona* nic.. przeprasham.. tylko.. nikt siem nawet nie przywital sad Heh... mnie tesh nikt nie wita ani nie przytula. mam w sobie wyjątkowo wredną cechę odstraszającą ludzi... Niestety. sweatdrop lol... nie znam cie.. O.o .... witaj 3nodding *przytula* 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 17, 2004 6:28 am
Cirilla Lethiel Cirilla Lethiel Cirilla co jest?! Co sie stało? *lata wokol niej jak oparzona* nic.. przeprasham.. tylko.. nikt siem nawet nie przywital sad przepraszam *przytulas* witaj *przytulas* 4laugh *przytula* biedna Lethie, juz lepsze samopoczucie? ^^ jaka ceche Raticiel? xd 3nodding ..... malo mi trzeba do szczęścia blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 17, 2004 6:28 am
Może tio nie forum dla Ratisia? sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 17, 2004 6:29 am
Telandrel Lethiel Cirilla co jest?! Co sie stało? *lata wokol niej jak oparzona* nic.. przeprasham.. tylko.. nikt siem nawet nie przywital sad Pani wybacz *klania się* 4laugh *przytulas*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 17, 2004 6:30 am
Lethiel Raticiel Lethiel Cirilla co jest?! Co sie stało? *lata wokol niej jak oparzona* nic.. przeprasham.. tylko.. nikt siem nawet nie przywital sad Heh... mnie tesh nikt nie wita ani nie przytula. mam w sobie wyjątkowo wredną cechę odstraszającą ludzi... Niestety. sweatdrop lol... nie znam cie.. O.o .... witaj 3nodding *przytula* 4laugh Dzięki. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Raticiel Może tio nie forum dla Ratisia? sad nie moow tak !!! .. tio forum dla wszystkich 3nodding *przytulas*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Raticiel Lethiel Cirilla co jest?! Co sie stało? *lata wokol niej jak oparzona* nic.. przeprasham.. tylko.. nikt siem nawet nie przywital sad Heh... mnie tesh nikt nie wita ani nie przytula. mam w sobie wyjątkowo wredną cechę odstraszającą ludzi... Niestety. sweatdrop tic-taci czynią cuda wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 17, 2004 6:31 am
Raticiel Może tio nie forum dla Ratisia? sad No i skąd ten pesymizm. Głowa do gory.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 17, 2004 6:31 am
Lethiel Raticiel Może tio nie forum dla Ratisia? sad nie moow tak !!! .. tio forum dla wszystkich 3nodding *przytulas* Dzięki again 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 17, 2004 6:32 am
Raticiel Lethiel Raticiel Może tio nie forum dla Ratisia? sad nie moow tak !!! .. tio forum dla wszystkich 3nodding *przytulas* Dzięki again 3nodding hieh.. nie ma za cio whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Cirilla biedna Lethie, juz lepsze samopoczucie? ^^ jaka ceche Raticiel? xd 3nodding ..... malo mi trzeba do szczęścia blaugh zauważyliśmy  witaj, przytulaneczko  *tulimy tulimy*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Cirilla Lethiel Cirilla Lethiel Cirilla co jest?! Co sie stało? *lata wokol niej jak oparzona* nic.. przeprasham.. tylko.. nikt siem nawet nie przywital sad przepraszam *przytulas* witaj *przytulas* 4laugh *przytula* biedna Lethie, juz lepsze samopoczucie? ^^ jaka ceche Raticiel? xd Ba żebym to ja wiedziała co ludzi ode mnie odpycha? Może to, że... eee... dobra nie wiem. Tego nie było...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 17, 2004 6:33 am
Kukus Lethiel Cirilla biedna Lethie, juz lepsze samopoczucie? ^^ jaka ceche Raticiel? xd 3nodding ..... malo mi trzeba do szczęścia blaugh zauważyliśmy  witaj, przytulaneczko  *tulimy tulimy* 4laugh *przytula mocniootko*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 17, 2004 6:35 am