Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 3682 3683 3684 3685 3686 3687 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Kukus

PostPosted: Sun Oct 17, 2004 5:53 am

Raticiel
Kukus
Raticiel
Nee jestem blond jak widać... xd I o co chodzi z tą meliną, że niby się tam prowadzi rozmowy o miotłach, skarpetach i innych zboczeniach? wink
czytałaś regulamin?

Nyo, czytałam. Ale mam słabą pamięć. Nyo więc nia czym polega melina?
tam obowiązuje "samodzielny regulamin" zamieszczony na jej pierwszej stronie w kilku początkowych postach... radzę się z nim zapoznać żebyś nie doznała szoku kulturowego... a w zasadzie byś nie dostała ataku serca w wyniku oszołomienia brakiem zachowania takowej w Melinie
PostPosted: Sun Oct 17, 2004 5:53 am

Panowie i panie wybacza, ale sie pozegnam... Musze rysowac Millera na plastyke! xp

Cornelia Erhashi

Raticiel

PostPosted: Sun Oct 17, 2004 5:54 am

Kukus
Raticiel
Kukus
Raticiel
Nee jestem blond jak widać... xd I o co chodzi z tą meliną, że niby się tam prowadzi rozmowy o miotłach, skarpetach i innych zboczeniach? wink
czytałaś regulamin?

tam obowiązuje "samodzielny regulamin" zamieszczony na jej pierwszej stronie w kilku początkowych postach... radzę się z nim zapoznać żebyś nie doznała szoku kulturowego... a w zasadzie byś nie dostała ataku serca w wyniku oszołomienia brakiem zachowania takowej w Melinie

eeee tam , mnie nic nie przerazi, ale wcale nie mam ochoty tam wchodzić stare nyo chyba, że nie jest to "za chamskie", tylko tiakie w formie... ekhm... żartu? whee
PostPosted: Sun Oct 17, 2004 5:54 am

Cornelia Erefashi
Panowie i panie wybacza, ale sie pozegnam... Musze rysowac Millera na plastyke! xp
powodzenia... niech szmocz bendzie z tobom

Kukus

Omega Sun
Captain

PostPosted: Sun Oct 17, 2004 5:55 am

Cirilla
Omega Sun

ok, nic sie przeciez nie stalo

napewno? crying

napewno 3nodding
PostPosted: Sun Oct 17, 2004 5:56 am

Dzień dobry...

Ozzwald

Asiataka

Omega Sun
Cirilla
Omega Sun

ok, nic sie przeciez nie stalo

napewno? crying

napewno 3nodding

uf, przestane sie swobodnie zahcowywac na gai xd

Raticiel
Kukus
Raticiel
Kukus
Raticiel
czytałaś regulamin?

eeee tam , mnie nic nie przerazi, ale wcale nie mam ochoty tam wchodzić stare nyo chyba, że nie jest to "za chamskie", tylko tiakie w formie... ekhm... żartu? whee
zapoznaj się z tamtejszymi zasadami... bo często tam właśnie odbywają się co ważniejsze szaleństwa z uwagi na możliwość prawie w pełni swobodnej wypowiedzi

Kukus

Omega Sun
Captain

PostPosted: Sun Oct 17, 2004 5:57 am

Cornelia Erefashi

czyzbys byla maniakalna fanka jego osoby eek ?

Witaj Ozzy...

Asiataka

Kukus

Ozzwald
Dzień dobry...
sieg hail
PostPosted: Sun Oct 17, 2004 5:58 am

Czesc Ozzwald

Telandrel

7,750 Points
  • Flatterer 200
  • Citizen 200
  • Treasure Hunter 100

BeeWolf

Dapper Gaian

350 Points
  • Gaian 50
  • Member 100
  • Dressed Up 200

Cirilla

przepraszam Omi *chowa sie w kacie i nic nie m󷩪

co rzresz i uciekasza a deserek ??

Wrociłem i mam straszny chumor bo destka sobie rame szlifuje ...! a pies opsikał sasiadowi samochud !

Rozumiem... Dzięki ( każdego dnia uczę się w szkole czegoś niowego... 3nodding ) Bo jestem teraz w szkole, na oprogramowaniu biurowym... ale pasjonujące te lekcje...

Raticiel

Asiataka

PostPosted: Sun Oct 17, 2004 6:00 am

ekhem jesli moge wtracic starajmy sie pisac bez polskich liter ...
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 3682 3683 3684 3685 3686 3687 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games