|
|
|
|
Posted: Sun Oct 17, 2004 5:53 am
Raticiel Kukus Raticiel Nee jestem blond jak widać... xd I o co chodzi z tą meliną, że niby się tam prowadzi rozmowy o miotłach, skarpetach i innych zboczeniach? wink czytałaś regulamin? Nyo, czytałam. Ale mam słabą pamięć. Nyo więc nia czym polega melina? tam obowiązuje "samodzielny regulamin" zamieszczony na jej pierwszej stronie w kilku początkowych postach... radzę się z nim zapoznać żebyś nie doznała szoku kulturowego... a w zasadzie byś nie dostała ataku serca w wyniku oszołomienia brakiem zachowania takowej w Melinie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 17, 2004 5:53 am
Panowie i panie wybacza, ale sie pozegnam... Musze rysowac Millera na plastyke! xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 17, 2004 5:54 am
Kukus Raticiel Kukus Raticiel Nee jestem blond jak widać... xd I o co chodzi z tą meliną, że niby się tam prowadzi rozmowy o miotłach, skarpetach i innych zboczeniach? wink czytałaś regulamin? Nyo, czytałam. Ale mam słabą pamięć. Nyo więc nia czym polega melina? tam obowiązuje "samodzielny regulamin" zamieszczony na jej pierwszej stronie w kilku początkowych postach... radzę się z nim zapoznać żebyś nie doznała szoku kulturowego... a w zasadzie byś nie dostała ataku serca w wyniku oszołomienia brakiem zachowania takowej w Melinie eeee tam , mnie nic nie przerazi, ale wcale nie mam ochoty tam wchodzić stare nyo chyba, że nie jest to "za chamskie", tylko tiakie w formie... ekhm... żartu? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 17, 2004 5:54 am
Cornelia Erefashi Panowie i panie wybacza, ale sie pozegnam... Musze rysowac Millera na plastyke! xp powodzenia... niech szmocz bendzie z tobom
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 17, 2004 5:55 am
Cirilla Omega Sun ok, nic sie przeciez nie stalo napewno? crying napewno 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 17, 2004 5:56 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Cirilla Omega Sun ok, nic sie przeciez nie stalo napewno? crying napewno 3nodding uf, przestane sie swobodnie zahcowywac na gai xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Raticiel Kukus Raticiel Kukus Raticiel Nee jestem blond jak widać... xd I o co chodzi z tą meliną, że niby się tam prowadzi rozmowy o miotłach, skarpetach i innych zboczeniach? wink czytałaś regulamin? Nyo, czytałam. Ale mam słabą pamięć. Nyo więc nia czym polega melina? tam obowiązuje "samodzielny regulamin" zamieszczony na jej pierwszej stronie w kilku początkowych postach... radzę się z nim zapoznać żebyś nie doznała szoku kulturowego... a w zasadzie byś nie dostała ataku serca w wyniku oszołomienia brakiem zachowania takowej w Melinie eeee tam , mnie nic nie przerazi, ale wcale nie mam ochoty tam wchodzić stare nyo chyba, że nie jest to "za chamskie", tylko tiakie w formie... ekhm... żartu? whee zapoznaj się z tamtejszymi zasadami... bo często tam właśnie odbywają się co ważniejsze szaleństwa z uwagi na możliwość prawie w pełni swobodnej wypowiedzi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 17, 2004 5:57 am
Cornelia Erefashi Panowie i panie wybacza, ale sie pozegnam... Musze rysowac Millera na plastyke! xp czyzbys byla maniakalna fanka jego osoby eek ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 17, 2004 5:58 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cirilla przepraszam Omi *chowa sie w kacie i nic nie m co rzresz i uciekasza a deserek ?? Wrociłem i mam straszny chumor bo destka sobie rame szlifuje ...! a pies opsikał sasiadowi samochud !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Rozumiem... Dzięki ( każdego dnia uczę się w szkole czegoś niowego... 3nodding ) Bo jestem teraz w szkole, na oprogramowaniu biurowym... ale pasjonujące te lekcje...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 17, 2004 6:00 am
ekhem jesli moge wtracic starajmy sie pisac bez polskich liter ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|