|
|
|
|
Posted: Thu Nov 03, 2005 6:49 am
Twisted_Exile BeeWolf_san Kto zje zemna kiszonego gluta i napije sie voodeczki? gluta nie kce ale woodeczki sie napije ^^ mrgreen twisted wink No ale musisz mi oddać bielizne biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 03, 2005 6:50 am
BeeWolf_san Twisted_Exile BeeWolf_san Kto zje zemna kiszonego gluta i napije sie voodeczki? gluta nie kce ale woodeczki sie napije ^^ mrgreen twisted wink No ale musisz mi oddać bielizne biggrin *podaje mu bielizne*^^ mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 03, 2005 6:54 am
Twisted_Exile BeeWolf_san Twisted_Exile BeeWolf_san Kto zje zemna kiszonego gluta i napije sie voodeczki? gluta nie kce ale woodeczki sie napije ^^ mrgreen twisted wink No ale musisz mi oddać bielizne biggrin *podaje mu bielizne*^^ mrgreen twisted *Chowa jej blizlizne* *Przysówa sie do niej* *nalewa VooDeczki*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 03, 2005 6:56 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 03, 2005 7:03 am
Twisted_Exile BeeWolf_san Twisted_Exile BeeWolf_san Twisted_Exile BeeWolf_san Kto zje zemna kiszonego gluta i napije sie voodeczki? gluta nie kce ale woodeczki sie napije ^^ mrgreen twisted wink No ale musisz mi oddać bielizne biggrin *podaje mu bielizne*^^ mrgreen twisted *Chowa jej blizlizne* *Przysówa sie do niej* *nalewa VooDeczki* nie powiedzalam czyja to byla bielizna xd *bierze szklaneczka woodeczki do reki i patrzy na Marszalka* mrgreen twisted Aczyja ?? mam nadzieje ze Kredeczka wink *daje rozkaz* Do dna pokasz im ze zasługujesz na swoja pozycje w RP.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 03, 2005 7:04 am
BeeWolf_san Ozzwald Normalnie przyszedlem sobie pomarudzic. Moze kogos potraktowac losowym. mrgreen *mnie mnie mnie* Ja chce losowego Ozzwaldzie biggrin Racquel Szkoda ze zabrakło wam Czasu i funduszy na kampanie warszawska ;( nam rowniez, nawet przyznam sie ze ze 2 godziny siedzielismy nad flaszka opracowujac ewentyalne warianty, ale zawsze wypadalo ze bedziemy musieli dojechac do szczecina w 6 godzin z wawki napruci w 3dupy, a nie zapisalem sie jeszcze na dobrowolnego dawce organow, wiec nie wypadalo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 03, 2005 7:06 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 03, 2005 7:17 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 03, 2005 7:17 am
racqel BeeWolf_san Ozzwald Normalnie przyszedlem sobie pomarudzic. Moze kogos potraktowac losowym. mrgreen *mnie mnie mnie* Ja chce losowego Ozzwaldzie biggrin Racquel Szkoda ze zabrakło wam Czasu i funduszy na kampanie warszawska ;( nam rowniez, nawet przyznam sie ze ze 2 godziny siedzielismy nad flaszka opracowujac ewentyalne warianty, ale zawsze wypadalo ze bedziemy musieli dojechac do szczecina w 6 godzin z wawki napruci w 3dupy, a nie zapisalem sie jeszcze na dobrowolnego dawce organow, wiec nie wypadalo... No tak to juz lepiej zeby partyzanci żyli nisz pili ... No ale moze nastepnym razem co wink @Twisted: Ale ja chce twoja ... rozbiera ja biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 03, 2005 7:20 am
BeeWolf_san racqel BeeWolf_san Ozzwald Normalnie przyszedlem sobie pomarudzic. Moze kogos potraktowac losowym. mrgreen *mnie mnie mnie* Ja chce losowego Ozzwaldzie biggrin Racquel Szkoda ze zabrakło wam Czasu i funduszy na kampanie warszawska ;( nam rowniez, nawet przyznam sie ze ze 2 godziny siedzielismy nad flaszka opracowujac ewentyalne warianty, ale zawsze wypadalo ze bedziemy musieli dojechac do szczecina w 6 godzin z wawki napruci w 3dupy, a nie zapisalem sie jeszcze na dobrowolnego dawce organow, wiec nie wypadalo... No tak to juz lepiej zeby partyzanci żyli nisz pili ... No ale moze nastepnym razem co wink @Twisted: Ale ja chce twoja ... rozbiera ja biggrin eek *zaslania sie* no dobra przestan wyjmuje zza plecow swoja bielizne masz blaugh mrgreen twisted wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 03, 2005 7:22 am
Twisted_Exile BeeWolf_san racqel BeeWolf_san Ozzwald Normalnie przyszedlem sobie pomarudzic. Moze kogos potraktowac losowym. mrgreen *mnie mnie mnie* Ja chce losowego Ozzwaldzie biggrin Racquel Szkoda ze zabrakło wam Czasu i funduszy na kampanie warszawska ;( nam rowniez, nawet przyznam sie ze ze 2 godziny siedzielismy nad flaszka opracowujac ewentyalne warianty, ale zawsze wypadalo ze bedziemy musieli dojechac do szczecina w 6 godzin z wawki napruci w 3dupy, a nie zapisalem sie jeszcze na dobrowolnego dawce organow, wiec nie wypadalo... No tak to juz lepiej zeby partyzanci żyli nisz pili ... No ale moze nastepnym razem co wink @Twisted: Ale ja chce twoja ... rozbiera ja biggrin eek *zaslania sie* no dobra przestan wyjmuje zza plecow swoja bielizne masz blaugh mrgreen twisted wink Mrafu Mrafu . . . BIerze bielizne i chowa w bezpieczne miejsce biggrin oi! fallusiewiczu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 03, 2005 8:43 am
BeeWolf_san racqel BeeWolf_san Ozzwald Normalnie przyszedlem sobie pomarudzic. Moze kogos potraktowac losowym. mrgreen *mnie mnie mnie* Ja chce losowego Ozzwaldzie biggrin Racquel Szkoda ze zabrakło wam Czasu i funduszy na kampanie warszawska ;( nam rowniez, nawet przyznam sie ze ze 2 godziny siedzielismy nad flaszka opracowujac ewentyalne warianty, ale zawsze wypadalo ze bedziemy musieli dojechac do szczecina w 6 godzin z wawki napruci w 3dupy, a nie zapisalem sie jeszcze na dobrowolnego dawce organow, wiec nie wypadalo... No tak to juz lepiej zeby partyzanci żyli nisz pili ... No ale moze nastepnym razem co wink W ogole sa takie plany coby sie to warszewa przeprowadzic na wakacje. Moze wtedy? Razy kilka?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 03, 2005 9:42 am
racqel BeeWolf_san racqel BeeWolf_san Ozzwald Normalnie przyszedlem sobie pomarudzic. Moze kogos potraktowac losowym. mrgreen *mnie mnie mnie* Ja chce losowego Ozzwaldzie biggrin Racquel Szkoda ze zabrakło wam Czasu i funduszy na kampanie warszawska ;( nam rowniez, nawet przyznam sie ze ze 2 godziny siedzielismy nad flaszka opracowujac ewentyalne warianty, ale zawsze wypadalo ze bedziemy musieli dojechac do szczecina w 6 godzin z wawki napruci w 3dupy, a nie zapisalem sie jeszcze na dobrowolnego dawce organow, wiec nie wypadalo... No tak to juz lepiej zeby partyzanci żyli nisz pili ... No ale moze nastepnym razem co wink W ogole sa takie plany coby sie to warszewa przeprowadzic na wakacje. Moze wtedy? Razy kilka? Razy kilka od rana do wieczora 7 dni w tygodniu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 03, 2005 10:26 am
BeeWolf_san racqel W ogole sa takie plany coby sie to warszewa przeprowadzic na wakacje. Moze wtedy? Razy kilka? Razy kilka od rana do wieczora 7 dni w tygodniu rofl jeli was bedzie na to stac i wasze glowy to przetrzymaja rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 03, 2005 10:28 am
Twisted_Exile BeeWolf_san racqel W ogole sa takie plany coby sie to warszewa przeprowadzic na wakacje. Moze wtedy? Razy kilka? Razy kilka od rana do wieczora 7 dni w tygodniu rofl jeli was bedzie na to stac i wasze glowy to przetrzymaja rofl mrgreen twisted wyskoczymy z lasu jak bedzie przejerzdzac konwuj z pieniedzmi... okradniemy ich... a potem uplynnimy nasz nabyty kapital w monopolu mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|