|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 26, 2011 9:02 am
Hát igen.... Nekem amúgy sem szimpi ez az Alchemy dolog.
De egy részről ennek van egy vendor szemmel hasznos oldala: csökkenhet az infláció. Túl sok helyről folyik be az ingyen gold, nagyon sokan gazdagodnak meg a szinte semmi erőbefektetéssel, és ez ugye nagyban hozzájárul a piac inflálódásához. Azzal, hogy van esély a könnyen szerzett pénzt elpocsékolni, normalizálódhatnak az árak a piacon. Persze nem azt mondom, hogy tök jó, hogy ennyire szemtelenül sokba kerül a cica, csak én látok ebben pozitívumot is.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 26, 2011 9:40 am
Öcsibogyók, valaki meg tudja mondani, hogy honnan lehet megszerezni azokat a formulákat, amiket nem árulnak a bótban? Csak mert előbb is volt szó arról a szerencsétlen gold-gyilkos macskáról + marketplace-en mindig belebotlok egybe, amit nem lehet shop-ban kapni (pl.: Kottan Bell Formula), és kíváncsivá tett, hogy ezeket mégis honnan? Ha befejezel egy cuccot, akkor van rá úgy 0,0001% esély, hogy ajándékba lehet, hogy ad, vagy mi? Vagy venni kell egy formulát, hogy meg tudd csinálni ezeknek a formuláit? biggrin (az lenne már tényleg a sz@rrágás... xd )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 26, 2011 12:38 pm
Molylepke Öcsibogyók, valaki meg tudja mondani, hogy honnan lehet megszerezni azokat a formulákat, amiket nem árulnak a bótban? Csak mert előbb is volt szó arról a szerencsétlen gold-gyilkos macskáról + marketplace-en mindig belebotlok egybe, amit nem lehet shop-ban kapni (pl.: Kottan Bell Formula), és kíváncsivá tett, hogy ezeket mégis honnan? Ha befejezel egy cuccot, akkor van rá úgy 0,0001% esély, hogy ajándékba lehet, hogy ad, vagy mi? Vagy venni kell egy formulát, hogy meg tudd csinálni ezeknek a formuláit? biggrin (az lenne már tényleg a sz@rrágás... xd ) Azt hiszem, mint haladó alkimista fogok egy topic-ot szentelni ennek... De addig is... Különleges és ritka formulákat az újonnan megjelent szuper-ritka Golden Magical Giftbox-ból. Valamint véletlenszerűen a Dumpster Dive-ból és Daily Chance-ből lehet kapni. Ugyan ez igaz az alkotóelemekre is. Egyes alkotóelemeket más alkotóelemekből kell létrehozni, szintén alkímia segítségével. Ha a formula megvan az alkotóelemekkel együtt, akkor egy bizonyos összeg fejében Craft-olni kell a formulát és az alapanyagokat. Formulákként és szintenként változik az esélye annak, hogy a Crafting-olás sikerül-e. Ha nem, a formula és minden összetevője elveszik. Ha sikerül, megkapod azt az a tárgyat, amire szólt a formula. Az, hogy hányas szinten vagy, megszabja, hogy hányas szintig Crafting-olhatsz. Ha a szinted kettes, hármas szintű formulát nem tudsz Crafting-olni. Ilyen egyszerű.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 26, 2011 12:52 pm
Aki jól halad benne és ha megéri neki, akkor persze, hogy egyszerű neki, ez logikus. Kíváncsi leszek Malreni a formulákról, illetve Alchemy-ről szóló fórumtémádra, ha megcsinálod! Még akkor is, ha nem igazán szeretem így az Alchemy-t.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 26, 2011 1:40 pm
Malreni Azt hiszem, mint haladó alkimista fogok egy topic-ot szentelni ennek... Jól teszed. 3nodding Malreni Különleges és ritka formulákat az újonnan megjelent szuper-ritka Golden Magical Giftbox-ból. Valamint véletlenszerűen a Dumpster Dive-ból és Daily Chance-ből lehet kapni. Áááá, értem, köszi. biggrin Malreni Egyes alkotóelemeket más alkotóelemekből kell létrehozni, szintén alkímia segítségével. ... Ilyen egyszerű. Ez eddig is tiszta volt, de azért köszi a felvilágosítást. whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 26, 2011 1:55 pm
Malreni Ha a formula megvan az alkotóelemekkel együtt, akkor egy bizonyos összeg fejében Craft-olni kell a formulát és az alapanyagokat. Formulákként és szintenként változik az esélye annak, hogy a Crafting-olás sikerül-e. Ha nem, a formula és minden összetevője elveszik. Ha sikerül, megkapod azt az a tárgyat, amire szólt a formula. Hát én meg pont azt olvastam, hogy ha nem is sikerül a dolog, megmaradnak az alapanyagok a formula is csak a pénz tűnik el.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 27, 2011 5:17 am
Én is pont azt olvastam több fórumon, hogyha nem sikerül a cuccokat összeállítani, akkor a hozzávalók nem tűnnek el, hanem csak a gold vész el. Szóval ez még kicsit zavaros, hogy most akkor melyik az igaz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 30, 2011 4:45 am
Ma egy ilyet kaptam DC-ből:  Spartan Belted Bottoms 55k! :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 05, 2011 10:57 am
Boldog 60. születésnapot Freddie Mercury!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 05, 2011 11:40 am
napsugar Boldog 60. születésnapot Freddie Mercury!Bizony! biggrin Még hajnalban a Google figyelmeztetett engem is, úgyhogy rögtön meg is hallgattam a Don't Stop Me Now-t. biggrin (és sikeresen beleragasztottam Attila fülébe is. xd ) Ha lerakom a jogsim, akkor majd ezt a számot fogom ordítani az első utamon. whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 05, 2011 12:11 pm
Molylepke napsugar Boldog 60. születésnapot Freddie Mercury!Bizony! biggrin Még hajnalban a Google figyelmeztetett engem is, úgyhogy rögtön meg is hallgattam a Don't Stop Me Now-t. biggrin (és sikeresen beleragasztottam Attila fülébe is. xd ) Ha lerakom a jogsim, akkor majd ezt a számot fogom ordítani az első utamon. whee Google-t én is néztem biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 06, 2011 4:58 am
Azóta csináltam néhány napja egy formulából egy Tire dress-t, mert úgy nézett ki, hogy megéri és az alapanyagok nagy része megvolt hozzá. Szerencsére sikerült összeállítanom és 180.000 gold-ért sikerült eladnom. smile Talán megpróbálok más ilyet is még összeállítani, mely végre főleg zOMG-s cuccokból áll. Szóval meglátom még. Nemrég megnyitottuk újra a Gobbóvilágot, akit érdekel, az nézze meg: http://gobbovilag.euAzelőtt létezett, ám kénytelenek voltunk bezárni bizonyos komoly okok miatt. Most másképp indítottuk újra és fokozatosan fejlődik, így érdekesebb lesz, főleg az újak számára. Én ott he84 (ez életem első nickneve még régről) vagyok Alida nevű gobbómmal. Érdemes a Segítség menüpontban mindent elolvasni ott és a Főoldalon lévő infókat is alul a hírekkel együtt!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 07, 2011 3:29 am
Engem nagyon szerethet Gaia. biggrin Már nagyon sokadik alkalommal kapok 10000 aranyat a DC-ből. biggrin Múlt héten, vagy azelőtt, meg a Spartan cuccot dobta 50k értékben. biggrin
edit: Amint megírtam ezt a bejegyzést, kaptam egy Support-ot is. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 07, 2011 9:40 am
Inkább csak véletlen szerencséd lehet(ett).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 07, 2011 10:57 am
napsugar Boldog 60. születésnapot Freddie Mercury!Én is láttam a videót, tök jól megcsinálták és úgy vettem észre hogy sok helyen a szövegre alapozták a videó tartalmát (pl a tigrises rész) smile Másik: a legújabb dev alert szerint lehet guild chatet csinálni! Berakom a róla szóló angol szöveget. "Guilds Chat Have a guild? Want/need a private place to hangout with your other guild members? Then read on! We just released the ability for guilds owners to purchase a permanent chat space for their guild. You'll find the link under the Moderator Panel. Once you purchase a room, the link will be prominently shown in a tab. "
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|