|
|
|
|
Posted: Sun Oct 17, 2004 4:40 am
Mamunia Jestem brzdące!! Stęskniliście sie za Mamusią?? he he... witaj 4laugh *przytulas*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 17, 2004 4:41 am
Kukus Lethiel Sayokun Lethiel lol.. jush jestem... znowu mi kazali sprzątać... stare jak mogli evil 'patrzy na swój pokój' dobrze że mi nie karzą miałbym 7 godzin roboty hieh.. zeby to chodzilo tylko o mooj pokooj.. oni mi kaza sprzatać wszystko.. sad a dobrze płacą? hieh... xd .. gdyby mi placili to bylabym milionerką.... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 17, 2004 4:42 am
Telandrel Sami krezusi. Tu 60 plus przedmioty tam 95 w przedmiotach albo i cwierc miliona no nie ja te z tak chce (pogadamy jak Questa zmontuje) na mnie nie patrz... ja ostatnio wszystko rozdałem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus Mamunia Jestem brzdące!! Stęskniliście sie za Mamusią?? he he... a ty co? matka Polka? eek nie matka polka tylko moja mama Kukus... stare xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Raticiel Nie ma się cio łamać... Kiedyś na pewno będziesh miała jakiego zwierza... A dom owszem jest spory+wielki ograle muszę za to chodzić 2 km. przez las do najblizszego autobusu... Czegoż bym nie dała by na jakimś osiedlu mieszkać... Kurdem, nie zauwazylam wczesniej tego posta sweatdrop Hm, to moze sie zamienimy? xp Ja osobiscie nie mialabym nic przeciwko mieszkaniu w lesie z trzema kotami! Lubie koty. Lasy tez. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 17, 2004 4:43 am
Lethiel Kukus Lethiel Sayokun Lethiel lol.. jush jestem... znowu mi kazali sprzątać... stare jak mogli evil 'patrzy na swój pokój' dobrze że mi nie karzą miałbym 7 godzin roboty hieh.. zeby to chodzilo tylko o mooj pokooj.. oni mi kaza sprzatać wszystko.. sad a dobrze płacą? hieh... xd .. gdyby mi placili to bylabym milionerką.... xd pozostawię to bez komentarza stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Telandrel Sami krezusi. Tu 60 plus przedmioty tam 95 w przedmiotach albo i cwierc miliona no nie ja te z tak chce (pogadamy jak Questa zmontuje) witaj 4laugh *przytulas*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus Telandrel Sami krezusi. Tu 60 plus przedmioty tam 95 w przedmiotach albo i cwierc miliona no nie ja te z tak chce (pogadamy jak Questa zmontuje) na mnie nie patrz... ja ostatnio wszystko rozdałem... taaaaak? mnie zdaje sie pominęles... sweatdrop stare xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 17, 2004 4:44 am
Telandrel Sami krezusi. Tu 60 plus przedmioty tam 95 w przedmiotach albo i cwierc miliona no nie ja te z tak chce (pogadamy jak Questa zmontuje) cze Mamunia Jestem brzdące!! Stęskniliście sie za Mamusią?? he he... cze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 17, 2004 4:45 am
Cirilla Kukus Telandrel Sami krezusi. Tu 60 plus przedmioty tam 95 w przedmiotach albo i cwierc miliona no nie ja te z tak chce (pogadamy jak Questa zmontuje) na mnie nie patrz... ja ostatnio wszystko rozdałem... taaaaak? mnie zdaje sie pominęles... sweatdrop stare xd nie ma sprawiedliwości na świecie... domokun nie ma boga domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 17, 2004 4:45 am
Uwaga! W zwiazku z panujaca ostatnio na forum anarchia od dzis w przypadku razacego ignorowania regulaminu* bedziemy siegac nawet po srodki ostateczne sweatdrop
*obowiazuje zarowno regulamin stworzony przez MissTao, jak rowniez ten w przewodniku [chmurka nr4]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 17, 2004 4:46 am
Cirilla Kukus Mamunia Jestem brzdące!! Stęskniliście sie za Mamusią?? he he... a ty co? matka Polka? eek nie matka polka tylko moja mama Kukus... stare xd a to ja myślałem, że jedynie ja tu z rodziną się wpasowałem wink nie patrz tak na mnie, bo się czuję jakbym ci zabił kota drylownica do wiśni
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 17, 2004 4:46 am
Kukus na ciebie nie patrze nie jestes w moim typie. Można wiedzieć kogo tak lubisz?
*Oddaje pozdrowienia*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 17, 2004 4:47 am
Omega Sun Uwaga! W zwiazku z panujaca ostatnio na forum anarchia od dzis w przypadku razacego ignorowania regulaminu* bedziemy siegac nawet po srodki ostateczne sweatdrop *obowiazuje zarowno regulamin stworzony przez MissTao, jak rowniez ten w przewodniku [chmurka nr4] a czy ja przekraczam regulamin? gonk crying Kukus... no comment... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|