|
|
|
|
Posted: Sun Oct 17, 2004 4:30 am
Sayokun 'caluje' heart heart heart 'rozglada sie' eek wszyscy uciekli??? Cornelia nie obrazaj starszych!! *rzuca w nia kapciem* nie no cos mi gaia nawalala...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 17, 2004 4:31 am
BeeWolf Say nie dosc ze masz dluga sygnaturke to jeszcze te cystaty walisz takie dlugie ... cytuj 2-3 a nie 8-9 ...!!! SKRACAMYmoże być???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 17, 2004 4:34 am
lol.. jush jestem... znowu mi kazali sprzątać... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 17, 2004 4:35 am
*odbija kapcia kijem bejzbolowym* Nie uzywa sie przemocy wobec bezbronnych mlodszych! scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 17, 2004 4:35 am
Sayokun BeeWolf Say nie dosc ze masz dluga sygnaturke to jeszcze te cystaty walisz takie dlugie ... cytuj 2-3 a nie 8-9 ...!!! SKRACAMYmoże być??? No Genialnie .... "fanfary dla sayokuna"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 17, 2004 4:36 am
Lethiel lol.. jush jestem... znowu mi kazali sprzątać... stare jak mogli evil 'patrzy na swój pokój' dobrze że mi nie karzą miałbym 7 godzin roboty
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cornelia Erefashi *odbija kapcia kijem bejzbolowym* Nie uzywa sie przemocy wobec bezbronnych mlodszych! scream eek ... *uchyla sie przed przelatoojącym kapciem* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Jestem brzdące!! Stęskniliście sie za Mamusią?? he he...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 17, 2004 4:37 am
Sayokun Lethiel lol.. jush jestem... znowu mi kazali sprzątać... stare jak mogli evil 'patrzy na swój pokój' dobrze że mi nie karzą miałbym 7 godzin roboty hieh.. zeby to chodzilo tylko o mooj pokooj.. oni mi kaza sprzatać wszystko.. sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 17, 2004 4:38 am
guten tag...
wiadomość dla mojego ulubieńca... przypominam iż masz już u mnie dwa upomnienia... kolejne oznacza zejście na ławkę kar... tyle wolą przypomnienia...
jak minęła wam sobota... Bee ty mi nie opowiadaj, bo mnie nadal głowa boli... i mam nagrabione za nazwanie cię debielm gdy gadaliśmy z wujkiem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 17, 2004 4:39 am
Mamunia Jestem brzdące!! Stęskniliście sie za Mamusią?? he he... a ty co? matka Polka? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Mamunia Jestem brzdące!! Stęskniliście sie za Mamusią?? he he... sie masz mamus *przytulas* mialam blueboxa... xd kajdany mi zalozyli... crying *podchodzi i bierze kapcia jakims cudem...*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus guten tag... wiadomość dla mojego ulubieńca... przypominam iż masz już u mnie dwa upomnienia... kolejne oznacza zejście na ławkę kar... tyle wolą przypomnienia... jak minęła wam sobota... Bee ty mi nie opowiadaj, bo mnie nadal głowa boli... i mam nagrabione za nazwanie cię debielm gdy gadaliśmy z wujkiem witaj 4laugh *przytuuuuuuuuulas ogromniasty*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 17, 2004 4:40 am
Sami krezusi. Tu 60 plus przedmioty tam 95 w przedmiotach albo i cwierc miliona no nie ja te z tak chce (pogadamy jak Questa zmontuje)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 17, 2004 4:40 am
Lethiel Sayokun Lethiel lol.. jush jestem... znowu mi kazali sprzątać... stare jak mogli evil 'patrzy na swój pokój' dobrze że mi nie karzą miałbym 7 godzin roboty hieh.. zeby to chodzilo tylko o mooj pokooj.. oni mi kaza sprzatać wszystko.. sad a dobrze płacą?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|