|
|
|
|
Posted: Wed Nov 02, 2005 11:57 am
Ozzwald BeeWolf_san Wulfgarnosc młodzierzy partyzanckiej jest porazajaca... Land Of The Dead Zajebista gra biggrin proponuje przelozyc przez kolano Tak Przez kolano i klapsa w tyłeczek biggrin Ozzwaldzie pozabijasz zemną Zombie ?! jak ci gierke podrzuce ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 02, 2005 12:00 pm
BeeWolf_san Ozzwald BeeWolf_san Wulfgarnosc młodzierzy partyzanckiej jest porazajaca... Land Of The Dead Zajebista gra biggrin proponuje przelozyc przez kolano Tak Przez kolano i klapsa w tyłeczek biggrin Ozzwaldzie pozabijasz zemną Zombie ?! jak ci gierke podrzuce ? podrzuc to pomysle
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 02, 2005 12:01 pm
Baliaur Twisted_Exile Kiray Twisted_Exile i spotkamy sie w polowie drogi mrgreen twisted na jakiejs stacji benzynowej e tam zrobie prawko jazdy albo znajde jakiegos frajera z samochodem i pojade ^^ mrgreen twisted mraf mraf *mrafczy* gut ajdia 4laugh ninja tylko skad takiego frajera wziasc*przysysa sie do bimberku* mrgreen twisted heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 02, 2005 12:03 pm
ide na patrol musze zobaczyc czy sie cos nie pozmienialo w okolicy narazie all *zabiera swoja butelke bimbru, kalacha i wychodzi.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 02, 2005 12:05 pm
Kiray ide na patrol musze zobaczyc czy sie cos nie pozmienialo w okolicy narazie all *zabiera swoja butelke bimbru, kalacha i wychodzi. do zobaczenia
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 02, 2005 12:06 pm
Ozzwald BeeWolf_san Ozzwald BeeWolf_san Wulfgarnosc młodzierzy partyzanckiej jest porazajaca... Land Of The Dead Zajebista gra biggrin proponuje przelozyc przez kolano Tak Przez kolano i klapsa w tyłeczek biggrin Ozzwaldzie pozabijasz zemną Zombie ?! jak ci gierke podrzuce ? podrzuc to pomysle No to jakos ci podrzuce albo jak sie spotkamyt to ci dam nie wiem jakoś .. Generale Kiray powodzenia ... na misji
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 02, 2005 12:10 pm
BeeWolf_san Ozzwald BeeWolf_san Ozzwald BeeWolf_san Wulfgarnosc młodzierzy partyzanckiej jest porazajaca... Land Of The Dead Zajebista gra biggrin proponuje przelozyc przez kolano Tak Przez kolano i klapsa w tyłeczek biggrin Ozzwaldzie pozabijasz zemną Zombie ?! jak ci gierke podrzuce ? podrzuc to pomysle No to jakos ci podrzuce albo jak sie spotkamyt to ci dam nie wiem jakoś .. Generale Kiray powodzenia ... na misji chcialem isc na impreze w sobote... a wlasnie sobie cos przypomnialem: Poniedzialek 8.15 kolos z Matematyki dyskretnej Wtorek 14.00 kolos z Prawnych podstaw biznesu Sroda 10.15 kolos z Programowania
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 02, 2005 1:42 pm
Ozzwald BeeWolf_san Ozzwald BeeWolf_san Ozzwald BeeWolf_san Wulfgarnosc młodzierzy partyzanckiej jest porazajaca... Land Of The Dead Zajebista gra biggrin proponuje przelozyc przez kolano Tak Przez kolano i klapsa w tyłeczek biggrin Ozzwaldzie pozabijasz zemną Zombie ?! jak ci gierke podrzuce ? podrzuc to pomysle No to jakos ci podrzuce albo jak sie spotkamyt to ci dam nie wiem jakoś .. Generale Kiray powodzenia ... na misji chcialem isc na impreze w sobote... a wlasnie sobie cos przypomnialem: Poniedzialek 8.15 kolos z Matematyki dyskretnej Wtorek 14.00 kolos z Prawnych podstaw biznesu Sroda 10.15 kolos z Programowania Ja tez bym gdzieś poszedł ale coś czuje ze bede w UT2k4 napierdzielał jak dziki biggrin przez Weekend i moze sie uczył :] mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 02, 2005 11:56 pm
Kiray revcat racqel Tak to wlasnie jest, jak wiekszosc partyzantow bawi sie w najlepsze na POGG, i tylko czasami wpadna sprawdzic czy kogos nie ma, albo jakies nowe smutne posty sie nie pojawily. Stracili juz nawet poczucie partyzanckiego obowiazku. I trzeba przyznac ze klasa panujaca tez nie daje najlepszego przykladu "lizac po brzuszkach" i starajac sie poderwac wirtualne brzydkie nastolatki... Szkoda. Chyba czas na radykalne srodki. Czystka z losowym uzyciem nagany i innych narzedzi. tak Towarzyszu mysle ze tylko takie wyjscie nam zostalo..... nieliczni wierni dostana nagrody za swoja wierna sluzbe sprawie i R.P. a reszta kary za niedopelnianie obowiazkow sluzbowych i dezercje....i jaki przyklad dajecie generalowie swoim podwladnym ciagle szlajajac sie po pogg? no jaki? chcial bym wam przypomniec drodzy Towarzysze ze przez dlugi okres takze nei pojawialiscie sie w jednostce...wogole was nie bylo na gai. W tym czasie pozostal czesc Generalicj postanowila przenies nasze dzialania propagandowe na teren POGGu. I dlatego malo kto byl w jednostce. bosmy na misji byli z Kotem, sprawdzalismy czy denka butelek sa w zgodzie z normami europejskimi, i zdziwilibyscie sie jakie otrzymalismy wyniki. Poza tym badalismy gestosc mgly w trojmiescie i stopien zburaczenia obywateli "miasta" Bydgoszcz oraz przy okazji zrobilsmy najazd na stolice kleru w Toruniu. Niestety na inwazje terenow pod-warszawskich zabraklo czasu i zaplecza technicznego, choc naprawde chcielismy sie tam pojawic. Poza tym wszystkim bylo jeszcze wesele naszego druha ktore trzeba bylo sabotowac i kilka innych okolicznosci stopujacych w miescie wichrow. I wo ogole dlugie posty sa ciekawsze xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 03, 2005 12:09 am
bry dzien partyzanci.... twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 03, 2005 3:55 am
jestem....... ale niewazne...........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 03, 2005 5:20 am
Normalnie przyszedlem sobie pomarudzic. Moze kogos potraktowac losowym. mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 03, 2005 6:39 am
Ozzwald Normalnie przyszedlem sobie pomarudzic. Moze kogos potraktowac losowym. mrgreen *mnie mnie mnie* Ja chce losowego Ozzwaldzie biggrin Racquel Szkoda ze zabrakło wam Czasu i funduszy na kampanie warszawska ;(
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 03, 2005 6:43 am
Kto zje zemna kiszonego gluta i napije sie voodeczki?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 03, 2005 6:48 am
BeeWolf_san Kto zje zemna kiszonego gluta i napije sie voodeczki? gluta nie kce ale woodeczki sie napije ^^ mrgreen twisted wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|