|
|
|
|
Posted: Sat Oct 16, 2004 12:39 pm
a teraz green day uwielbiam te vive biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 16, 2004 12:42 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 16, 2004 12:42 pm
Delein Silver_day Delein Silver_day Delein Silver_day Telandrel AHHHHH!! To Chyba ZawaŦ#8218;!!* Przyciska rĦ#8482;ce do klatki piersiowej moze sztuczne oddychnko wink To chyba nie do zawaŦ#8218;u...Tel, musisz uŦ#8250;ciĦ#8230;Ŧ#8250;c! e tam i tak pomoze biggrin 4laugh Raczej zaszkodzi...sztuczne oddychanie robi siĦ#8482; tylko wtdy, jeŦ#8250;li nie wyczuwa siĦ#8482; oddechu, to logiczne...w przeciwnym razie mozesz uszkodzic drogi oddehowe. cicho No i wiedzialam,....chcesz go zabic! nie to moj kumpel
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 16, 2004 12:43 pm
ehh cos mi sie czcionki jebia :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 16, 2004 12:44 pm
Omega Sun Telandrel AHHHHH!! To Chyba Zawał!!* Przyciska ręce do klatki piersiowej nie martw sie, Delein Cie uzdrowi jakas miksturka wink Przynajmniej jedna mnie docenia *przytulas*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 16, 2004 12:44 pm
Ja tam mam tendencje do sluchania muzyki instrumentalnej, chetnie tez poluje na fajne sciezki dzwiekowe.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 16, 2004 12:45 pm
Delein Omega Sun Telandrel AHHHHH!! To Chyba Zawał!!* Przyciska ręce do klatki piersiowej nie martw sie, Delein Cie uzdrowi jakas miksturka wink Przynajmniej jedna mnie docenia *przytulas* ja tez podziwiam *uklon*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 16, 2004 12:46 pm
Telandrel Ja tam mam tendencje do sluchania muzyki instrumentalnej, chetnie tez poluje na fajne sciezki dzwiekowe. najlepsza muzyka pod sloncem jest ost 1 i 2 z Hellsing to jest dopiero wypas
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 16, 2004 12:46 pm
Telandrel Ja tam mam tendencje do sluchania muzyki instrumentalnej, chetnie tez poluje na fajne sciezki dzwiekowe. Ja kocham soundtracki...ściągnęłam sobie calosc z LOTRa i Pottera...ubostwiam wrecz Johna Williamsa, dla mnie jest geniuszem! Uwazam, ze musyka stanowi bardzo wazny element calosci filmu, nadaje mu niepowtarzalny charakter i klimat.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 16, 2004 12:48 pm
Delein Telandrel Ja tam mam tendencje do sluchania muzyki instrumentalnej, chetnie tez poluje na fajne sciezki dzwiekowe. Ja kocham soundtracki...ściągnęłam sobie calosc z LOTRa i Pottera...ubostwiam wrecz Johna Williamsa, dla mnie jest geniuszem! Uwazam, ze musyka stanowi bardzo wazny element calosci filmu, nadaje mu niepowtarzalny charakter i klimat. a slyszalas z Helikopter w ogniu ta niezla muza jest biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 16, 2004 12:48 pm
Silver_day Delein Omega Sun Telandrel AHHHHH!! To Chyba Zawał!!* Przyciska ręce do klatki piersiowej nie martw sie, Delein Cie uzdrowi jakas miksturka wink Przynajmniej jedna mnie docenia *przytulas* ja tez podziwiam *uklon* Dziękuję *przytula* O tak, Helisng ma świetną muzykę, tak jak Cowboy Bebop. A poza tym uwielbiam Apocalypticę...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 16, 2004 12:49 pm
Delein Silver_day Delein Omega Sun Telandrel AHHHHH!! To Chyba Zawał!!* Przyciska ręce do klatki piersiowej nie martw sie, Delein Cie uzdrowi jakas miksturka wink Przynajmniej jedna mnie docenia *przytulas* ja tez podziwiam *uklon* Dziękuję *przytula* O tak, Helisng ma świetną muzykę, tak jak Cowboy Bebop. A poza tym uwielbiam Apocalypticę... no cowboy jest swietny a apokaliptyki mam 4 plyty biggrin (daja czadu)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Silver_day Delein Telandrel Ja tam mam tendencje do sluchania muzyki instrumentalnej, chetnie tez poluje na fajne sciezki dzwiekowe. Ja kocham soundtracki...ściągnęłam sobie calosc z LOTRa i Pottera...ubostwiam wrecz Johna Williamsa, dla mnie jest geniuszem! Uwazam, ze musyka stanowi bardzo wazny element calosci filmu, nadaje mu niepowtarzalny charakter i klimat. a slyszalas z Helikopter w ogniu ta niezla muza jest biggrin Oj, oglądalam na DVD z dodatkami...po prostu cudo!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Omega Sun Telandrel AHHHHH!! To Chyba Zawał!!* Przyciska ręce do klatki piersiowej nie martw sie, Delein Cie uzdrowi jakas miksturka wink Przynajmniej jedna mnie docenia *przytulas* No baa, fachowy "personel medyczny" w gildii to prawdziwy skarb wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein dzieki pomoglo. Silver ciesze sie, ze pomimo zaawansowanego wieku wywarlem dobre wrazenie. Wole Aquarian Age, Triguna, pewne kawalki z Naruto, troche Cowboya Bebopa i terranska muzyke ze starcrafta. A o FMP bym zapomnial.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|