|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 16, 2004 12:02 pm
woot, własnie dostalam trunka! Otworzyc czy sprzedac? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 16, 2004 12:02 pm
Rynn the Vampire woot, własnie dostalam trunka! Otworzyc czy sprzedac? whee ja ostatnio wszytkie sprzedaje ale rób jak chcesz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 16, 2004 12:03 pm
Rynn the Vampire woot, własnie dostalam trunka! Otworzyc czy sprzedac? whee sprzedac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 16, 2004 12:04 pm
Rynn the Vampire woot, własnie dostalam trunka! Otworzyc czy sprzedac? whee Tez przed chwila miałam, a tam hockey mask == ale raz mi sie udalo na nitremare boots trafić...ale nikt nie chce ich kupic ==
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 16, 2004 12:04 pm
Sayokun Rynn the Vampire woot, własnie dostalam trunka! Otworzyc czy sprzedac? whee ja ostatnio wszytkie sprzedaje ale rób jak chcesz ale ich nikt nie chce kupować sweatdrop a ja jestem ciekawska whee chyba otworze...w koncu zbieram bezuzyteczne itemki, wiec jedna grass skirt czy hockey mask wiecej na pewno nie zawadzi whee xp xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 16, 2004 12:07 pm
Rynn the Vampire Sayokun Rynn the Vampire woot, własnie dostalam trunka! Otworzyc czy sprzedac? whee ja ostatnio wszytkie sprzedaje ale rób jak chcesz ale ich nikt nie chce kupować sweatdrop a ja jestem ciekawska whee chyba otworze...w koncu zbieram bezuzyteczne itemki, wiec jedna grass skirt czy hockey mask wiecej na pewno nie zawadzi whee xp xd jak chcesz odstatnio nie mam żadnych trunków ale zato pinkbox i bluebox w ciągu jesdnego tygodnia xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 16, 2004 12:09 pm
Rynn the Vampire Sayokun Rynn the Vampire woot, własnie dostalam trunka! Otworzyc czy sprzedac? whee ja ostatnio wszytkie sprzedaje ale rób jak chcesz ale ich nikt nie chce kupować sweatdrop a ja jestem ciekawska whee chyba otworze...w koncu zbieram bezuzyteczne itemki, wiec jedna grass skirt czy hockey mask wiecej na pewno nie zawadzi whee xp xd i co masz? co masz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 16, 2004 12:10 pm
elotki wrocilem wczesniej niz sadzilem biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 16, 2004 12:11 pm
Silver_day elotki wrocilem wczesniej niz sadzilem biggrin Ave silver!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 16, 2004 12:11 pm