|
|
|
|
Posted: Wed Nov 02, 2005 11:32 am
Kiray Baliaur Twisted_Exile ==" dzisiaj wydalam okolo 500 zeta i prowadze typowo biedne studenckie zycie mam okolo 3 zeta w portfelu aktualnie wiec ty musisz przyjechac xd mrgreen twisted Ale ja musze matce prezent kupic _ _"' moze na piechote? taniej bedzie rofl Moze mam troszku wiecej kasy, ale ze cos pic trzeba nee? biggrin //edit: na bilet do w-wy w ta i z powrotem tak czy siak nie starczy mozecie jechac autostopem ale ja chce tam dojechac zywa 3nodding xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 02, 2005 11:34 am
Baliaur Ozzwald Baliaur BeeWolf_san Bali ale ty jesteś teraz brzydka ... gonk i? Przyzwyczaisz sie 3nodding xd zastanawiam sie czy moze bana Ci dam, dopuki nie wyladniejesz blaugh no ale? rolleyes
gonk *ucieka przed nimi*
i tak mi nie uciekniesz.. a maz tez Cie nie obroni mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 02, 2005 11:35 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 02, 2005 11:37 am
Kiray Baliaur Twisted_Exile ==" dzisiaj wydalam okolo 500 zeta i prowadze typowo biedne studenckie zycie mam okolo 3 zeta w portfelu aktualnie wiec ty musisz przyjechac xd mrgreen twisted Ale ja musze matce prezent kupic _ _"' moze na piechote? taniej bedzie rofl Moze mam troszku wiecej kasy, ale ze cos pic trzeba nee? biggrin //edit: na bilet do w-wy w ta i z powrotem tak czy siak nie starczy mozecie jechac autostopem i spotkamy sie w polowie drogi mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 02, 2005 11:43 am
masz mi tu zaraz wyladniec
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 02, 2005 11:46 am
revcat racqel Tak to wlasnie jest, jak wiekszosc partyzantow bawi sie w najlepsze na POGG, i tylko czasami wpadna sprawdzic czy kogos nie ma, albo jakies nowe smutne posty sie nie pojawily. Stracili juz nawet poczucie partyzanckiego obowiazku. I trzeba przyznac ze klasa panujaca tez nie daje najlepszego przykladu "lizac po brzuszkach" i starajac sie poderwac wirtualne brzydkie nastolatki... Szkoda. Chyba czas na radykalne srodki. Czystka z losowym uzyciem nagany i innych narzedzi. tak Towarzyszu mysle ze tylko takie wyjscie nam zostalo..... nieliczni wierni dostana nagrody za swoja wierna sluzbe sprawie i R.P. a reszta kary za niedopelnianie obowiazkow sluzbowych i dezercje....i jaki przyklad dajecie generalowie swoim podwladnym ciagle szlajajac sie po pogg? no jaki? chcial bym wam przypomniec drodzy Towarzysze ze przez dlugi okres takze nei pojawialiscie sie w jednostce...wogole was nie bylo na gai. W tym czasie pozostal czesc Generalicj postanowila przenies nasze dzialania propagandowe na teren POGGu. I dlatego malo kto byl w jednostce.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 02, 2005 11:48 am
Twisted_Exile i spotkamy sie w polowie drogi mrgreen twisted na jakiejs stacji benzynowej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 02, 2005 11:48 am
Ozzwald BeeWolf_san Ozzy taki Losowy banic za twarz ? jak nie za kulture osobista to za twarz... No a jakze inaczej biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 02, 2005 11:50 am
Ozzwald masz mi tu zaraz wyladniec ale jak? crying nie moja wina ze mnie tak skonstruowali, ew skargi mozna zgladac pod nr telefony 0-700-666-BOG mrgreen pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 02, 2005 11:50 am
Kiray Twisted_Exile i spotkamy sie w polowie drogi mrgreen twisted na jakiejs stacji benzynowej e tam zrobie prawko jazdy albo znajde jakiegos frajera z samochodem i pojade ^^ mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 02, 2005 11:51 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 02, 2005 11:52 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 02, 2005 11:54 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 02, 2005 11:55 am
Twisted_Exile Kiray Twisted_Exile i spotkamy sie w polowie drogi mrgreen twisted na jakiejs stacji benzynowej e tam zrobie prawko jazdy albo znajde jakiegos frajera z samochodem i pojade ^^ mrgreen twisted mraf mraf *mrafczy* gut ajdia 4laugh ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 02, 2005 11:55 am
BeeWolf_san Wulfgarnosc młodzierzy partyzanckiej jest porazajaca... Land Of The Dead Zajebista gra biggrin proponuje przelozyc przez kolano
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|