|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 16, 2004 10:10 am
Lethiel Sayokun Lethiel Sayokun Aidanna no jak niemacie co robic... to idzcie pobumpowac i tam pogadac.... jak mi się nudzi to napewno nie idę bumpować sweatdrop dzisiaj napisałem sobie próbną maturę z matmy lol.. i jak ci poszlo ?? 48/50 ^^ muszę się poprawić sweatdrop O.o ... w zyciu bym tyle nie uzyskala... xd now idzisz sama Lethiel to potwierdza
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 16, 2004 10:12 am
Lethiel Sayokun Lethiel Sayokun Aidanna no jak niemacie co robic... to idzcie pobumpowac i tam pogadac.... jak mi się nudzi to napewno nie idę bumpować sweatdrop dzisiaj napisałem sobie próbną maturę z matmy lol.. i jak ci poszlo ?? 48/50 ^^ muszę się poprawić sweatdrop O.o ... w zyciu bym tyle nie uzyskala... xd tylko więcej^^ silver ta próbna matura była banalna nie mogę się nadziwić z głupoty błędów które popełniłem sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 16, 2004 10:13 am
Lethiel *Głęboko się kłania* Sayo, Silver_day *Kiwa głową* Dobry wieczór wszystkim.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 16, 2004 10:13 am
Sayokun Lethiel Sayokun Lethiel Sayokun Aidanna no jak niemacie co robic... to idzcie pobumpowac i tam pogadac.... jak mi się nudzi to napewno nie idę bumpować sweatdrop dzisiaj napisałem sobie próbną maturę z matmy lol.. i jak ci poszlo ?? 48/50 ^^ muszę się poprawić sweatdrop O.o ... w zyciu bym tyle nie uzyskala... xd tylko więcej^^ silver ta próbna matura była banalna nie mogę się nadziwić z głupoty błędów które popełniłem sweatdrop to tak jak ja na testach kompetencji hehe blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 16, 2004 10:14 am
Telandrel Lethiel *Głęboko się kłania* Sayo, Silver_day *Kiwa głową* Dobry wieczór wszystkim. cze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 16, 2004 10:14 am
Telandrel Lethiel *Głęboko się kłania* Sayo, Silver_day *Kiwa głową* Dobry wieczór wszystkim. siema Telandrel biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 16, 2004 10:15 am
Telandrel Lethiel *Głęboko się kłania* Sayo, Silver_day *Kiwa głową* Dobry wieczór wszystkim. Witam^^.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 16, 2004 10:16 am
Sayo nie mów znowu zadania w stylu jeżeli dwa pączki i dwa soczki kosztują 'x' ,a sozcek 'y' to ile kosztuje pączek?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 16, 2004 10:16 am
ja ci powiem Sayokun ze te najprostrze bledy sa najbardziej dobijajace sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 16, 2004 10:20 am
Telandrel Lethiel *Głęboko się kłania* Sayo, Silver_day *Kiwa głową* Dobry wieczór wszystkim. 4laugh witaj *przytuuuuula* lol.. sorry ze tak pooźno sie witam ale mi kazali odkooshać xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 16, 2004 10:21 am
Telandrel Sayo nie mów znowu zadania w stylu jeżeli dwa pączki i dwa soczki kosztują 'x' ,a sozcek 'y' to ile kosztuje pączek? nie^^ w stylu Punkty A = (-1,-2), B = (2,-1), C = (1,2) są wierzchołkami trójkąta ABC. a) Oblicz długość odcinka AB . (1 pkt) b) Ułóż równanie prostej m do której należą punkty B i C. (2 pkt) c) Ułóż równanie prostej k prostopadłej do prostej m takiej, że A należy do k. (2 pkt) d) Uzasadnij, że środek okręgu opisanego na trójkącie ABC nie należy do prostej k. (2 pkt)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 16, 2004 10:21 am
cos cichutko sie nagle zrobilo sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 16, 2004 10:22 am
Sayokun Telandrel Sayo nie mów znowu zadania w stylu jeżeli dwa pączki i dwa soczki kosztują 'x' ,a sozcek 'y' to ile kosztuje pączek? nie^^ w stylu Punkty A = (-1,-2), B = (2,-1), C = (1,2) są wierzchołkami trójkąta ABC. a) Oblicz długość odcinka AB . (1 pkt) b) Ułóż równanie prostej m Ułóż równanie prostej B i C. (2 pkt) c) Ułóż równanie prostej k prostopadłej do prostej m takiej, że A należy do k. (2 pkt) d) Uzasadnij, że środek okręgu opisanego na trójkącie ABC nie należy do prostej k. (2 pkt) aj... nie strasz gonk ....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 16, 2004 10:22 am
Sayokun Telandrel Sayo nie mów znowu zadania w stylu jeżeli dwa pączki i dwa soczki kosztują 'x' ,a sozcek 'y' to ile kosztuje pączek? nie^^ w stylu Punkty A = (-1,-2), B = (2,-1), C = (1,2) są wierzchołkami trójkąta ABC. a) Oblicz długość odcinka AB . (1 pkt) b) Ułóż równanie prostej m Ułóż równanie prostej B i C. (2 pkt) c) Ułóż równanie prostej k prostopadłej do prostej m takiej, że A należy do k. (2 pkt) d) Uzasadnij, że środek okręgu opisanego na trójkącie ABC nie należy do prostej k. (2 pkt) proste to zadanie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 16, 2004 10:24 am
Silver_day Sayokun Telandrel Sayo nie mów znowu zadania w stylu jeżeli dwa pączki i dwa soczki kosztują 'x' ,a sozcek 'y' to ile kosztuje pączek? nie^^ w stylu Punkty A = (-1,-2), B = (2,-1), C = (1,2) są wierzchołkami trójkąta ABC. a) Oblicz długość odcinka AB . (1 pkt) b) Ułóż równanie prostej m Ułóż równanie prostej B i C. (2 pkt) c) Ułóż równanie prostej k prostopadłej do prostej m takiej, że A należy do k. (2 pkt) d) Uzasadnij, że środek okręgu opisanego na trójkącie ABC nie należy do prostej k. (2 pkt) proste to zadanie biggrin i taka jest więkrzość sweatdrop ja chcę takie na maturze gonk gonk gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|