|
|
|
|
Posted: Wed Nov 02, 2005 10:00 am
Baliaur Twisted_Exile Baliaur Twisted_Exile stressed o to chodzi ze nic nie kupowalam musialam poplacic haracze tepsie szkole erze i tego typu sprawy robienie zakupow to czysta przyjemnosc placenie rachunkow...no comment stressed *rozglada sie po gildi i samotnie pije bimberek* mrgreen twisted ze mna wypij pirate mrgreen cienko cos dzisiaj rolleyes dostalam 3 z matmy wylacznie za swojaglupote gonk ale moja Itus wyplate dostala i teraz juz nie bedzie ze ni ma kasy na pyffko cool fdla mnie 3 z matmy to byloby duzo xd xd a ja nie mam z kim pic sad *podaje je bimberku i wyjmuje swoja menazke* esz...starzeje sie sad twisted ale ja to umialam domokun xp a ja to co? w pociag i pijemy rofl *chlup* ==" dzisiaj wydalam okolo 500 zeta i prowadze typowo biedne studenckie zycie mam okolo 3 zeta w portfelu aktualnie wiec ty musisz przyjechac xd mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 02, 2005 10:06 am
Twisted_Exile ==" dzisiaj wydalam okolo 500 zeta i prowadze typowo biedne studenckie zycie mam okolo 3 zeta w portfelu aktualnie wiec ty musisz przyjechac xd mrgreen twisted Ale ja musze matce prezent kupic _ _"' moze na piechote? taniej bedzie rofl Moze mam troszku wiecej kasy, ale ze cos pic trzeba nee? biggrin //edit: na bilet do w-wy w ta i z powrotem tak czy siak nie starczy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 02, 2005 10:08 am
Baliaur Twisted_Exile ==" dzisiaj wydalam okolo 500 zeta i prowadze typowo biedne studenckie zycie mam okolo 3 zeta w portfelu aktualnie wiec ty musisz przyjechac xd mrgreen twisted Ale ja musze matce prezent kupic _ _"' moze na piechote? taniej bedzie rofl Moze mam troszku wiecej kasy, ale ze cos pic trzeba nee? biggrin pffffffffffff nie to nie pirate znjadzie sie ktos kto ze mna sie napije...chyba rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 02, 2005 10:11 am
Twisted_Exile Baliaur Twisted_Exile ==" dzisiaj wydalam okolo 500 zeta i prowadze typowo biedne studenckie zycie mam okolo 3 zeta w portfelu aktualnie wiec ty musisz przyjechac xd mrgreen twisted Ale ja musze matce prezent kupic _ _"' moze na piechote? taniej bedzie rofl Moze mam troszku wiecej kasy, ale ze cos pic trzeba nee? biggrin pffffffffffff nie to nie pirate znjadzie sie ktos kto ze mna sie napije...chyba rofl mrgreen twisted no nie no... *zamyka sie w sobie* jak Ty tak mozesz mnie traktowac? pirate crying rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 02, 2005 10:14 am
Baliaur Twisted_Exile Baliaur Twisted_Exile ==" dzisiaj wydalam okolo 500 zeta i prowadze typowo biedne studenckie zycie mam okolo 3 zeta w portfelu aktualnie wiec ty musisz przyjechac xd mrgreen twisted Ale ja musze matce prezent kupic _ _"' moze na piechote? taniej bedzie rofl Moze mam troszku wiecej kasy, ale ze cos pic trzeba nee? biggrin pffffffffffff nie to nie pirate znjadzie sie ktos kto ze mna sie napije...chyba rofl mrgreen twisted no nie no... *zamyka sie w sobie* jak Ty tak mozesz mnie traktowac? pirate crying rofl wyobraz sobie ze jakos moge to Ty nie kccesz przyjechac do mnie crying twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 02, 2005 10:21 am
Twisted_Exile ]wyobraz sobie ze jakos moge to Ty nie kccesz przyjechac do mnie crying twisted ja tez moge. Tylko ze w mojej wiosce rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 02, 2005 10:58 am
Bali ale ty jesteś teraz brzydka ... gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 02, 2005 11:13 am
Co racja to racja.. trza odrodzi potege RP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 02, 2005 11:16 am
BeeWolf_san Bali ale ty jesteś teraz brzydka ... gonk i? Przyzwyczaisz sie 3nodding xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 02, 2005 11:16 am
BeeWolf_san Bali ale ty jesteś teraz brzydka ... gonk tez to zauwarzylem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 02, 2005 11:18 am
Baliaur BeeWolf_san Bali ale ty jesteś teraz brzydka ... gonk i? Przyzwyczaisz sie 3nodding xd zastanawiam sie czy moze bana Ci dam, dopuki nie wyladniejesz blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 02, 2005 11:20 am
Baliaur BeeWolf_san Bali ale ty jesteś teraz brzydka ... gonk i? Przyzwyczaisz sie 3nodding xd Ale ja niechce ... Nadziewa jej na pesudo roki kiełbaski ... Ozzy taki Losowy banic za twarz ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 02, 2005 11:21 am
BeeWolf_san Ozzy taki Losowy banic za twarz ? jak nie za kulture osobista to za twarz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 02, 2005 11:30 am
Baliaur Twisted_Exile ==" dzisiaj wydalam okolo 500 zeta i prowadze typowo biedne studenckie zycie mam okolo 3 zeta w portfelu aktualnie wiec ty musisz przyjechac xd mrgreen twisted Ale ja musze matce prezent kupic _ _"' moze na piechote? taniej bedzie rofl Moze mam troszku wiecej kasy, ale ze cos pic trzeba nee? biggrin //edit: na bilet do w-wy w ta i z powrotem tak czy siak nie starczy mozecie jechac autostopem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 02, 2005 11:30 am
Ozzwald Baliaur BeeWolf_san Bali ale ty jesteś teraz brzydka ... gonk i? Przyzwyczaisz sie 3nodding xd zastanawiam sie czy moze bana Ci dam, dopuki nie wyladniejesz blaugh no ale? rolleyes
gonk *ucieka przed nimi*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|